Форумски липси - 6

• 72 369
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Julia_21 не съм засичала от много време тук.

# 601
Една съфорумка имаше, никът й беше нещо с чик ли, шик ли, а аватарът с мацка, държаща риба.
И Клонка, и Аззи изчезнаха.

# 602
  • Другата България
Това потребителката с детенцето, дето имаше проблеми ли беше? Дето имаше тема за събиране на пари за баща ѝ?
Една съфорумка имаше, никът й беше нещо с чик ли, шик ли, а аватарът с мацка, държаща риба.
Крейзи Чик мисля, че беше.
Ивонска я харесвах.

# 603
Да. Дъщеричката й расте и хубавее, просто ми се иска майка й да се включва тук отвреме навреме.

Ивонска май беше някакво селебрити, а Минзухар пускаше теми, които обявяваха кога дават ивонска по телевизора.

# 604
  • София
Това потребителката с детенцето, дето имаше проблеми ли беше? Дето имаше тема за събиране на пари за баща ѝ?
Крейзи Чик мисля, че беше.
Ивонска я харесвах.
И аз мисля, че беше Крейзи Чик, Мери. Един от малкото аватари, които са ми се набили в главата. Също и на Рокси, с прасето.

Джулия си е добре, окотиха се преди време Simple Smile Липсва тук определено.

# 605
Няма анонимност във форум, особено този.
Друг е въпроса за разнасянето къде тайно, къде не, на информация за потребители - това вече е до морал, почтеност, акъл и възпитание.
Този, който снася на теб, ще те разняся и теб. Недосегаеми клюкарки и богопомазани няма.
Ако следваш простичкия принцип не прави на другите това, което не искаш да направят на теб, е добър съвет за тези дето ровят и разнясят "мръсното бельо" на съфорумки.

# 606
  • Другата България
Стига вече с тази Касита. Stop
Едно и също, изтриха, сега пак. 123456789 съфорумки казаха, че сама е предоставила всякакво лично инфо за себе си, и аз съм го чела, и снимки съм виждала. Сега кой в каквото иска да вярва, но става досадно да се дъвче едно и също.

# 607
Няма анонимност във форум, особено този.
Тъй ли? Има, разбира се. Кой както си е постлал.
На мен ми липсва АбсурТ! Къде изчезна тази огнена жена?

# 608
Сигурно огнено си е докарала пореден бан.

# 609
  • Sofia
Към Key ли вървим?

# 610
  • София
Не.

АбсурТ е от малкото потребители, които ме вадят от кожа. Не ми липсва.

# 611
Що бе? Такава хрисима душица.

# 612
АбсурТ влиза твърде остро с бутонките, но нерядко проявява здрав разум. Всъщност, е много отзивчив човек, но фитилът ѝ е по-къс и от моя и като изстреля нещо, става въргал. Предполагам, престрелките в темата за соца, които докараха бан на Даун, са причина и за нейното изчезване.

# 613
  • Другата България
Доколкото виждам, последно никът й е бил Gem, а профилът й е деактивиран. Дано е с нов профил, искам да знам дали фобията й с баниците и късметите вече е попреминала.
100% съм сигурна, че е с нов. Но аз нямам много време напоследък да чета редовно и ако не се издаде или някой не каже, няма как да знаем.
АбсурТ влиза твърде остро с бутонките, но нерядко проявява здрав разум. Всъщност, е много отзивчив човек, но фитилът ѝ е по-къс и от моя и като изстреля нещо, става въргал.
Напълно съм съгласна с написаното. Peace

# 614
Ако й размяташ някой новогодишен късмет току-виж е излязла от скривалището си и издала сама.

Общи условия

Активация на акаунт