Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са надеждните източници на информация за бременност?
Как да разбера дали контракциите са болезнени и дали трябва да отида в болницата?
Какви са необходимите неща за болницата при раждане в Хирургиите в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са надеждните източници на информация за бременност?
-
Как да разбера дали контракциите са болезнени и дали трябва да отида в болницата?
Когато контракциите станат болезнени и се усещат ниско в корема, това може да е признак за започващо раждане. Ако контракциите са редовни, с продължителност и интервали, и не намаляват, препоръчително е да отидете в болницата. За изтичане на водите в банята те се усещат като непрекъснато капково усещане, което трябва да се наблюдава.
-
Какви са необходимите неща за болницата при раждане в Хирургиите в Пловдив?
-
Как мога да се възстановя след цезарово сечение?
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Ами какво да разкажа.. гледах от интернет и всичко правихме. Закачих червен конец на вратата за да не го урочасат гостите уж, бяхме направили само сладки неща.Имахме сладка питка покрита с бяла кърпа върху която оставяха монети за здраве. По някое време правихме това с питката. Взех го на ръце на един стол и над нас я разчупиха две девойки, неомъжени и нераждали. Първото парче е за Богородица, и се сеслага в кърпата. Второто парче е за Калин, топи се в мед и му се маца устата. След това се прибира и то в кърпата. /Да подчертая, много е важно детето да не яде меда, защото може да стане алергичен към пухчетата дето хвърчат пролет - това една биоложка ми го обясни./ Останалата питка се раздава на гостите да ядат. След това се завързва кърпата не много стегнато /за да не е скръндза/ и не много хлабаво /да не е с широки пръсти/. Аз ги накарах да я постегнат
Пожелаха му хубави пожелания да го орисат и така. После снимки и си тръгнаха. Ето снимка на най-хубавия ни подарък - от сестра ми
мнооого му харесва да седи в него, мисля че даже и Спарки му завижда. Ако има нещо конкретно, което те интересува, питай ме..
(