НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 31 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито момичета! Да са ви живи и здрави и бързо да ви изпишат вкъщи! Много хубави новини, дано всичко си е наред! Чакаме имената на бебчовците, ако сте съгласни може вместо термините да записваме и ражданията и имена и т.н ако сте съгласни де. Бързо възстановяване на мамите! Като знам, че и аз съм за 5 ноември съм подготвена и на мен тука тука да ми се случва чудото. В кои болници раждахте?

# 91
  • София
Момичета, какви термометри за вода сте взели?

# 92
Лаленце, аз взех един обикновен
,

но взехме и на NUK безконтактния и четох,че той също става и за мерене темп на водата.

# 93
  • Bарна, морето, сините вълни
Стана октомври и първите бебчета вече се появиха. Честито на мамите, да са ви здрави бебчетата! Heart Не им се е стояло повече в коремчетата, нямали са търпение да се гушнете.

# 94
  • Варна
Честито на родилите мамчета!Живи и здрави да са бебчетата!

Деси, теб дано скоро да те изпишат и да си почиваш у дома!

Този термометър за вода, рибката, го имам в бяло от дъщеря ми още.Ползвала съм го за вода точно два пъти, оказа се, че изобщо не ми трябва и водата с пипане си я усещах.Но пък той е и за въздух и си го ползвам още, стои в спалнята и гледам колко градуса е там.Предимно зимата.

# 95
Честито на родилите Мамчета и от мен!!!
Heart Eyes
Какво е наложило секцио?

# 96
Еййй, момичета, честито! След безсънната нощ, денят се напълни с хубави новини! Бързо да се възстановявате и да се прибирате у дома. Simple Smile

# 97
  • София
ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМЧЕТА!
Да са ви живи и здрави бебечетата, а на вас бързо възстановяване. Да ги нагушкате тези бързаци. Пишете да ни държите в течение как вървите, ние ще стискаме палчета 🤞

Деси, дано бързо се прибереш у дома 🤞🍀
И аз бих се включила в инициативата ви! Ако имам някоя мама в нужда нека да пише на лично на инициатора на идеята (ако по някакъв начин се притеснява да каже). Ако пък няма такава, то томбола би била също удачен вариант.

# 98
Здравейте, дами!

Не остана ...
Днес бях на преглед в Окръжна болница (Варна) и май в крайна сметка там ще родя. Ходих при д-р Папазов - много мил човек, обърна ми внимание, успокои ме, прегледа ме подробно и каза, че не вижда причини да ме реже (малката междувременно се е и обърнала пак с главата надолу, че е и отляво). Госпожицата е малко над 3кг. вече. Възможно е да се яви и към края на този месец, но все едно ще бъде след 22ри, сигурна съм! Това, което расте в мен е скорпион, сигурна съм! Още не сме се спрели окончателно на име ...не можем да решим. Иначе вчера приключихме вече окончателно с пазаруването. Сега пера и гладя в несвяст Grinning

Здравей! Д-р Папазов не прави ли само секцио? И аз съм се насочила към Окръжна.

Честити първи бебчета!

# 99
Море, и аз си мисля, че ще го ползваме само в началото докато свикнем с водата. На лекции съм чувала,че се проверява с лакътя, но това ми е много относително.
Аз съм наистина за мама в нужда и ако не иска пред всички да казва,да пише на съобщение, но за другата томбола не виждам смисъл, но това си е лично мое мнение,вие се организирайте 🙂

# 100
  • бургас
Честити първи бебенца! Да са живи и здрави!
Ноемврийки, започва и вашия бебевалеж. Вълнувам се с вас защото следващите сме ние декемврийки Simple Smile
На всички пожелавам леко раждане, здрави бебоци и само положителни емоции Hug

# 101
  • София
polito91, Харати, честити бебенца! Flowers Bouquet Да са здрави и все така първи във всичко в живота! На вас желая бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи с мъниците. People Family

Вие все казвахте, че от октомври почваме, но аз все не вярвах... Може би защото терминът ми е чак на 25.11 и си мисля, че има много време за ноемврийските бебенца. Надявам се все пак повечето да си дочакат месеца.

Аз имам още една седмица на работа, после излизам болничен. Набелязала съм си разни задачи и най-вече да ходя повече на йога, че много се заседявам напоследък и не се чувствам добре. А и имам чувството, че не се уморявам физически достатъчно и затова не спя добре през нощта.

Иначе с подготовката сме доникъде, но както бях писала, докато не оправим стаята, не виждам смисъл да пера и оправям дрехи. А това май няма да стане преди ноември. Та дано не бърза моята госпожица...

Термометър за вода не сме ползвали с баткото, не мисля и сега да взимам - с ръка, с лакът проверяваме и така. И сега гледам да го къпя с по-хладка вода - да не е топла, но и да не настръхва, това ми е мерилото с него. Температурата в стаята следя с бебефона - на камерата уж има датчик и като че ли е верен.

# 102
Връщам се от преглед (4-та Фетална Морфология), преди бях казала как ме вика постоянно на ФМ, дори в 36г.с. ме вика на 5-та! Но повече няма да ходя, това е едно точене на пари, естествено не съм за парите, но те злоупотребяват. Не е лош доктор Давидков, но ми идва в повече това търгуване.
Бебка е добре, 31+6г.с. 1740г. Казаха, че има топчестия нос на майка си, те не знаят, че и двамата сме с такива Grinning
Това, което много ме ядоса е, че ми каза да не си чакам термина 28.11, а че трябва да родя 2 седмици по-рано?! И какво, ако бебето не е решило да се ражда по-рано, ще съм секцио, без да има причина. То реално може и да има, ако не се обърне например, но в случай, че е застанала, както трябва защо трябва да насилваме нещата.
За да нямало усложнение и риск. Нямам думи.
Тези дни ще се видя с Д-р Георги Георгиев, той е един от най-добрите във Варна, на него повече бих се доверила дори искам да родя при него.
Вместо да изляза доволна, че съм си видяла бебето, ме заболя главата от тия хора...

# 103
despicable, има ли нещо, което налага толкова ФМ🙄? И наистина ако не се налага секцио,защо да го вадите 2 седмици по-рано? Тея лекари....😤

# 104
Не, абсолютно всичко е нормално, да чукна на дърво, цялата бременност ми минава идеално, нямам болки и болезнени контракции. Чувствам се добре, показателите ми са добри. Затова и се ядосвам... Че ме викат единствено, за да ми вземат парите...

Общи условия

Активация на акаунт