НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 31 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
.....и да ти образуват излишни нерви и емоции 😤 Но това със секциото 2 седмици по-рано само,защото да няма усложнения.... при положение, че няма причина 🤤

# 106
  • Варна
Относно д-р Давидков, едва ли има по - голям търговец след докторите от него. Ужасен е. Най- добре говори с лекаря при който смяташ да раждаш, ако имаш такъв де.
И предната ми бременност беше същото. Повечето момичета искаха да раждат естествено, но като наближи момента и докторите им кажат 2 - 3 думи, то те се наплашват и всичко отива по дяволите. Нали щото секциото е много безопасно. Много ме е яд на такива лекари.
Sunnyhobi, мисля, че и аз я имах такива пъпки като твоите, но тук в Германия и дума не са обелили по този въпрос и си родих естествено без детето да има инфекции. Не знам от къде им ги раждат тия неща главите на някои доктори. Много съм възмутена Sad

# 107
Благодаря Ви момичета. Пожелавам ви много леко раждане когато си дойде а на Харати често бебенце да ти е живичко и здравичко и най щастливото бебче 😘
Моят Божидар се появи наистина като дар Божи и така се и роди дано ми е жив и здравичък нетърпеливия младеж!

# 108
  • София
Еее, излагат се тия лекари! Здрава и права жена да искат да я режат з едното нищо! Не им се давай, despicable!

# 109
  • Bарна, морето, сините вълни
Най-интересното е, че още не ме беше погледнал на видеозона, още от вратата буквално ми каза, че непременно трябва да родя 2 седмици по-рано.
А аз искам всичко да е толкова естествено, когато си му дойде реда. Естествено, че ако се налага, не се е обърнало дотогава бебчето, съм съгласна. Ама ей така да ми казва. И пак един куп лекарства, акушерката на ЖК казва, че хемоглобина ми за бременна е супер, те пак изписват, нищо даже няма да пия.

# 110
  • София
despicable, колко ти е хемоглобина?

И аз съм против излишни лекарства, но на последните изследвания моят беше 112 и доки ми предписа едни ампулки тотема или нещо подобно.

# 111
  • Bарна, морето, сините вълни
120 ми е хемоглобина, то това е минимума за жена, която не е бременна, сега е нормално и малко по-нисък да е.

# 112
Честити бебета! Много мило ми стана като прочетох. Най-вече да са здрави, за другото има време.
Това за изоставането със седмиците ми е малко относително. С първата бременност АГ-то всеки път ми обясняваше как върви много напред, много голям и ще се роди две седмици преди термин. Направо се чудя как не ме прати на изследване за ГД. Е ми родих един ден преди термин и бебчо беше 3950 гр., което пък не е чак слонче. Така че според мен не уцелват особено. Освен това го има и това с гена.

# 113
  • София
Моя хемоглобин е 112, малко е спаднал от преди месец, тогава ми беше 117, но нищо не ми изписа АГ-то.

# 114
И при моите последни изследвания хемоглобина ми беше 112. АГ от ФМ ми изписа Малтофер фол по 1т сутрин,а АГ от ЖК ми каза, че за бременна ми бил супер и нищо да не пия, а да продължавам да ям месо и яйца. Реших да си допия малтофера и няма да купувам друг.

# 115
Да са живи и здрави първите бебоци !!! Heartpulse

Моя хемоглобин е 103 и единствено пия желязо , но то ми е предписано заради дефицит на желязо , не знам дали има връзка хапчетата желязо с хемоглобина . Кръвното ми е 85/50 и ми казаха да пия повече вода .

Иначе бебчо май няма намерение да се обръща , така го чувствам не знам . А и моя корем си върви по - малък и няма много място ми се струва . Казаха ми , че ако в 36та е все още така ще говорим за секцио , правели го в 39та седмица , но ако отида тогава за операция и видят преди това , че се е завъртяло правилно , до колкото разбрах ще ме върнат и ще чакаме естетвено раждане. И двата вида раждане имат и плюсове и минуси и вече не знам на кой вариант да се надявам . Да сме живи и здрави е на- важното .

# 116
Вида раждане как ще го почувстваш зависи от прага на болка това научих с първото си раждане. И аз бях за нормално но имах болезнени контракции около 11 часа и помолих за секцио защото аз болка не мога да търпя изобщо. Всичко зависи колко можеш да търпиш въпреки че то има и епидурална само че аз  бях с голямо разкритие и изтървах момента да ми я сложат

# 117
Когато видях положителния тест март месец, бях убедена на 99%, че ще съм секцио, просто от страх 😀😀 но като мина време започнах да обмислям и да се интересувам от нормалното раждане и някак си се настроих за него. Но живот и здраве и секцио да се наложи,важен е положителния финал. Даже мисля да съм без упойка и една приятелка ми каза "Искаш без, защото не знаеш какво е ". Ами не знам и затова съм оптимист 😁😁 Уж държа на болка, пък ще видим за следващото как ще мисля 😂

# 118
  • София
KikiMoon И аз мислех, че ще раждам секцио...представях си го като по-безболезнения вариант т.е. и аз от страх. След това докторката ми се оказа привърженик само на естественото раждане, стига да не се наложи по сериозни причини, и започнах да събирам кураж и да се настройвам, че е по-добрият вариант и т.н. Сега бебо се обърна нагоре с главата и пак се връщам към секцио - обърках се : ( Неизвестното хем ме успокоява, хем ме притеснява.

# 119
polito91, Харати, честити бебчета! Не очаквах от толкова рано да имаме бебчета в темата, но е много вълнуващо. Да са здравички и бързо възстановяване на вас.

Деси, дано утре вече си си в къщи и повече, преди раждането не ти се налага да влизаш в болницата.

Аз си запазих час за другата седмица за ЖК, когато вече ще съм влезнала в 9 месец и да се разбера с АГ за дата за секцио, ако се налага. Моя термин е за 7.11 и искам максимално до датата да си остане вътре, за да съм спокойна, че всичко се е развило както трябва, но всичко е Божа работа де. Ако се налага секцио и ако може за 1.11 да е (иска ми се да не е по-рано)..но когато и да е, и независимо как раждам, важното е, всичко да е наред.
Това пожелавам и на всички мами тук. Да ни е леко раждането и всичко да е наред.
Още не мога да повярвам, че остана съвсем малко...

Общи условия

Активация на акаунт