Не знам какъв съвет искаш да получиш, ако това е идеята... Да ти подадем заклинание ли?
Казвам ти го с най-добри чувства! Ако някой е под нивото ти и е в разрез с възприятието ти за света изобщо, просто го игнорираш или го преборваш. Не си в постоянен конфликт с елементарното, простото и пошлото. В противен случай, ти не следва да се различаваш.
С прости хора не можеш да се бориш. Дори не съм й в къщата и не се спира. Другата баба и тя, защото гледаше на детето като на повод да смуче пари от мм, ама не й се получи и сега даже не си пуска климатика, няма с какво да си плати тока. Злобен и прост народ, но демокрация - да правят каквото си искат, собствената си плът и кръв мъчат, аз съм чужда, нищо не могат да направят освен такива подаръци и дето настройват малкия. Мм си има доста трески за дялане, но и аз също, идеални няма, съвпадаме си там, където е нужно. Някои неща няма как да променя, не мога да му върна детските години назад, но за други доста се "поочупи", та въпреки бруталните разлики бива