Дневникът - тема 96 - Да отслабнем всички заедно!

• 43 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Ми не бъркаш, и аз така ги смятам
лъже мръсникът фитнеспалов, ама кажете как да въвеждам правилно рецепти

# 391
На 100 парчета си я нарязала:))

# 392
Писала си 100 порции, а не 100 гр за порция
Joy

# 393
ах, каква съм бяла птичка Laughing
Тенкю Hug

# 394
Честита Нова година момичета ,здрави,спортуващи и диетиващи да сте през 2019г.,От утре с бодра стъпка в редиците на послушните.Повече от два месеца си хапвам що ми душа иска,но въпреки,че кантара не ме наказа особенно +1 килограм,съм се подула доста.Цел за 2019  да сваля до 64-62 килограма.Успех на всички

# 395
  • Бургас
Убихте ме с тая баница Joy
Аз съм дебела и нещастна. Мислех, че съм отслабнала, но вчера не влязох в нито един костюм за работа. Днес отивам да плача по магазините.

# 396
Танче, едва ли си напълняла толкова бързо, по-вероятно е да си задържала вода и да си се подула. И аз обичам шопинг терапията, ама не бих отишла на пазар, че колкото по-широк е панталона, толкова по-спокойно си се храня. Затова си нося тесни и дискомфорни в колана панталони.. Също бих се замислила коя храна съм допуснала в менюто, че да ме докара дотук.

# 397
Аз се боря с абстиненция. След като по празниците хапнах повече ВГХ - ориз, сладки, хляб, сега трудно влизам в ритъм. Яде ми се сладко, пак не спя добре, нещо, което докато хапвах ВГХ не ми се случваше. Качила съм осезаемо, не искам да се меря сега. Но и по-спокойна се чувствах. Сега пак се чувствам ограничена, неспокойна и т.н.

# 398
  • София
Убихте ме с тая баница Joy
Аз съм дебела и нещастна. Мислех, че съм отслабнала, но вчера не влязох в нито един костюм за работа. Днес отивам да плача по магазините.

От кога са ти костюмите? Извинявай, но си идеална, просто костюмите сигурно са ХС размер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Танче, едва ли си напълняла толкова бързо, по-вероятно е да си задържала вода и да си се подула. И аз обичам шопинг терапията, ама не бих отишла на пазар, че колкото по-широк е панталона, толкова по-спокойно си се храня. Затова си нося тесни и дискомфорни в колана панталони.. Също бих се замислила коя храна съм допуснала в менюто, че да ме докара дотук.
Съгласна.
Именно затова изхвърлих/раздадох/подарих/дарих всичките си широки и големи дрехи.Сега дори 2-3 кг да кача, ще усетя веднага и ще взема мерки.
Както и стана по празниците.....не знам тук ли писах, че от началото на декември се развихрих в кухнята...10-на вида коледни сладки, щолен, коледно пънче баклави....че и ги опитвах смело.   Smiley
Резултат на кантара на 01.01.-+2,5 кг.
След 2 дни ядене на мазнини, днес кантара показва 2 кг по-малко.
Т.е., задържаната вода заради многото изядени въглехидрати, вече я няма.
Интересно, тази коледа сърмите хич не ме съблазниха, нито питките, които правих.Но десертитееее, те са моят демон.

Не се чувствам ограничена.Ядейки сладко почти на корем, доста болезнено си припомних как съм се чувствала години наред....уморена, депресирана, летаргична, без хъс, настроение и енергия.И съм го приемала за нормално, уж стрес, години, възраст.Нищо такова.

# 400
Е, тъй де, ама аз пък точно обратно се чувствам, ядейки сладко. Само дето веднага качвам, сега съм уморена, през целия период ВМ НВГ се чувствах уморена, недоспала, ограничена, но държах килограмите под някакъв контрол все пак.

# 401
със сигурност всички сте много хубави!
tanya_79 да иде на работа по дънки Simple Smile
Аз много мислих и като гледам , че темата е задружна и като си знам ,че аз отслабвам при активни ваканции се замислих не може ли да се организират спортни уикенди ? Т.е. избира се общ спорт @джогинг, нордикуолкинг, ... @ и място със средно словен терен и се прави спортна среща. Сутрин напредналите показват йогата или аеробиката, диетата се контролира от всички и после се правят два тура / преди и след обяда. Вечерята разбира се ще е по 2 чаши червено вино, вечерната програма ще е танци ....

# 402
Е, тъй де, ама аз пък точно обратно се чувствам, ядейки сладко. Само дето веднага качвам, сега съм уморена, през целия период ВМ НВГ се чувствах уморена, недоспала, ограничена, но държах килограмите под някакъв контрол все пак.
Ако си била наистина на ВМх, няма логика да се чувстваш уморена.....превесът на мазнини в храната дава много енергия.Която за разлика от въглехидратната енергия, не изчезва след час-два.....

# 403
Аз също се ошишках бая по празниците. От вчера съм стриктна и леко ми се освободиха панталоните. Но и си помагам с отводняващо хапче.  Днес се и връщам в залата. Ще се оправят нещата, само ни трябва търпение и постоянство Simple Smile

# 404
Ако си била наистина на ВМх, няма логика да се чувстваш уморена.....превесът на мазнини в храната дава много енергия.Която за разлика от въглехидратната енергия, не изчезва след час-два.....

Абсолютно ежедневно си смятах приетите мазнини, протеини, ВГХ. Тъй като нямам много време за сметки, манюто ми беше силно ограничено, тска че да имам максимум 4-5 неща за смятане - основно месо и яйца, даже салати не си позволявах, че по-трудно ги смятам.

Общи условия

Активация на акаунт