Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 960
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas, Bulgaria
Гримирах се , сложих рокле , налях си някво уж много хубаво питие , аз нищо не разбирам и визуализирам яко място Joy ,
иначе съм обслужващ персонал в нещо като лазарет .. 
Във ФБ членувам в една група и ми стана много тъпо за един от админите , който попита има ли и други сами ,  прочетох на мъжа ми , но получих иронично "Ми да го приютим ли искаш ? " ,  всъщност нямам нищо против , имам храна за една казарма - различията между мен Рибока и него Везната , аз бих поканила всички сами у дома  , но той не ....
Simple Smile
Нали цикъла 12годишен приключва , та ще видим кой път ще изберем ...
Желая ви лекота на душите и в сърца❤

# 136
Отминават последните часове на 2018-та год.Какво ни даде тя или какво ни взе може би ще оценим по-нататък.
Сега няколко думи за настъпващата 2019-та година. Ще бъде Юпитерова година - 2+0+1+9 = 12 ;  1+2 = 3  .Тройката е число на Юпитер пък и той си е у дома - в Стрелец и предполагам,че тази година наистина ще имаме на разположение неговия размах в делата,даващ просперитет и развитие ,неустоимия оптимизъм,всеобхватния светоглед,жаждата му за знания и пътешествия,неоспоримата честност, непоклатимата правота,ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ и т. и т.н.Той е като добрият старец в червено,който раздава подаръци и на послушните и на не съвсем слушкалите Grinning.На някои ще даде достатъчно,на други повече отколкото могат да носят,за да се види колко струват,т.е да се види дали ще се справят и другия път да не искат повече от необходимото.Разбира се,най-големите щастливци ще са Стрелците,след това Лъв и Овен,после е редът на Водолей , Везни и Близнаци / при тях
положението е по-различно,Юпитер им е в опозиция/,за Скорпион,Козирог,Рак и Телец ще има от всичко по малко - и така и иначе,за Риби и Дева - ще им дойде малко нанагорно,особено за Рибите.Това е само във връзка с влиянието на Юпитер от Стрелец.Имаме още 9 планети,които ще ни радват,разочароват,разплакват и т.н през цялата година.Има и още едно обстоятелство,което ме кара да мисля,че наистина ще сме добре през 2019 г. - Венера и Марс няма да имат ретроградна фаза през годината.Така поне  личните си отношения няма да подлагаме на съмнения,анализи, връщане назад и преосмисляне.Здравето и парите също ще трябва да са на необходимото ни ниво.И ето и нещо негативно - през почти цялата година Юпитер от Стрелец и Нептун от Риби ще са в негативен аспект помежду си - квадрат,с марсов характер,непримиримо единоборство,дуел на принципи,
идеи,вярвания,учения,философии и какво ли още не.Добре,че Сатурн е между тях и ще се опита със строгия си характер,поставянето на граници,прилагането на писани и неписани закони да усмирява двете страни.Ще дава
по-силна подкрепа на Нептун чрез секстил към него.Но всъщност тези три планети ще се в своите знаци през цялата година и
по този начин ще ни даряват с положителните си качества. Януари и до средата на м. февруари и Марс ще влезе у дома си - в Овен и с това силните планети ще станат четири.Друг е въпросът как ще взаимодействат по между си и в това е разковничето на нещата - успех или не.Много интересен в това отношение е м. януари с две затъмнения,Слънчево на 06 и Лунно на 21,с  две силни квадратури в средата на месеца,обръщането на Уран в права посока на 06 и с това - без ретроградни планети.Разбира се - подробности,като му дойде времето :smile
А сега - да посрещнем подобаващо 2019 г. - с Юпитеров оптимизъм,Сатурнова сериозност и Нептунова безгранична обич!!!!!!

# 137
Титания, много ти благодаря!
Дано 2019г е много по-добра от 2018! За всички зодии

# 138
  • SF
Чудесна прогноза, Титания! Весела Нова година на всички!!!

# 139
Благодаря, Титания Simple Smile)

Защооо сега така негативно за Рибите? Simple Smile) това, че Юпитер ще квадратира Слънцата толкова ли е лошо? Все пак той в благотворна планета, не би трябвало да е чак толкова страшно положението.

Весело посрещане на новата година на всички! Simple Smile

# 140
Благодаря, Титания Simple Smile)

Защооо сега така негативно за Рибите? Simple Smile) това, че Юпитер ще квадратира Слънцата толкова ли е лошо? Все пак той в благотворна планета, не би трябвало да е чак толкова страшно положението.

Весело посрещане на новата година на всички! Simple Smile
Юпитер и Нептун са двете управляващи планети на Риби и когато са в напрегнат аспект самите Риби ще са в лошо настроение Simple Smile.Ще имат вътрешна борба по определени въпроси и отговорите няма да идват лесно.

# 141
Благодаря за прогнозата, Титания.
Не очаквам идущата година да е мека, блага и лека, но пък като направя ретроспекция, всички постижения, преобразувания и остри завои към по-добро са се случили все в напрегнати времена. Така че прогнозата ти като за една Риби ми харесва. Да видим какво ще ни донесе новата 2019-та година... Grinning
Да сте здрави всички! И следвайте само себе си! Това ми е пожеланието за вас.

# 142
  • Sofia
Ей, Титания, изпреварила си ме Two Hearts Sparkling Heart Gift Heart  Благодаря ти за чудесната прогноза! Аз тъкмо свърших с моята кратичка прогнозка само за днес и утре, а и нищо не съм писала за идващата 2019 година:

Здравейте, приятели на Астрологията! Текат последните часове на 2018 година Simple Smile и на мен ми се прииска да отправя едно последно послание към вас, преди да ви приветствам в Новата 2019 година:

Желая на всички ви Здраве, Любов и Вяра в самите себе си, за да постигнете и най-щурите си и смели Мечти! Бъдете заобиколени от истински приятели и се радвайте повече на всеки един Миг от Живота си Simple Smile

Колкото до Слънцето, Луната и тяхната звездна компания, в момента се намират в доста благоприятна конфигурация: Слънцето и Сатурн съвпадат в Козирог, Луната в Скорпион отлично ги аспектира, добавяйки щипка страст в строгото им присъствие. Нептун и Марс в Риби омекотяват атмосферата. Венера в Скорпион заедно с Луната ни настройва да навлезем в дълбоки води. Меркурий и Юпитер в Стрелец засилват нашия оптимизъм Simple Smile и авантюризъм.

Всички Земни, Водни и Огнени знаци сега са облагодетелствани от транзитите на планетите през тези три елемента. Възможно е на представителите на Въздушните знаци /Близнаци, Везни и Водолей/ да им е малко по-тежко и трудно. Да имат търпение.

И малко информация за утре, 1 януари 2019 г., вторник: още в 4 ч. рано сутринта Марс излиза от Риби и сяда на своя трон в Огнения Кардинален знак Овен. Ставаме доста по-буйни и борбени, по-инициативни и храбри всички. Уви, също и малко по-конфликтни и враждебно настроени, раздразнителни и нервни. Добре ще бъде да влагаме енергията си в полезни дейности, като спорт и интензивно физическо натоварване например. Късно вечерта Луната и Венера ще съвпаднат в Скорпион. Жените ще чувстват силни и дълбоки страсти, ще са склонни към емоционални изживявания и ревност. Мъжете ще желаят да покоряват върхове, да постигат успехи, ще са доста материално и физически настроени. Водеща стихия - Огънят.

Всички ви прегръщам и ви пожелавам весело посрещане на Новата година!!!

# 143
Не забравяйте мили рибки,че вашият ГОЛЯМ управител Нептун отдавна плува в свои води и достатъчно е подложил на своите си хора Grinning . Просто Юпитер ще ви зададе контра въпроси и ще подложи на проверка вашите идеи и идеали, като се опита да ви примами с неустоими предложения.

Вихрогонче,това с буркана,направо ме грабна ще си приготвя един още сега.

# 144
Марс почти ме уби през тази година, от утре - тронов през 8ми дом през Луна и Юпитер - не искам да го мисля, ще гледам филма Laughing

Благодаря ви за прогнозите, обичам да ви чета Hug
Хубава да ви е новата година 🍀🌺🍸

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 21:55 от Herzen

# 145
Весело посрещане на Новата година!
Нека бъде успешна,благодатна и късметлийска за всички!

# 146
  • Sofia
Не забравяйте мили рибки,че вашият ГОЛЯМ управител Нептун отдавна плува в свои води и достатъчно е подложил на своите си хора Grinning . Просто Юпитер ще ви зададе контра въпроси и ще подложи на проверка вашите идеи и идеали, като се опита да ви примами с неустоими предложения.

Вихрогонче,това с буркана,направо ме грабна ще си приготвя един още сега.

Титания, аз съм Риби и се чувствам повече от добре, честно казано Flowers Four Leaf Clover  Едно, че Нептун си е в Риби, другото обаче е, че Юпитер в Стрелец всъщност подкрепя много силно моите рождени Луна и Нептун в Стрелец. Така че лично за себе си считам, че Юпитер досега ми помагаше, защото падаше върху Асцендента ми Скорпион, а откакто влезе в Стрелец, подпомага Луната ми Simple Smile Все си е за хубаво. Абе Рибите сме си гъвкави същества по природа и общо взето успяваме да изплуваме на повърхността, независимо колко надълбоко сме били потопени или сами сме се потопили.

Радвам се, че идеята с буркана е вдъхновила и теб! Аз си бях наумила такъв буркан за 2018 година и ... забравих, изключих тотално. Този път обаче реших наистина да си имам един буркан, в който да си мушкам сладки разноцветни бележчици, с напомняния за щастливите и успешни случки и мигове, които ще имам през 2019 година!

Весело да ви е, усмихвайте се, прегръщайте се, обичайте се Revolving Hearts

# 147
Благодаря за прогнозите!
По повод на юпитеровата 2019 се сетих, че съм родена с ретрограден Юпитер. Това как се тълкува по принцип?

# 148
Най- сърдечни и специални благодарности на Титания и Вихрогонче за това, че през цялата 2018 г. бяха тук, активни, струящи с мъдрост и ентусиазъм. Пожелавам здраве, много радости и успешни реализации във всяко ползотворно начинание и занимание.
Прегръщам всички с вяра и надежда, че  2019 - та година ще бъде благословена и щастлива  за всеки от нас .
Hug
Flowers Four Leaf Clover
Heart

# 149
Честита Нова Година!
Да е мирна, здрава и щастлива!
Дано един буркан не ви стигне!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт