НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 31 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Jessika123 И моето бебче върви напред, и то 4 седмици, и не по всички показатели, а главата...в 31г.с. отговаря на 35г.с.  По другите е по-малко е напред...Момичетата писаха да не гледам и да не го мисля, но като ги взимам мерките така или иначе, не мога да не погледна или да не помисля. Явно е напълно нормално обаче.

# 76
И аз се вписвам с бебче. 35+2г.с.
През нощта ми изтекоха водите и се роди със спешно секцио тази сутрин.

# 77
Харати, честито 🤗 и на теб и на бебо бързо възстановяване🍀
А е едва началото на октомври 🤤 но да са живи и здрави бебоците 🍀

# 78
  • София
Харати Честито!! Надявам се, че всичко е минало добре! Най-важно бебо да е жив и здрав!

Чакаме първите разкази за раждането вече, представяте ли си момичета, аз лично не го очаквах толкова рано, вълнуващо, но и стряскащо : )))

# 79
Честито на мамите! Голяма радост! Да са ви живи и здрави бебчетата! Бързо да се възстановявате! 🤗❤

# 80
В 2:50 ми изтекоха водите. Отидохме в болницата и в 6:30 някъде започна секциото. Извадиха го в 6:58ч. Имаха колебание дали да ни закарат в държавната болница с по-добро неонатологично отделение, но решиха да остана при тях. Още при приемането мериха тонове и ми биха инжекция за бързо разгръщане на дробчетата.
Огласи с плач целия коридор като се роди. В момента е в термо легло и няма нужда да му се подава кислород. Днес може би ще го хранят венозно. Ще правят и допълнителни изследвания, но ме успокоиха, че е наред.
Роди се 2860гр., 48см.

# 81
Харати, polito, честито мамчета. Да са живи и здрави бебоците и много да ви радват. Да растат любопитни и добри.
А къде раждах те?

# 82
Честито на мамите. Здрави и щастливи бебоци ♥♥♥ И бързо възстановяване

# 83
  • София
Честито Поли и Харати! Нека бебоците да са живи и здрави и бързо възстановяване на вас!

# 84
  • Варна
Честито на първите мамчета и техните бебчета. Дано всчико да е наред с вас Simple Smile

# 85
  • София
polito91, Харати, честити ви рожбички! Да бъдат живи и здрави и да растат силни и умни деца! Много се развълнувах за вас, да знаете!

Харати, знае ли се причината за изтичането на водите?

Jessika123, според мен няма от какво да се тревожиш щом и баткото е бил такъв голям юнак. Стискам палци за хубави резултати.

Деси, съчувствам ти за кофти обстановката, но тя не е важна сега. Дано утре те пуснат и следващия път да е чак на раждането по термин!

Аз онзи ден нали бях притеснена, че коремът ми не е порастнал за 20+ дни и писах на докторката ми та ме вика извънредно днес. Стиснете палци всичко да ни е наред, моля!

# 86
Честито на мамите - да са ви живи и здрави бебчетата Simple Smile
Направо не мога да повярвам , че се започна - но аз съм края на ноември и само се надявам да минат поне още 3 седмици и беба да си седи в мен Simple Smile
Но мамите началото на ноември може вече спокойно да чакат бебенцата , особено след още седмица

# 87
Ох така се развълнувах за първите ни бебчета че забравих да пиша за другите неща.
Първо, Деска, дано да те изпишат утре и наистина другото влизане да е на термин за раждане и без такива елементи покрай теб.
За томболата съм напъм напълно съгласна да съберем по някой лев и да се вземе ваучер от голям магазин.
Но ако има мама, която наистина има затруднения, мисля че ще намерим начин да намерим липсващото та дори и то да не бъде чисто ново.

# 88
polito91, Харати Честито и от мен дано всичко е наред с вас и бебоците и скоро да сте си вкъщи и пълноценно да им се радвате Heart

# 89
Оле момиче аз съм заспала обедния си сън и вие почнахте да раждате.
Честити Ви бебчета. Да сте здрави,утмихнати и бързо да се възтановявате ❤
Ух темичката почна да се пълни с бебковци. А как се казват решихте ли си?

Общи условия

Активация на акаунт