ще видим следващата каква ще е, нямам търпениe.
/. Около обяд - Луна тригон с Юпитер - празник е,леко е на душата,емоциите са максимални,подаръците - също.
.Марс - той изпраща старата година в последния градус на Риби,там където змеят захапва опашката си и образува зодиакалния кръг. Има нещо знаменателно в това положение на Марс,почти магично,вероятно изпращаме една марсова,напрегната година,то си беше и така - Марс бе ретротраден.Ще бъде отново такъв след 2год.
, пестеливи
и много,много щастливи
!!!
Когато Слънцето се намира в строгия дисциплиниращ Козирог, тогава е дошло време да направим честна и обективна равносметка на отминалото време. Да планираме нови дейности за следващата година. Да поработим повечко също така. Да не се скатаваме от отговорности и задължения.
Единствено Въздухът като елемент не е изявен изобщо в момента.
Стои ни се вкъщи. Готвим, подреждаме, украсяваме, приготвяме подаръци. Луната е отлично аспектирана от Венера в Скорпион, Марс и Нептун в Риби, и от Плутон, Сатурн и Слънце в Козирог. Интуитивни и творчески заредени сме. В същото време Юпитер и Меркурий в Стрелец, и Уран в Овен ни дават бликащ оптимизъм, активност и инициативност. Доста хармонична картинка 
Защото лично аз не вярвам в чудеса, аз РАЗЧИТАМ на тях! И те ми се случват. Бъдете. Обичайте. Весели празници!

Препоръчани теми