Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 933
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Марулета, прищя ми се и аз да си имам градинка, докато те четях. Спечели ме с птичките и ромона на потока, нищо че не съм от таргет групата. Joy
Моето бягство е в природата - преходи, палатки, понякога (зимата) включваме хотели с басейни.
Всяко лято правим палатки за няколко дни, близо до Самоков, на Бели Искър. Чакам го това събитие, повече и от морската почивка. Няма такъв кеф, честно!
В къщи обичам да се скривам с книга и музика. Напоследък се улавям, че мога и в една точка просто да си гледам. Joy
Аз съм от хората, които са си самодостатъчни, в някаква степен. Никога не ми е скучно и нямам нужда от компания, която да ме забавлява. Но пък и рядко отказвам събирания, социално животно съм. Егати обяснението Joy

# 1 081
Слънце, за мен най-чакана почивка за 3-4 дни на палатка на Широка поляна.

# 1 082
  • София
Слънце, за мен най-чакана почивка за 3-4 дни на палатка на Широка поляна.
А там е уникално! У-ни-кал-но!!!
Били сме и там, но не всяко лято успяваме да се организираме за толкова "далечна" дестинация... Sad

# 1 083
Всяко лято правим палатки за няколко дни, близо до Самоков, на Бели Искър. Чакам го това събитие, повече и от морската почивка. Няма такъв кеф, честно!

Много ми е любим този регион! Задължително, задължително всяко лято го посещаваме и обхождаме пътеката на длъж и на шир. Преди две лета срещнахме на сред гората и мъжа на Мира Радева, събираше гъби и го увековечихме на портрет с щерката Simple Smile. Мдаа, планината е голяма любов. Лятото, сред борове и смърчове, миризма на смола да си лежиш на полянка с книжка в ръка....ето това е раят!!!

# 1 084
  • София
Зори, стискам палци

# 1 085
Аааа,басейна ми е другото любимо място.Обожавам слънцето.И по палатки много ходехме,около Монтана.Имаме страхотен голям язовир,ММ знае супер местенца.Нооо.....кака ви взе нещо да си търси комфорта,удобното легло,банята сутрин и вечер....Глезотия,според моите момчета.Сега ходя с тях през деня-ловим риба,правим си огън,скаричка,но аз се прибирам да си спя у нас.
   Лулу,с девойката можем да разменим посеви и насаждения.Племенника ми обожава сладки картофи,тази година ще садя.Освен това,раждат много и са красиви цветя.

# 1 086
  • София
Девойка нямам, но ако Марулетка иска да ме осинови, веднага й приставам...От земеделие грам не вдявам, но пък как ям и пия...Идеалната снаха съм аз - той търсеше някоя да готви като майка му, тя пие повече от баща му...

# 1 087
  • София
Добре, бе, при толкова много любители на градинарството, 'що никой не отиде в Бузема? Joy

# 1 088
  • В светлината на слънцето
Добре, бе, при толкова много любители на градинарството, 'що никой не отиде в Бузема? Joy

А, де! Joy

Марулета, това със сладките картофи е супер идея. Тя много обича, така че ще й пусна мухата веднагически. А щом са и красиви. Иначе с баба си миналата година засадиха експериментално 5 корена лилави картофи, а те взеха че се хванаха и плод пуснаха даже. Те нали са някакъв перуански сорт, който изисква определени климатични условия, за да расте. У нас май само в Родопите успяват да отгледат, поне ние от там купуваме за зимата. Но взе, че им хареса климата на селото (то и той родопски де) и се хнаваха. Blush

# 1 089
Хора аз като съм вкъщи сега и полудявам  леееко вчера им съобщих, че тая год. ги изнасям от София в село на 1.03.
И се почна ама как - ами ей така 😀.
Близо сме ние мога да го сторя с повече организация 😀 Бубока ще я уча до седи в столче в колата и ще караме и взимаме батковците 😀
Навиха се.
Иначе освен вкъщи имаме място три дка. Миналата год станаха някои неща 😀
Обичат и те и ние, а басейни  охооооо 😀

# 1 090
   Белинда,мойта си!Може пък моята щерка да ти роди снаха,за майстора на дивани,знаеш ли?!
   И изобщо не е нужно да разбираш от земеделие,всичко е само за кеф!
  Лулу,чак през месец май се садят сладките картофи.Аз ще търся да си купя разсад,но има начин и сам да си направиш,някъде края на февруари.Цъкни в гугъл,да видиш какви са красотни.
    Софиянки,най-прекрасното момче на северозапада се качва в автобуса за София!!!!!

Шемета си е шемет!Беше на тренировки и от залата,ще мине през мен да остави едната раница и да вземе другата и да бяга на автогарата.Звъни-Мамо,имам ли време да се върна до залата,че съм си забравил ЕДНАТА маратонка,на бариерата съм."  казвам ,че има,да се връща.пристига при мен и аз го почвам-бе как може да забравиш едната маратонка,много си отвеян,къде ти е акъла......"  Нашият ме гледа с недоумение и "Абе кво ми се караш,не обувката,тениската се оказа,че съм забравил!" Понякога ми идва да си ударя главата на най-острия ръб!!!

# 1 091
Боже, а моят изобщо не влиза в класациите ви. Че и дребен, че и със счупен преден зъб. Нито готви, нито пере, нито сади картофи.

# 1 092
  • София
И аз като Зори си почивам най-добре с ръкоделие - гоблен или плетене, но не ми се е случвало от миналата пролет, когато завърших едно гобленче. Много мъже вкъщи, много радости покрай тях, та нямам нужда от почивка Grinning

Имаме си къщичка с малко дворче, на 90 километра от София по магистралата, но рядко успяваме да стигнем до там. ММ от ранна пролет до късна есен все е в командировки. Много ми е мъчно, защото баща ми преди да почине, поръча на майка ми и сестра ми къщата да е моя, защото аз ще се грижа за нея, пък аз ... А ми е много приятно, като сме там. Ходим един-два пъти на пролет за по два почивни дни, да махнем тревата, да не е запустяло. Изтрепваме се от работа, но главата така добре си почива. Все се надявам, като порасне още малко наборът, да ходим по -често и с него да се занимаваме с къщата и дворчето. На децата им харесва. А за младежки изнесени събития е идеално.

Тити, недей така, намери с нещо да похвалиш детето - сигурно е, че има с какво. Аз не се включих по тази тема, защото мислех, че направиха пазарлъците и приключи, ама като написа за това, да кажа за мойто. И то не е от едрите, но има големи очи с цвят на шоколад и е много добро и отстъпчиво. Готви страхотни пуканки на микровълновата. Така че ако някоя хубавица мноооого обича пуканки .........  Joy

# 1 093
  • София
Снощи, като си легнах, се замислих как хем се шегуваме тук сега, волно предлагаме и приемаме снахи и зетьове (аз чак малката урЕдих), ама никак не е далеч денят, когато ще споделяме съвсем реални вълнения с наборите. Дано са хубави, дано се хвалим и тогава!
Само си представих това моето, залепеното за компютъра, ако си намери девойка - същата като него, дето може да се зомбира зад някоя игра и да не разбере, че се сменят ден с нощ и обратно - как ще затънат в мръсни дрехи, как ще завъдят хлебарки, щото то трохите около клавиатурата някой трябва да ги чисти. Визуализирах кутии от пица, празни кенове и тем подобни, а те в екстаз гонят зомбита и си пазят един-друг виртуалните гърбове и като се разхилих - ММ се стресна с съня си Joy
Ние имаме вила на Владая - не е далече от София, може да ходим често, но аз предпочитам да си спя в къщи и не оставаме там да спим - мнооого рядко. У нас ММ е човека с градинките - вечно нещо сади там, някакви луковици мъкне, някакви цветя, дето трябвало да преливат от пролетни, на тяхно място идвали летни, есенни. Спирали сме посред нищото - представете си как кара с 90 по празен междуселски път, набива рязко спирачки и почва да кара назад - ей тоя храст от кога го искал! Спира, вади лопата от багажника от откопава някакъв...храст. На Владая насади здравец и някакви пълзящи по празните склонове, за да не ерозирали - аз на това болест му викам. Поне да е в двора ти, ма отсрешния баир - айде нЕма нужда. Много му е мъка, че хич не съм съпричастна към тази му страст. А аз толкова пък да съм "апартаментен тип", че не е истина просто. Моята домашна Нирвана е - изчистила съм, изпрала, сготвила, нещо сладко съм спретнала и то станало късен следобед - правя си кафе, взимам си книжката и се опъвам на дивана. Иначе обожавам морето - на плажа презареждам за цяла година. Най-обичам късно вечер, след 7-8, когато дойдат чайките/гларусите, а хората си тръгнат, тогава да си чета и да слушам морето...

# 1 094
  • София
Аз взимам мъжа на Мандаринка!!!!
И моят ще си държа, де. Мандаринчо ще го ползвам да ми угажда на акъла с луковици, храсти...

Общи условия

Активация на акаунт