Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 32 372
  • 785
  •   1
Отговори
# 540
Хър, това със звездите е супер. Ох, Симо така може да си сметне за втори дуелист

# 541
Скрит текст:
Роман е вече извън Фермата. В Инстаграм има игра на въпроси и отговори. Някой го пита дали е вече навън  и той отговаря, че да.

# 542
  • Карнобат
Скрит текст:
Роман е вече извън Фермата. В Инстаграм има игра на въпроси и отговори. Някой го пита дали е вече навън  и той отговаря, че да.

Може ли на лично линк да видя,че ми стана интересно.Не знам за вас,но нещо ми доскуча предаването.Трудно ми е да кажа кой ми е фаворит.Може би за сега само Дидо що-годе ме кефи.Преди Георги ама много взе да преиграва на моменти.

# 543
  • Варна
Иска ми се някой да натрие вирнатия нос на Георги, щото аз не мога.

# 544
Определено пресолиха манджата с бащата на Георги. Лична драма се пренася във Фермата.. Astonished
А Жоро като цяло ми е антипатичен от ден 1 и то не толкова заради постоянните си рецитали, а заради фактът, че го намирам за фалшив. Винаги буквално декламира разни клишета, които мисли, че ще се харесат на аудиторията и подклажда ненужно напрежение уж в стремеж "да отвори" очите на хората. Идва ми в повече и самочувствието му. Струва ми се от типа хора, които трудно приемат чуждо мнение.

На същото мнение съм и аз. Според мен всичките му речи са предварително подготвени. Сигурно е репетирал вкъщи пред жена си. Адски ми е фалшив. Нищо естествено не намирам в него.

# 545
Въйй, що ли ми трябваше да му гледам ФБ профила на Герги.
Скрит текст:
Тоя бил голям гъзоман.
Участва в някаква групичка 18+, в която девойки си изпращат снимки на задниците. Макар, че самите девойки не изглеждат да са много + 18

# 546
  • постоянно
Нали женен Хър , кви са тези групички . 😝

# 547
  • Пловдив
Някой ще каже ли на индианката как се публикува скрит текст Simple Smile Благодаря!

# 548
Ами...
Скрит текст:
явно му е омръзнал задникът вкъщи. Другият вариант е заедно със съпругата да си гледкат снимки на голи женски дупета. Идилия Simple Smile))
В профилът му няма информация за обвързаност. Така че, ако не сте приятели, можеш и да не разбереш, че е женен. Иначе на профилната снимка е с детенцето. Той и във фермата май почти не споменава жена си.

# 549
  • London
Въйй, що ли ми трябваше да му гледам ФБ профила на Герги.
Скрит текст:
Тоя бил голям гъзоман.
Участва в някаква групичка 18+, в която девойки си изпращат снимки на задниците. Макар, че самите девойки не изглеждат да са много + 18
На мен и на коцкар ми прилича и с голямо его....умира да зяпат разни лапни шаранки като Радилена и Александра по него и да го четкат.😝  На стари години ще е копие на тегавия чичка.

# 550
Мхм, определено се блазни от комплиментите.
Скрит текст:
А най-смешното е, че в тази група пише, че имало 100% анонимност. Каква ти анонимност, бре боже?!  Аз, дето не членувам в нея, вече видях десетки голи гъзици.

# 551
Скрит текст:

Може ли на лично линк да видя,че ми стана интересно.Не знам за вас,но нещо ми доскуча предаването.Трудно ми е да кажа кой ми е фаворит.Може би за сега само Дидо що-годе ме кефи.Преди Георги ама много взе да преиграва на моменти.
Скрит текст:
Последвай профила му. Веднъж като съм го гледала, не ми излиза пак.

# 552
  • тук и там
Жоро къде по-приятен щеше да бъде ,ако следваше някаква умерена линия на поведение.Ама не-ще има сценки и лични драми и при него,и ще го раздава пламенен патриот.Караньотов може да е всякакъв,обаче добре усети Георги и му каза че трябва да се пробва в политиката.Между другото-не са там само заради парите.Това дава полулярност,която може да им бъде много,много полезна .Като тръгнеш от личния живот,минеш през професионалният и стигнеш до възможбноста за участие във  други тв реалита,формати ,предавания и т.н.Като бонус и някой ще спечели и пари накрая.Спомням си Зейнеб от ББ,както и Христина и ...забравих му името,ама тези дето два пъти спечелиха ББ,и си оправиха живота и то не само благодарение на парите и т.н.Скоро гледах Франческа-бременна,запознали със мъжа и благодарение на Фермата,той я потърсил..Та  такива ми ти работи..Да си известен(па макар и за кратко) -носи възможности,от които можеш да се възползваш и да  се промени живота ти,наистина!

# 553
Ей, защо не я изядоха Алекс, че заради нея останаха без вечеря, както онзи ден изядоха Роси?

много ме хвана яд на тази мухла! Вземала нещо и капака се отместил.. ами наместиго бе.. нали все си компетентна и знаеща и можеща!
И другите мълчат...пфу!

# 554
Ни веднъж Георги не е споменавал жена си. Правило ми е впечатление.  Все казва "когато съм далеч от детето си...много ми липсва детето" За жена така и не чух, но може да са решили да държат отношенията си далеч от екрана.

Роман няма да го пуснат, докато не изцедят историята му. Може по-деликатно да е, но няма да пропуснат.
Харесвам го, въпреки недостатъците.  Той от ония хора, за които знаеш, по-точно усещаш, че не са това, което демонстрират на първо четене. Събуждат любопитството ми и ми се ще да сваля всички пластове. Нищо, че отдолу може да се окаже все пак някой дървеняк. 😁

Общи условия

Активация на акаунт