Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 22

• 63 662
  • 671
  •   1
Отговори
# 195
До двегодишен спеше в кошарата, от месец, аз спя на леглото (уж за гости) в неговата стая. Той спи при мен, но всъщност се върти като шило цяла нощ, ползва ме за преграда. Т.е. не съм спала от месец.
Нашият го взимаме в 18ч хич не е последен.
Нямам никакви угризения или драма със себе си дори и да беше последен.

# 196
Поли здравей отново, пиши от време на време как сте.

Малкият спи на спалнята, но скоро ще трябва да се преразпределим. И ние с памперса сме до никъде, няма махане това чудо, но аз за сега и не го натискам много. На пролет ще се започне по сериозно.

Момичета да се оплача, че суполите и кашлицата на малкия се превърнаха в пневмония. Въпреки, че от 3-ти беше на АБ в чвтвъртък вдигна висока Т, вчера му правихме снимка и казаха, че е пневмония. Сега е на друг АБ. Аз също бях със силни болки в гърлото, но сега само носът ми е запушен и аз пия АБ. Пазете се много, че вирусите са страшни.

# 197
Пак от мен здравейте. Вашата Поли се занимава с благотворителност и каузи. С това се захванах преди повече от година. Пош знае Simple Smile Ако някой иска да заповяда , казва се " Габровски майки даряват надежда " - естествено е фейсгрупа Simple Smile Уредих си още една година да си стоя у дома - сиреч борса , но ще ми омръзне да стоя у дома вече три години Simple Smile Гера си ходи на ясла - една седмица ходи - две болна у дома, борим се с махането на памперса, и все още не можем - пиша и си ака в гащите и това е. Казва "ако ", когато вече е сътворила чудеса в гащите Simple Smile Да подчертая, че не говори. Още не сме и сложили очила, има лошо кривогледство, но сега или другият месец ще сложим. И те така. Другите две чавета са на училище. Това е в общи линии. Осиновихме си мъжко коте Гоги Simple Smile

# 198
А и още нещо, забравих да се похваля, като циганче - удостоиха ме с наградата " Габровец на годината "Innocent

# 199
Поли, супер си! Дано Гери да си носи очилата без много протести.

# 200
Поли, браво на теб!
А Гери, ще свикне с очилата, просто е малка и сигурно не иска нищо по главата да й се пречка. Ние също си акаме в гащите и казва чак като е сготвил, нооо ако види акото почва да повръща ....та това ми е проблема засега.

И да стискате палци-  днес отивам на работа та дано оживея 😂. Педиатъра се шегува с мен и вика:  " Свърши ти медения месец" 😂

# 201
Честита награда Гери. Благотворителността е прекрасно нещо. Дано Гери понесе леко тази промяна.

# 202
Пак от мен здравейте. Вашата Поли се занимава с благотворителност и каузи. С това се захванах преди повече от година. Пош знае Simple Smile Ако някой иска да заповяда , казва се " Габровски майки даряват надежда " - естествено е фейсгрупа Simple Smile Уредих си още една година да си стоя у дома - сиреч борса , но ще ми омръзне да стоя у дома вече три години Simple Smile Гера си ходи на ясла - една седмица ходи - две болна у дома, борим се с махането на памперса, и все още не можем - пиша и си ака в гащите и това е. Казва "ако ", когато вече е сътворила чудеса в гащите Simple Smile Да подчертая, че не говори. Още не сме и сложили очила, има лошо кривогледство, но сега или другият месец ще сложим. И те така. Другите две чавета са на училище. Това е в общи линии. Осиновихме си мъжко коте Гоги Simple Smile

Здравей, Поли,

Нямам фейсбук и  не мога да видя повече информация за каузата, искам да помогна с дрешки и играчки. Има ли адрес на който мога да пращам? Опитах се да ти пратя лично, но си забранила да ти пращат Wink

Благодаря ти много!

# 203
Оставям ви моя телефонен номер, вече го знае целият китайски народ Simple Smile 0878870713 - ще ви съдействам с каквото мога Simple Smile Поздрави на всички. Нещо съм попаднала в черна дупка и мисля за развод Simple Smile Усмихвам се, защото ми писна да рева. Хубава вечер, момичета кокичета , бъдете здрави вие и семействата ви Simple Smile

# 204
Поли,прегръдка от мен! Не плачи,нищо не се променя ,колкото и да плачеш. От опит го казвам. Само се тормозиш теб,а и децата усещат. Премисли хубаво,плюсове,минуси и ако няма оправия,действай. Ако имаш нужда от нещо,пиши тук или лс,насреща съм! 🤗

# 205
Това ще ми е трети мъж, минавам и през него като валяк. Аз не струвам, аз. Хайде стига с мен, сама ще си отгледам трите деца, отколкото четири с него. То да ти омръзне 9 г да си мъжа във семейството...…..

# 206
Мда,познато ми е. Ами ако е толкова сериозно положението се спасявай и си подреди живота. Дано имаш около теб хора,на които да разчиташ. Трети-пети,няма значение,то вече мъжете си мислят,че са мъже само защото не са жени,а за мен са си по-слабия пол. Кураж и сили! Ще се справиш! 💋❤

# 207
Поли незнам какво е станало ,че да мислиш за развод ,но опитайте да поговорите.....Знам ,че деца без баща не хубаво да живеят....ако имаш нужда да поговориш с някой съм насреща прегръдки

# 208
  • София
Уф, много е трудно с отношенията, като не случиш на разбран и отговорен мъж, с който да имате и друго общо освен дома и децата. :/ В моите отношения, честно казано, любов също няма, но сме постигнали някакво ниво на крехко разбирателство и уважение в последно време и гледам да не мисля за това, предвид колко други неща имам постоянно на главата. И все пак най-важното нещо е сигурността, а като не усещаш такава, все остава едно усещане за притеснение за бъдещето...

Да се отчета с неприятна новина - Дария я хвана грипа, който върлува, лекарите в Бургас така и не я диагностицираха правилно навреме и сега е с двустранна вирусна пневмония, съответно ще се води сутрин и вечер да ѝ се вливат системи и да я преглеждат. Ако мине година, без да хванем нещо сериозно и да стоим в болница, ще ви почерпя всички, обещавам...

# 209
Бързо да оздравява малката принцеса😘.
Аз нямам с какво да се похваля и затова само ви чета. Бях седмица на работа и бяха големи гимнастики за яслата.Поисках още малко неплатен отпуск и се надявам да посвикне мъника с децата и сестрите.Ама най-вече искам да е здрав пък с работата каквото това....

Общи условия

Активация на акаунт