Дневникът - тема 96 - Да отслабнем всички заедно!

• 43 712
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Франсоаз, ти поне си здрава, а аз от лакомия се докарах брутално! Капакът беше баницата с късмети- само едно парче, обаче пораженията са големи. Оставям настрана подуването на цялото тяло, дори ми се наложи вчера да ходя с разкопчани боти, едвам ми се събраха краката в тях! По-страшното обаче е, че ми се върна болката от миомата - така добре съм я нахранила, отново натиска нерв и болката е постоянна Cry
Та така, кой каквото си направи...
С две ръце за идеята на Белла Heart Eyes

# 406
Честита Нова година!

При нас има много спортни уикенди. Аз ходя на тези на моите треньори, но ще започна да организирам мои с йога и калистеника.
Бела, виж в нета и си избери, не може при вас да няма.

Беки, бързо възстановяване ти желая.

# 407
Има, идята ми дойде от една книжка приятелки си букнаха вила за уикенд да си направят женско парти ... И понеже гледам много се оплакват , че без активност диетата върви трудно ми хрумна, че може да се букне нещо за група за уикенд . Особено пък след пазниците оферти на Банско и Пампорово са много ниски цени. Ако групата награби един инструктор по ски за един уикенд ...

Но това беше по-скоро идея на майтап, защото ми е ясно че всички имат ангажименти, семейства и нямат разтегателни възможности.

Все пак ако някои се разбират добре и решат да предприемат нещо заедно може да споделят ефекта Yum

# 408
  • Козлодуй
Днес съм на диета и ми е много трудно след такова зарибяване с въглехидрати Simple Smile

# 409
Е, тъй де, ама аз пък точно обратно се чувствам, ядейки сладко. Само дето веднага качвам, сега съм уморена, през целия период ВМ НВГ се чувствах уморена, недоспала, ограничена, но държах килограмите под някакъв контрол все пак.
Ако си била наистина на ВМх, няма логика да се чувстваш уморена.....превесът на мазнини в храната дава много енергия.Която за разлика от въглехидратната енергия, не изчезва след час-два.....

Абсолютно ежедневно си смятах приетите мазнини, протеини, ВГХ. Тъй като нямам много време за сметки, манюто ми беше силно ограничено, тска че да имам максимум 4-5 неща за смятане - основно месо и яйца....
Ами, не знам.....мазнините дават много енергия.
Освен ако не си поддържала перманентно ниски калории, отколкото са нужни на тялото ти.Тогава то се "пренастройва" на по-бавен метаболизъм, прави те умишлено мързелива и мудна, за да не му харчиш бързо и без това малкото енергия, която му подаваш.
като пример:ако за твоята височина, кг, години, движение са нужни 1700-1800 калории за нормален ритъм и живот, а ти си поддържала постоянно 1200-1300 (или нещо подобно).

# 410
По калкулатори около 1550 калории ми трябват, аз поддържам между 1300 и 1700, обикновено около 1500. 1300 и 1700 са екстремни стойности, които не са ежедневни.

# 411
  • София
Аз май се поизмъквам от въглехидратната хватка, но ми е потресаващо студено и заспало непрекъснато.
Подсещате ме да вдигна мазнините и калориите. С водата продължавам да съм зле с това зъзнене.

# 412
Съни, ако си смятала, колко са ти протеините и мазнините
аз така ходех като натровена при залитане към дюканско хранене

Таня, ще се поразтъпчиш в офиса и ще спаднеш, като загубиш и визуалана връзка с хладилника - съвсем Simple Smile

втори ден без В, сега малко да намаля и обемите в паничката и ще стане работата Simple Smile

# 413
  • Бургас
Убихте ме с тая баница Joy
Аз съм дебела и нещастна. Мислех, че съм отслабнала, но вчера не влязох в нито един костюм за работа. Днес отивам да плача по магазините.

От кога са ти костюмите? Извинявай, но си идеална, просто костюмите сигурно са ХС размер Stuck Out Tongue Winking Eye

От 2015 - та. Размер 40 по българската номерация.  Мрънкам, щото имам дрехи, мислех, че ще вляза в тях, а сега се оказва, че не е така. Пък 2 костюма, 5 ризи и едно палто като за начало са си бая инвестиция.
Но ти си права, тъкмо ще си обновя гардероба.
Херц, ММ каза същото: "лятото пак ще си 46 килограма" Joy
Съни, аз под 50 грама въглехидрати съм като убита, едвам се мъкна и грам енергия нямам.

# 414
аз съм ти приятелка, Таня, за другата седмица ти го обещвам 🌺
твоят е нумеро уно в семейния съпорт, почти като в нас 😂

# 415
  • София
Аз от празниците съм доволна, +0.5 кг съм, ще ср изчисти това бързо, лошото са кг от преди празниците. Надявам се метфогамата да помогне.

# 416
Днес съм на диета и ми е много трудно след такова зарибяване с въглехидрати Simple Smile

И аз така. Днес правя фаст и вече сериозно си отчитам грешката с тези въглехидрати. Тъкмо бях влязла в някакво темпо на 2 пъти фастване по 36 часа и не ми беше трудно да го правя. А и корема ми стои подут от толкова много ядене. Разширих си стомаха по празниците и ще е зор да го прибера отново

# 417
  • Козлодуй
Niya, изписано ти е лечение ли щото не знаех какво е това и го проверих било за лечение на диабет Simple Smile
Аз вярвам в Дюкан но не умея да го спазвам
Herzen ти не си имала енергия ли когато си го спазвала Simple Smile

# 418

Аз много мислих и като гледам , че темата е задружна и като си знам ,че аз отслабвам при активни ваканции се замислих не може ли да се организират спортни уикенди ? Т.е. избира се общ спорт @джогинг, нордикуолкинг, ... @ и място със средно словен терен и се прави спортна среща. Сутрин напредналите показват йогата или аеробиката, диетата се контролира от всички и после се правят два тура / преди и след обяда. Вечерята разбира се ще е по 2 чаши червено вино, вечерната програма ще е танци ....

Ако знаеш как ми хареса това предложение! Хайде наистина да измислим нещо, ако кажете, ще се включа в организацията.  Hug

# 419
идвам и аз Simple Smile
Вачева, никава нямах, то съм го спазвала 2 пъти за по две седмици, първия път припаднах, втория пробвах дали не съм объркала нещо първия, но пак на зле отиваха нещата
не е да съм била гладна, натровена се чувствах, а съм месоядно добре адаптирана

Общи условия

Активация на акаунт