Египет /Тема 8/

• 77 667
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за актуалната информация за времето в момента,  а каква е Т на водата в басейните към хотелите и по плажовете?
Допълвам: гледам, че полетът до Египет е в 7,30. Сигурна съм, че срещах по-късен час (11,30), който за мен бе по-удобен (Не съм от Сф). Аз ли съм в грешка, или нещо е променено?

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 08:43 от Аркадия

# 526
В нашия хотел имахме отопляем басейн, но не обърнах внимание колко градуса е водата (не сме влизали в него). Може да проверите в сайта на вашия хотел.
Морската вода както казах е около 21-22 градуса.
Миналата година през м. Май в Аспровалта беше една идея по-топла.
Ние летяхме в 7:30, като имаше още един полет за Хургада в 8:00.

# 527
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дотук нищо интересно. Имам впечатления единствено от хотела. По-студено е, отколкото очаквах, продължава силният вятър. Общо взето висенето на all inclisive не е мойто преживяване. За утре се записахме за екскурзия до Луксор, по 80 долара на възрастен и 40 на дете. Ползваме TEZ tour. В четвъртък запазихме за Райския остров + шнорхелинг. Кайро и пирамидите ще ги видим на друго посещение в Египет, решихме да си спретнем един уикенд в Кайро, че в момента ни липсва ентусиазъм за 24 часово пътуване в автобус. От агенцията ни казаха, че могат да ни организират полет до Кайро и хотел за 2 нощувки, ако желаем и гид българин, който живее тук. Разбира се всичко това може и сами да го организираме, ще преценим като дойде моментът.

Аз бях в полета до  Хургада в 8.00.

# 528
Благодаря на всички, които споделят впечатления (Дано и аз скоро Wink ).

Чудно ми е колко са чартърните до Египет... ето оферта, чийто часове за полет са ми много удобни:
https://offers.posoka.com/trip/f75dfb2a-3fc6-4593-9ca9-9e3b0ca60524
🤔

# 529

Чудно ми е колко са чартърните до Египет... ето оферта, чийто часове за полет са ми много удобни:
🤔
Има и по-късно излитане (без да се ангажирам с офертите на агенцията)

# 530

🤔
Тези бяха полетните разписания на Тез Тур , но се оказа че полетът ни е в 9,00 часа .Иначе отваряте страницата на летище София терминал 1 и търсите полети Хургада , там за нашата дата излизат 3 полета - в 8,00 часа , в 9,00 часа и още един след обяд.

# 531
От агенцията ни казаха, че могат да ни организират полет до Кайро и хотел за 2 нощувки, ако желаем и гид българин, който живее тук. Разбира се всичко това може и сами да го организираме, ще преценим като дойде моментът.

Аз бях в полета до  Хургада в 8.00.

Това е интересно. Сега проверявам...

# 532
Здравейте, направих резервация за 27.04(с Абакс) с полет от Варна. Преди няколко дни се чух с туроператора и за съжаление не са се събрали достатъчно хора и екскурзията ни е отменена.
Сега ще пътувам на същата дата, само че от София, има ли някой за тази дата?

# 533
Нашият полет беше за 9,00 часа на 06,04,2019 , в документите с полетното разписание беше записано 6,00 часа , с кацане 11,00 ч , стори ми се съмнително и като се обадихме ни изпратиха нов файл с разписание 9,00 излитане /както по договор/ .Просто обръщайте внимание на полетното разписание , може и при Вас да е така !

Вашият полет на 06.04.2019 все още не е осъществен . Пишете "БЕШЕ" , а то още не е станало в момента е 01.04.2019 г. 10,32 часа

# 534
Нашият полет беше за 9,00 часа на 06,04,2019 , в документите с полетното разписание беше записано 6,00 часа , с кацане 11,00 ч , стори ми се съмнително и като се обадихме ни изпратиха нов файл с разписание 9,00 излитане /както по договор/ .Просто обръщайте внимание на полетното разписание , може и при Вас да е така !

Вашият полет на 06.04.2019 все още не е осъществен . Пишете "БЕШЕ" , а то още не е станало в момента е 01.04.2019 г. 10,32 часа
Това с "беше" е от договорът ни /договор се сключва преди окончателно плащане и използване на услутата т.е. преди 06,04,2019-два месеца при мен  / за 9 часа сутрината на 06,04,2019, така на дата 31,03,2019 получавам полетно разписание с час 6,00 сутринта , чак при мое обаждане се уточни часа.Отбелязвам за технически грешки.Искам да съм в помощ , а аз си знам датата на полета , преди да е кометиран . По правилата на форума писането с големи букви е в разрез.Четете ,моля и хубав ден от мен.

# 535
Здравейте на всички, като наскоро прибрала се (30.03) мога да кажа, че Египет е дестинация, която си заслужава да се види поне веднъж. Бяхме в хотел Caeser Palace. Хубав хотел, не мога да се оплача от нищо там. Допълнителните екскурзии - не си ги взимайте от тур оператора, много по-евтино ще си ги вземете от местните, по цял ден обикалят покрай басейните и предлагат на по-изгодно цени. Заслужават си шнорхелинга и сафарито. А сега за друго, тъй като при пристигането си взех карта с     интернет от летището и разбира се не успях да изразходя всичкия интернет искам да я подаря на някого, на когото му предстои пътуване до Египет. Картата е валидна до 19.04.19 и има около 16GB. Който иска нека пише на лични Simple Smile

# 536
Здравейте на всички, като наскоро прибрала се (30.03) мога да кажа, че Египет е дестинация, която си заслужава да се види поне веднъж. Бяхме в хотел Caeser Palace. Хубав хотел, не мога да се оплача от нищо там. Допълнителните екскурзии - не си ги взимайте от тур оператора, много по-евтино ще си ги вземете от местните, по цял ден обикалят покрай басейните и предлагат на по-изгодно цени. Заслужават си шнорхелинга и сафарито. А сега за друго, тъй като при пристигането си взех карта с     интернет от летището и разбира се не успях да изразходя всичкия интернет искам да я подаря на някого, на когото му предстои пътуване до Египет. Картата е валидна до 19.04.19 и има около 16GB. Който иска нека пише на лични Simple Smile
Това е реална  помощ и надявам се аз да върна ,ако в моята карта остане ,купувам на Ориндж , беше добра в Шарм ,  за Хургада просто нямам идея , някои казват Етисалат с добро покритие в пустинята даже ,моля за съвет ,ако има ползвали тази карта.

# 537
Здравейте, адмирации за жеста, който сте решила да направите. Аз искам да попитам с колко е заредена картата и може ли с нея да се проведе нормален като качество разговор.

# 538
Здравейте!

Обмислям пътуване до Египет през април.
Накратко трябва да гледаме хотела да е поне 4 звезди, да не излизаме сами от хотела. Чудя се дали дестинацията е подходяща за почивка с дете на 3 години?
Вие какво мислите?

Ние бяхме с дете на 2 години. Пълно беше и със съвсем малки бебета в нашия комплекс.

Ние сме с близначета на 1г и 7 м и като прочетох коментарите за хигиената в Египет като цяло, много се разколебаха, тъй като все още лапаме и лижем всичко, което ни се изпречи на пътя. Вие дали имате този проблем.
А ходихте ли на някои от екскурзиите, защото ми се иска да отидем до Кайро ( ако не сме видяли пирамидите, то за какво да ходим в Египет 😋). Страхувам се да не подлуди целият автобус.
Изобщо, който друг е пътувал с бебета, моля да сподели. То и Сафари ми се иска , ама ... с тази дефиниция "екстремно" шофиране, не съм убедена, колко ще е подходящо за деца.
Моля, който е резервирал с Онекс да пише коментари като се върне, че хотелът има много хубави коментари в букинг и изглежда супер за деца.
Последно запитване, тъй като ми се иска да съчетаем пътуването с годишнината ни, как ще е времето средата на Май? Ще бъде ли много горещо за децата?

# 539
Здравейте!

Обмислям пътуване до Египет през април.
Накратко трябва да гледаме хотела да е поне 4 звезди, да не излизаме сами от хотела. Чудя се дали дестинацията е подходяща за почивка с дете на 3 години?
Вие какво мислите?

Ние бяхме с дете на 2 години. Пълно беше и със съвсем малки бебета в нашия комплекс.

Ние сме с близначета на 1г и 7 м и като прочетох коментарите за хигиената в Египет като цяло, много се разколебаха, тъй като все още лапаме и лижем всичко, което ни се изпречи на пътя. Вие дали имате този проблем.
А ходихте ли на някои от екскурзиите, защото ми се иска да отидем до Кайро ( ако не сме видяли пирамидите, то за какво да ходим в Египет 😋). Страхувам се да не подлуди целият автобус.
Изобщо, който друг е пътувал с бебета, моля да сподели. То и Сафари ми се иска , ама ... с тази дефиниция "екстремно" шофиране, не съм убедена, колко ще е подходящо за деца.
Моля, който е резервирал с Онекс да пише коментари като се върне, че хотелът има много хубави коментари в букинг и изглежда супер за деца.
Последно запитване, тъй като ми се иска да съчетаем пътуването с годишнината ни, как ще е времето средата на Май? Ще бъде ли много горещо за децата?
Здравейте, ние ще пътуваме с Онекс на 17,04,. с дете на 6 г. Ще сме в Mirage Bay Resort & Aqua Park, в букинг има много добър рейтинг, дано е така. За хигиената и аз се притеснявам най-вече за детето, че ми е много податлива на инфекции и даже в момента сме с вирус, който надявам се да преборим докато тръгнем. Ще пиша когато се върнем. Вие през Грабо ли ще вземате ваучери или директно в агенцията? В Грабо има оферта на много добра цена. Ние сме с ваучери от там.

Общи условия

Активация на акаунт