Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 455
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
Слуша, не слуша Ваня, от Хриса очаквам отмъстително да прати Сашка ратай и дуелист. Ама не вярвам Хриса да стане фермер, освен ако не променят правилата за тази седмица - да я назначат птодуценчичи директно за фермер, без състезание. Всичко може да се очаква от опосумите.

# 496
  • London
Според вас Хриса и Радка какви зодии са?   От Хриса ми лъха на скорпионско, а от Радка не мога да преценя - дева ли що ли....

Не бих казала ама грам. Девата е прагматична и стъпила здраво на земята, къде ти Радка. Скорпиона не говори много....или поне мери думи и е доста добре поставен в обществото като поведение, никой воден знак не говори преди да мисли като Хриса. Радка прилича на близнаци ( много отнесена, влюбчива, разсеяна, незлоблива иначе, но вятър на бял кон по въздух я вее ), Христина по-скоро стрелец, овен, водолей или лъв....нещо в този дух ще е инатесто, доминантно и войнствено. Земна зодия няма да е, най-вероятно е огън. Разбира се, зависят и асцендентите та може много вариации да има....

# 497
  • Другата България
Слуша, не слуша Ваня, от Хриса очаквам отмъстително да прати Сашка ратай и дуелист. Ама не вярвам Хриса да стане фермер, освен ако не променят правилата за тази седмица - да я назначат птодуценчичи директно за фермер, без състезание. Всичко може да се очаква от опосумите.
Да, този път на това се надявам.

# 498
Аз не виждам друга опция за избиране на фермер, след като няма да има отпаднал, който да определи фермер и предложен от продукцията такъв. Значи, съвсем логично може да натресат върналия се за фермер.
Може да е върналия се/който Митко предложи/ и един който продукцията предложи и да гласуват и пак да има двубой за фермерство
Ако интерпретираме върналия се и предложения от продукцията за едно и също-демек Хрисата и ако Митко предложи след него едно име-да има двубой пак.
Нещо такова ще да е, ако не наложат директно върналия се.

# 499
То ако искат да задържат, Хриса поне за малко вътре , трябва да я направят фермер.Иначе ако е друг веднага ще я прати ратай  и първи дуелист.
Та като нищо ще я пляснат и фермер за още по голям ужас на някои участници.
Разчитам ако това стане все пак, Хриса да разбие четворката.

# 500
  • Другата България
Аз не виждам друга опция за избиране на фермер, след като няма да има отпаднал, който да определи фермер и предложен от продукцията такъв. Значи, съвсем логично може да натресат върналия се за фермер.
Може да е върналия се/който Митко предложи/ и един който продукцията предложи и да гласуват и пак да има двубой за фермерство
Ако интерпретираме върналия се и предложения от продукцията за едно и също-демек Хрисата и ако Митко предложи след него едно име-да има двубой пак.
Нещо такова ще да е, ако не наложат директно върналия се.
Да, нещо такова ще измислят. Но спечелилият със сигурност ще участва. Митко ще предложи, И и А ще предложат, и те ти трима претенденти.
То ако искат да задържат, Хриса поне за малко вътре , трябва да я направят фермер.Иначе ако е друг веднага ще я прати ратай  и първи дуелист.
Та като нищо ще я пляснат и фермер за още по голям ужас на някои участници.
Разчитам ако това стане все пак, Хриса да разбие четворката.
Сега "на мода" е Росица, ще задържат малко Хриса.

# 501
Не е стрелец Христина, стрелците сме все убави хора.😁 Вярно, вдигаме пушилка, но това нейното е прекалено за представителите на зодията.
Радилена - може би везни...
За мен Сашо си е чиста дева. Педантичен, човек на реда. Поеме ли ангажимент, ще го изпипа до съвършенство, няма значение от времето, което ще отнеме /обичайно- много/. 

# 502
  • София
Може да дадат и на Митко да избере следващия фермер, като му отнеха другите права, поне това. Grinning

# 503
Наистина Радка не е типичен козирог, ако изобщо е това. Мина ми през ума да не е риба, ама много приказлива за риба. Освен ако няма асцендент близнак. Везна не е - прекалено несериозен вид има. Близнак също - те хитруват на дребно, а тази плямпа без много да се замисли. А Хриса ми е прекалено хитра за Овен - ония първо приказват и после мислят, а Хриса си мери думите нищо че бързо ги изстрелва. Но асцендент Овен не изключвам. И Лъв се съмнявам да е - няма мутра на лъв, а и лъвиците се държат с повече достойнство.
А Симо на водолейче ми мяза.

# 504
  • София
И аз започнах да се радвам, че ще върнат Христина - напълно си я заслужиха драгите фермери, да им е честита. Тъкмо ще им вдигне нервите до небесата, а и ще отклони вниманието от Росица.  Laughing
Сашко наистина голям мухльо се оказа, направо е противно мъж да е толкова кекав и страхлив.  Confused

# 505
  • London
Интересно за зодиите ама нямат никакви визитки в сайта на Фермата за да ги проверим, сякаш предни сезони имаше, а сега за всеки по някакво разказче.

# 506
  • Другата България
Сашко наистина голям мухльо се оказа, направо е противно мъж да е толкова кекав и страхлив.  Confused
Интересен ще ми е на дуел, дано го видим скоро. Определено ще е забавно.

Ама "мъж" иначе, лиши жена от храна, за да угоди на масата.... Mr. Green

# 507
И на мен Радками ми бие на Близнаци, Водолей, нещо такова...
Хриса абсурд да е лъв- може да смесе трудни хора понякога, но не прилича изобщо на лъв. Залагам на Скорпион или Риби.

# 508
  • София
Направо не мога да го мисля, ако си удари случайно пръстчето с някой чук.  Laughing

# 509
Направо не мога да го мисля, ако си удари случайно пръстчето с някой чук.  Laughing
Или ако трябва да мине по греда на 50 см. от земята.Сигурно ще трябва да го пренасят.
Ако пък трябва да виси от някъде пиши го поминал се

Общи условия

Активация на акаунт