VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 300
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 240
Аз ли проспах полиграфа или Никито Кънчев не знае какво анонсира...

# 3 241
И полиграфа го писахме по време на седмицата с мисии, зададени от зрителите (Окото). За да питат дали Стефан наистина се мисли за по-успял от Гала; добре би било да разберем дали Божка е влюбена в Петко.

П.п. ако се изчерпят откъм идеи, може да стигнат и до така наречената мисия Страх (писана от мен и още няколко души) - изразява се в ловене с вързани очи и голи ръце и (впоследствие) ядене на гнусни неща (опционално - умъртвени и сготвени от Божка).

# 3 242
  • София
Аз ли проспах полиграфа или Никито Кънчев не знае какво анонсира...
Май каза, че е за тази вечер.

# 3 243
  • София
Птичке,
Скрит текст:
Стар потребител съм (блокираха ми профила заради някаква декларация, която не съм приела), но досега май не сме се засичали по теми. Wink

Полиграфа също може да ги подведе. Ако Ричи си мисли, че това, което е правил е това, за което го питат Smile

# 3 244
И аз му вярвам на Ричи, иначе нямаше да се хвали толкова, а за Рози това не е кекс, а закачка, какво разбираме ние Grinning

Изключително долно е това, което правят продуцентите, нарочват някого и докато не го смачкат, не се спират пред нищо. Във всеки сезон има някои богоизбрани, които винаги минават между капките....

Добре, че мачо бой е незлоблив и не особено....как да кажа..с остър ум:joy:....че дори не се обиди на ББ, като го гъбаркаше в изповедалнята.

Полиграф за това дали е имало секс Joy
Много изпростя предаването, много.

Във фейса питаха ще замерват на каква дълбочина...хм...е дълбал Ричко ли, за да кажат имало ли е секс...немало ли е Joy

# 3 245
Да не ядеш демонстративно от храната на някой, който си е направил труда да я приготви, си е баш отмъщение. Да се направиш по-голям от хляба не е библейско, а и за един готвач си е доста обидно.
А относно историята с Кулагин, тя започна с ударите и след това подведе съквартирантите, което си е точно преднамерено и целенасочено.
Както и да е, това ми е мнението за тази жена. Аз така я виждам.

Божана така и не разбра, че Ваня не й е яла от храната. Що за отмъщение е тогава това? Отидоха и казаха на Божана, че Ваня й е ядосана, защото Божана е хвърлила костилките. Толкова. Никакво отмъщение не виждам аз

А иначе, Ваня играе от позиция на слабостта. Но не обижда и не наранява никого. Това й е разликата с К.
Все пак, всеки си има стратегия в живота, тя е избрала диктатура на слабостта (за който й се върже), защото само така може да оцелее. Сама жена, без подкрепа и с външен вид като нейния, в България. Синът й не го броя - тя го е възпитала точно по този начин, с диктатура на слабостта, който аз дълбоко не одобрявам, обаче иначе, като стратегия, има ефект.

А К. е злобен и отмъстителен. Добричък е само, когато иска нещо от хората и то само, докато му изнася. След това обръща другата страница - на гадняр. Един вид, или ще стане на моето, или "луди ще ви направя" - негови думи са това. Е, благодаря за такъв "сладур" - чиста проба насилник е това.

# 3 246
  • София
То много зависи кой какво нарича секс. Та може и двамата да казват истината, както спомена някой по-напред.  Laughing

# 3 247
Делте...пак шикалкавиш. Ваня отказа да яде спагетите на Божка..това дори аз го видях, дето не гледам редовно...

# 3 248
  • София
Кулагин излезе в понеделник и продължава да се обсъжда. И то основно не от феновете му.
Каква е тази мания, обсебил е някои хора Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 249
на никой ли не му направи впечатление това (с двете ръце ли яде едновременно) ? че и допълнително искаше ...

# 3 250
Скрит текст:
... Ако си тази, която мисля, дай знак. Намигни с лявото очо, хаха

Стар потребител съм (блокираха ми профила заради някаква декларация, която не съм приела), но досега май не сме се засичали по теми. Wink
А сега, де. Хем отрича, хем намига Rolling Eyes Върви я разбери Joy
Като децата, като ги питаш банан ли искат или ябълка и те викат "да".
Както и да е, ще си общуваме в двуумение Wink

Аз довечера отказвам да гледам, няма да мога да изтърпя подобна гавра. И вчерашната ми стига. Ще се информирам от вас.

# 3 251
Делте...пак шикалкавиш. Ваня отказа да яде спагетите на Божка..това дори аз го видях, дето не гледам редовно...

Върни се и изгледай епизода. Тя отказа, когато Рози дойде в нейните покои и й каза, че Божана е сготвила. Взе си хляб и си отиде навън да си го яде. Рози отиде и каза на Божана, че Ваня й е сърдита, че е изхвърлила костилките. Божана после отиде при Ваня да й се извинява, но Ваня не й прие извинението. Никакво отмъщение не е това - нормална реакция, без последствия. Божана сама реши да й приготви други костилки, Ваня не я е карала. Точно затова казвам, че понякога диктатурата на слабостта е много ефективна - особено добре минава при хора, които не са злобливи и имат добри сърца. Каквато вярвам, че е Божана.

# 3 252
Да, и аз не гледам, а само ви чета Simple Smile Разбира се, ако се появи сензационно отклонение от сценария, може и да си помисля,...но едва ли .

# 3 253
  • Варна
Тази сутрин при Гала казаха, мимоходом покрай пиявиците и други средства за разкрасяване, и нещо ефективно за торбички - крем против хемороиди. Joy Та се сетих за Мира.

Ричи се кълне, че е правил секс, обаче не уточнява с кого.
Ще се накефя да им видя физиономиите и на двамата, ако им пуснат скечовете на Баш Бай Брадъра за тях.

# 3 254
Цитат на: julisa link=topic=1068982.msg37540518#msg37540518 date=1539866139

Ричи се кълне, че е правил секс, обаче не уточнява с кого.
[/quote

С Мара Шеповата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт