Много тъжно
Дано мине бързо 
krassi14 Дано свикне. Ще споделяш как минават дните

Аз... се опитвам да завърша
Имам останали малко курсови работи за писане. Сведох ги на половина. Голямо писане беше тия дни, ама мина де. Останалите - следващия семестър и мисля да завършвам тази година. Иначе баткото пак довлече някакъв вирус от яслата. Той малко се разсополиви, но нищо сериозно. Аз минах през една хрема 3 дни и се оправям. ММ обаче вчера с 39 лежа цял ден... Днес малкото е с 37,8.
Засега не съм дала нищо, сякаш спадна сама.Като е вкъщи събота и неделя не спи. Съответно и аз издъхвам след N брой часове пазене. Почва да прави бели и е погром след него. Днес реших да му уплътня деня, то не че аз почивах през това време де. Вадих пластелин. Всички цветове бяха накъсани на маааалки парченца и струпани на голям куп. После колко време ми коства да ги отделя цветово. Нямаме голям успех с моделирането. Пробвах да направя снежен човек
, обаче ми го разалят.Вчера вадих моливи и книжка за оцветяване. После докато сгъвам купът от 4-те перални, не се усетих, че е твърде тихо.. Е, черната тонколона беше оцветена с жълт молив. Добре, че се изчисти.
Днес вечерта не ми издържаха силите в нас и колкото и да не ми се излиза, го измъкнах да пазаруваме. Всичко беше чудесно в магазина. Вървеше с мен, слагаше продукти в кошницата. Докато не взех едни плодови млека, които харесва. Пфуу... голяма драма беше - що са в кошницата, що не са в нея, защо ги сложихме на лентата да ги маркират, ляга, въргаля се на касата, текат сълзи и сополи, писъци... Аман с това мляко, хиляда пъти съжалих, че го взех. Прибрахме се де, пак така, с рев. По пътя си го държа в колата, да не му го взема.
Отивам да си сипя едно. След такива дни, имам нужда.