НОЕМВРИйчета се раждат вече, всяка мама чака своето човече!

• 41 364
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това е когато бебето е много малко, нашите са големи вече. Моя от 14 ден си въртеше главата както иска и като повръщаше не се е давил никога.

# 646
По темата с лохиите , първите две седмици имах кървене което постепенно намаляваше , от няколко дни пак е ярко червено и се усили ...тук ми казаха да следя ако е така още седмица да отида на лекар да не е инфекция . Вие как сте ?

Кога ви казаха , че може да се тренира след секцио ? Все още корема ми е доста странен , много мек и все едно нямам мускули ..

# 647
По темата с лохиите , първите две седмици имах кървене което постепенно намаляваше , от няколко дни пак е ярко червено и се усили ...тук ми казаха да следя ако е така още седмица да отида на лекар да не е инфекция . Вие как сте ?

Кога ви казаха , че може да се тренира след секцио ? Все още корема ми е доста странен , много мек и все едно нямам мускули ..

И аз съм така с корема.
Иначе за трениране След 40тия ден може да започвам с по-леки упражнения

# 648
  • София
А имате ли идея колко дни след нормално раждане може да се почне с тренировките?

# 649
  • София
Иха 40 ден? На мен ми казаха след три месеца най-рано- за коремни преси ставаше въпрос. Даже 6 най-добре. Казаха танците може по-рано. Но не смятам да се захващам с нищо за сега, че ме е страх. А корема е ужасно отпуснат и има тоооолкова много кожа, че ме е яд да го гледам.

# 650
Аз от няколко дни съм със стягащ колан за корема. Не съм се интересувала от кога може да се спортува, мислех от днес да започвам с коремни преси, но така и не почнах. Иначе всеки ден, докато съм гушнала малката си танцуваме, понеже тя много обича музика и я успокоява, аз пък си танцувам. Иначе си върнах кг от преди бременноста, без да пазя диети, нямам ден без сладко и без кола, дори незнам как отслабнах, но корема ми стои.

# 651
  • София
Аз ходя на народни танци и сигурно за това така ми казаха. Корем нямам, ама кожа да искаш, като шарпея ни съм! Не знам какво ще я правя..

# 652
Иха 40 ден? На мен ми казаха след три месеца най-рано- за коремни преси ставаше въпрос. Даже 6 най-добре. Казаха танците може по-рано. Но не смятам да се захващам с нищо за сега, че ме е страх. А корема е ужасно отпуснат и има тоооолкова много кожа, че ме е яд да го гледам.

Не, става въпрос За по-леки упражнения. Като клекове, пътека, бягане. По-натам коремни преси

# 653
  • София
Ясно, да и аз вчера мислех за клекове, не виждам как биха навредили.

# 654
А имате ли идея колко дни след нормално раждане може да се почне с тренировките?
Годпожа Лаленце
Аз от 18-я ден започнах с гимнастика изготвена от физиотерапевт, защото задълбочих скулиоза покрай бременността.
Сега вече правя около 60 клека, 30 напъда и други упражнения. Но минах и контролен преглед на който ми потвърдиха, че всичко при мен е зарастнало и самите упражнения са изготвени от физиотерапевт, аз само вдигам повтореноята лека-полека, че изгубох много мускулна маса покрай бебепазенето.

# 655
И аз искам да се върна към клековете, но още ме е страх заради конците. Корема ми се прибра много бързо, но наистина стои един странен, мек. Но да мине още време и ще си почна упражненията. Иначе след раждането свалих 8кг, останаха си ми 5, с които се харесвам и не държа да ги свалям. След кърмене обаче винаги се чувствам супер прегладняла 😁

# 656
Привет,

Има ли някоя мама, която ражда в Надежда чрез индуциране?
Или по принцип, ако има мама, която са я индуцирали моля да сподели за окситоцина и как се случват нещата.

Аз още си чакам и май вървя към преносване, та...

# 657
Привет,

Има ли някоя мама, която ражда в Надежда чрез индуциране?
Или по принцип, ако има мама, която са я индуцирали моля да сподели за окситоцина и как се случват нещата.

Аз още си чакам и май вървя към преносване, та...
Не съм раждала в Надежда, но раждах с окситоцин. Включиха ми го при 4 см разкритие и без контракции. След час и половина болките се засилиха. На два пъти ми слагаха в системата спазмалгон мисля. Моя съвет е да поискаш да се разхождаш, когато това стане, защото болките са по-поносими. Родих 3 часа след като ми го включиха. Не съм раждала без окситоцин и не мога да ти кажа дали болката е по-силна. Боли, но и това се издържа 😊

# 658
Момичета, най накрая родих и аз. Преди час. Нормално, болезнено, но много бързо. Младеж, копие на брат си. Името ще го доуточняваме с таткото.

# 659
Честито, Пепина! Добре дошъл на младежа! Да е много здрав, щастлив и много късмет в живота му пожелавам! На мама бързо възстановяване и много млекце!

Общи условия

Активация на акаунт