Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 958
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
SmileБлагодаря и на Титания и на Вихрогонче за всички чудесни прогнози! И все пак, моля за експертно мнение- наиситна ли следващата година няма да е добра за Козирог? Направо се разстроих като четох днес прогнози. Заричам се вече да не го правя...И разстройването и четенето на прогнози   Simple Smile

# 121
Аз мисля, че забравяте нещо много важно, а то е, че всяка карта е индивидуална. Такова нещо като “годината няма да е добра за мен, защото съм Козирог, Везни или която и да е друга зодия” - не същестува.

Всички тези неща са общи.
Да, някои знаци може да имат повече изпитания от други, но изобщо не може да се характеризира, че само защото си еди коя си зодия, годината няма да ти е добра или обратното - ще цъфти от уникални събития.

Спрете да се стресирате и ако наистина нещо ви притеснява, вижте си картите и потърсете мнение, но за вашата индивидуална карта, а не заради слънчевия ви знак Simple Smile

# 122
Титания, Вихрогонче, сърдечно ви благодаря!❤️
На вас и на всички, четящи темата, желая топли, уютни и светли Рождественски празници! Бъдете здрави. ❤️

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:23 от Билян@

# 123
  • София
Благодаря за прогнозите на всички, които ги споделиха с нас!
 С нетърпение очаквам тази година да си отиде.
За идващата година не знам дали ще е добра за мен. Важното е, че идва Нова година  и сигурно носи нещо ново и хубаво!

Прекрасна Коледа за вас и семействата ви!
Пожелайте си нещо тази вечер! Сбъдва се!

# 124
  • Sofia
Луната още е в Лъв, но в 19.51 часа тази вечер ще се премести в Земната подвижна Дева и ще насити с повече практичност и задължения цялостната атмосфера. Мдааа, след буйните Коледни празнувания и светската сияйна Луна в Лъв е време малко да укротим страстите и да се съсредоточим върху по-делнични неща... като кой ще почисти след гостите, на кого е ред да измие съдовете и прочие битовизми Simple Smile Но пък Девата обича да е полезна, прагматична и грижовна, с усет към детайлите е и ще се наслади максимално на целия трудов процес Simple Smile Нали? Още повече, че Луната в Дева е хармонично аспектирана от няколко посоки: от Земното Слънце и Сатурн в Козирог, и от Уран, който макар и ретрограден в Овен, все повече се доближава до знака Телец. А колкото повече Земя, толкова повече спокойствие, търпение, надеждност, сигурност и равновесие. Понякога да намерим покой сред трескавото ежедневие е най-сладкото нещо. Така че преобладаващата Земна конфигурация в момента ще ни помогне за това. Любовта също процъфтява, защото Марс и Венера са в съюз, тригонират във Водни знаци /Марс е в мечтателните и нежни Риби, а Венера - в страстния и пленителен Скорпион/. Юпитер и Меркурий в Стрелец продължават да ни даряват с бликащ оптимизъм и ентусиазъм за действие, така че може да се каже, че се радваме на благоприятно разположение на планетите в момента. Дерзайте! Правете каквото ви е на сърце... нека душата ви се наслаждава на уюта у дома. Хубава вечер от мен! Simple Smile

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/48422145_230347817 … e&oe=5C8F0B1F

# 125
  • Sofia

27 декември, Стефановден, честити да са всички празнуващи имената си днес! Луната е в Земната подвижна Дева, хармонично аспектирана от Слънцето, Сатурн и Плутон в Козирог. Елементът Земя доминира и днес. Практичност, надеждност, стабилност, спокойствие, търпение, трудолюбие и деловитост. Все пак не всички си почиват днес, реално доста хора са на работа сега, така че това ще им помогне определено. Стихиите Огън и Вода също са добре застъпени: радваме се на Уран в Овен, Меркурий и Юпитер в Стрелец, Марс и Нептун в Риби, и Венера в Скорпион. В същото време само една планета е ретроградна /Уран/, всички останали се движат директно и ни съдействат да се чувстваме добре. Все пак днес има и известно напрежение, породено от подвижната Тау-квадратура, образувана от Луната в Дева, Нептун в Риби и Юпитер с Меркурий в Стрелец. Някак на моменти е възможно да сме дезорганизирани, хаотични и тласкани в три различни посоки - към делнични дела, към духовни занимания, към пътувания и философстване. Малко ще сме разпокъсани, това ще усетим най-силно към 19 ч. вечерта. От друга страна обаче има и два бисекстила, които ще ни хармонизират: Луна-Венера-Плутон и Нептун-Плутон-Венера. Тълкувам си го, че от нас зависи на кое ще дадем превес. Ако сте на работа, отдайте се на ангажиментите си и свършете всичко запланувано, след това ще ви стане много добре. Ако сте вкъщи, правете отлагани дълго неща, които ще ви успокоят, или разчистете наоколо, Луната ще се усмихне отгоре. Хайде, хубаво да ви е на всички!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 126
Имам едно питане. На какво дава отражение мястото на луната в картата? Или ако може да ми посочите статии по въпроса.  Скоро научих, че луната ми е в дева. Кои аспекти да гледам. И това означава ли, че се разбирам с представителите от този знак?

# 127
Имам едно питане. На какво дава отражение мястото на луната в картата? Или ако може да ми посочите статии по въпроса.  Скоро научих, че луната ми е в дева. Кои аспекти да гледам.И това означава ли, че се разбирам с представителите от този знак?
Не

# 128
Има ли значение къде прекарваш посрещането на  Нова година и с кого ,
Както е от значение за рождения ден ?

# 129
  • При децата ми

Това за рожденият ден сега го чувам. ThinkingЗащо е от значение, от астрологична гледна точка, имам предвид?

# 130
  • SF

Ако правиш карта на събитието (новогодишното парти), има значение. Ама за какво ти е това? Имаш ли някакви значими транзити на 31.12.? На Рождения ти ден Слънцето прави възврат и с далечна промяна на местоположението си можеш да смениш домовете в солара и, естествено, асцендента. Но кой знае какви промени няма да настъпят. Това, което предстои на натива, ще се случи, но вероятно може да се изнесе в други домове.  За близки разстояния пък е съвсем пресилено да се твърди, че предстоящите събития могат да се повлияят.

# 131
Здравейте мили Водолеи,
И аз съм Водолей  Simple Smile , годината ми беше по-скоро "работна",но не успях да направя всичко замислено.Считам
че невървежа при нас,Водолеите, основно е свързан с преминаването на Южния лунен възел през знака.Юпитер от Скорпион също даде отражение и разбира се,Уран в Телец / но само за първите 6 гр. от Водолей/.Както виждате три негатива ... дори и за един Водолей са много.Разбира се,всичко зависи от рождената карта.
За Девите - не знам как ще ви се отрази квадратурата на Юпитер от Стрелец през 2019г.  / за Риби - също / Grinning
И за двата знака считам,че ще трябва да положат усилие да задържат това,което им даде Юпитер тази година,докато беше в Скорпион.
И аз съм Водолей - 27.01.1987г., час на раждане 10:30.  И при мен нещата рязко тръгнаха надолу от септември месец. Доста неща ми се струпаха, но  силно вярвам, че новата година ми е подготвила хубави неща. Изобщо не разбирам от астрология, но вярвам в науката. Знам, че всичко си има предначертан път. И както се казва стигнеш ли дъното, единственият път е нагоре. Момичета, ако може две-три оптимистични изречения за това какво ми предстои, от по-запознатите с астрологията, ще съм супер благодарна Simple Smile

# 132
Чакам с нетърпение навлизането на Марс в Овен след 2 дни, че не се издържа вече

Имам едно питане. На какво дава отражение мястото на луната в картата? Или ако може да ми посочите статии по въпроса.  Скоро научих, че луната ми е в дева. Кои аспекти да гледам. И това означава ли, че се разбирам с представителите от този знак?

Аз лично се разбирам много добре с хора, на които слънцето е близо до моята Луна, така че за мен това важи.

Иначе може да гледаш положителните аспекти (тригон, секстил, съвпад)между твоята Луна с Луна, Слънце, Венера на другия..

# 133
Иначе може да гледаш положителните аспекти (тригон, секстил, съвпад)между твоята Луна с Луна, Слънце, Венера на другия..

Съвпадът положителен аспект ли е?
Или зависи между кои планети е? Аз винаги съм го приемала по-ското като негативен аспект.

Весело посрещане на Новата 2019!
Нека бъде по-добра за всички ни!  Hug

# 134
Чакам с нетърпение навлизането на Марс в Овен след 2 дни, че не се издържа вече

Аз лично се разбирам много добре с хора, на които слънцето е близо до моята Луна, така че за мен това важи.

Макар, че тези болдваните понятия нищо не ми говорят, благодаря, че ме обнадежди, Bradley Cooper.
На всички в темата желая весела и щастлива Нова година.

Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт