Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 066
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Математиката не е изненада - там е най-силна, наред с физическото. Laughing Виж, ако изкара 6 на есе по БЕЛ и по вестниците ще я похваля. Ама засега няма такава опасност. Smirk

# 736
  • София
Хахаха, Санака, и при нас положението е същото. Задава се класно по БЕЛ, за което и двамата вече се молим за 4. Joy

# 737
   Санака,добре сте дошли и браво на девойката!Да не си се оплакала!!!
   Класното по БЕЛ ще е тест върху Антигона.

# 738
  • Варна
Браво на девойката, Санака! Нека има повече поводи за похвали, които щедро да оползотвориш!

При сина ми класното по мат предстои. Не виждам да се вълнува особено.на класното по Бел - очаквана шестица. Сега се е записал за някакво състезание по АЕ и има желание за олимпиадата по АЕ.

# 739
  • София
Аз ще се изненадам на шестица по каквото и да било. Имам чувството, че го вълнува само девойката и да се наспи, всичко друго е на заден план. А, и нещо за ядене да има. Въобще - тия три неща Laughing

# 740
  • София
Я, как тихомълком вмъкна наличието на девойка! Laughing Или аз съм изпуснала нещо.

ПП. Че то, тия три неща са най-важните по принцип. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 741
Не си,тъкмо и аз това щях да отбележа.
   Белинда,сестро,ела и си кажи!При нас темата е все още с отговор "Оффффффффф"

# 742
  • София
За много години живи и здрави! Hug bouquet bowuu

Взела съм билети вече за "Хамлет" за дъщеря ми и приятелка. Ще ходя и аз, че ...3,30мин е постановката.  newsm78 ooooh!Викам си-сигурно и вечеря и чаша вино дават! Отивам! Heart Eyes Joy hahaha

# 743
  • София
Ааа, беше казала Белинда, покрай неволите с НЕ, че на всичкото отгоре и трепети някакви се появили. Hug
Но не е казвала, че някаква си девойка е станала девойкаТА. Joy

Момъкът, втора сутрин сменя раницата в 6 ч. сутринта. Вчера сутрин бях побесняла. Тази сутрин реших, че ще съм дзен....

# 744
  • София
Дааа, вече е девойкаТА Heart Eyes Не че е лошо, аз им се радвам, ама да вземе и да поучи малко!
В интерес на истината, малко съм несправедлива. Учи детето. Ама резултатите слаби. Мислех, че езиците му вървят, ама май само английският Laughing
Нищо де,здрави да са Hug Дребното и то се изложило на олимпиадата по математика. Явно гените им са такива Joy

# 745
  • София

Момъкът, втора сутрин сменя раницата в 6 ч. сутринта. Вчера сутрин бях побесняла. Тази сутрин реших, че ще съм дзен....

Ами като ставаш толкова рано сутрин - ще беснееш. Виж, аз като нямам представа какво прави в 6 ч. - постоянно съм дзен. Joy

Белинда, що бе? И френският му върви явно. Joy

# 746
Аз пък,тъй като сутринта закарах Безценния на училище,избеснях,че тръгнал с възможно най-неподходящите кецове.Само преди 2 седмици купихме маратонки,които струват майка си и баща си,за зимата,ама той мислел,че ще му се карам,ако ги обуе!!!???!!!!
   Просто останах безмълвна.

# 747
  • София
Белинда, що бе? И френският му върви явно. Joy
Пепел ти на езика Scream

# 748
  • София
Санака, браво на девойката!
Слънчева, моят менка само 2 раници, но когато застане пред гардероба, започва едно .... „ Къде ми е това? А онова? С тази, ще ми е топло. ... Да, бе, кой ходи така!... ” Хм, явно му липсва времето, когато дрехите за деня ги намираше подготвени. Свърши тая. Достатъчно е, че всичко е изпрано и изгладено.
Гадже няма, май.
Ваканцията я изкара лежерно, в негов стил. На Олимпиадата по АЕ, ще ходи / поне на нея/.

# 749
  • София
Аз моя и от гладенето го отбих вече. Хванах го един ден, показах му, сега вече - ако иска де е изгладен, се глади сам, ако не - да си ходи смачкан. Тъй де, трима са и мъжа ми хаби по 5 ризи на седмица, аз ако трябва да ги гладя всичките, трябва да спя с ютията Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт