Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 944
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
На Девите в момента вода им 'подлива' Нептун в Риби, в момента най-точна опозиция Нептун- слънце има при тези родени в началото на септември. Аспектът ви прави нереалистични, кара ви да виждате у другите качества, които нямат. Периодът може да доведе до несигурност, недоверие, разочарование, объркване, даже параноя.

# 106
Януари има ли добър ден за консултация с дерматолог /за коса става въпрос, не за кожа/?

# 107
Не знам за вчерашното влияние и прогнози. Риби съм, но от 3 места ми се изредиха бда звънят, че не съм одобрена за работа. Предните дни спокойно. От никъде нищо, а вчера освен рова и с 2 приятелки при разговор усетих напрежение и гръгна в посока да бъда кририкувана и едва ли не ми се разсърдиха, че не съм сбъднала техни очаквания, а аз съм направила всичко по силите ми в момента.
Много тежко и мъчно ми стана, че нещата отвсякъде се закучиха.
Дано този период да отмине по-скоро в личен и професионален план.

# 108
  • Burgas, Bulgaria
Хихх , Риба съм и аз и вчера се изпокарах с почти всички около мен , тоест с мъжа ми директно се сдъвках , но реших да прекратя панаира на време , а с другите , дадох да се разбере , че съм обидена и не задълбах пак умишлено , защото усещам напрежението и зная , че ще стане страшно , а няма смисъл ...

# 109
И аз пистъпих по подобен начин, като се опитах да обясня, че съм направила, каквото съм могла за да сбъдна очакванията на това стрелче приятелка и друга риба приятелка, но не срещнах абсолютно никакво разбиране. Безкрайно изумена бях. Не задълбочих разговора, защото познавам хоеата отсреща и знаех в каква кофти посока ще тръгне. А и през деня ми беше достатъчно, нямах нужда от повече такива гадни емоции.

# 110
  • La casa de Mickey Mouse
Везна съм, годината ми беше много шарена, смених си работата, когато търсих нова бях стигнала до отчаяние, когато най-малко го очаква получих предложение на страхотно място с уникални колеги, попътувах и се моля новата година да не бъде по-лоша.

# 111
  • София
Аз съм телец, за мен годината беше най-хубавата в живота ми. Половината беше доста стресова и напрегната, лежане много време по болници и т.н, но и получихме най-голямото съкровище - нашия син. И то след четири години неуспешни опити и спонтанни аборти. Та, като я претегля, определено е най-най-хубавата! Simple Smile ще видим следващата каква ще е, нямам търпениe.

# 112
  • София
hint и мадам тиква, вие сте Риби по слънчев знак или по асцендент?

# 113
  • Burgas, Bulgaria
Риба , Слънце и Луна в Риби , асцедент Близнаци .
Венера , Сатурн ,  Плутон и северния възел са ми ретроградни .
Между другото , ще посрещнем 2019та с тревога за здравето на малкото ни дете , обаче интуицията ми , която обикновено е доста силна , последно време е адски объркана . Аз съм от хората , които стават и тръгват , но сега упорито се натискам и не искам да си тормозя детето  предполагам , че разума ми се обажда ,  на моменти и се питам дали не греша ,  но пък си навих на ината да си тествам чадото , следствие на което се оказа ,че е за лечение и то спешно , а това ми "вързва гащите "  за следващите 7дни и ако ще пъруваме за София ще е след 5ти януари за преглед на 8ми .
Извинете , отнесох се Blush

# 114
Аз съм риби по слънчев знак.

# 115
Дойде време и за последната седмица от тази година ,2018-та.,от 24.12 до 31.12. вкл. Това е седмицата на празниците, когато си пожелаваме добри неща. И в действителност няма крайно негативни и супер предизвикателни аспекти.Започваме в понеделник с фаза мощно Пълнолуние в Рак - Луната е светла,голяма,красива и можем да й се порадваме с положителни аспекти към Венера в Скорпион и Нептун в Риби.
Милост,радост,емпатия,семейство,грижа.Черно,тъмнолилаво,сребристо - цветовете на този ден.Около 12ч Луната е в съвпад със своя Северен възел в Рак и в квадрат с ретро Уран в Овен - силен момент за кармични непредвидени срещи и обстоятелства.Интересното е,че и Марс от Риби подпомага ситуацията.Единствено не трябва да започваме сериозни бизнес дела - по-добре да разказваме вицове  /точен квадрат Меркурий в Стрелец - Нептун в Риби/ и небивалици от рода на рибарските закачки.Около 19 ч.Луната навлиза в Лъв .Бъдни вечер - семейството е на първо и единствено място.
Вторник ,25.12, Луна в Лъв,с което планетите в огън стават четири, 3бр. във вода и 3бр. в земя - нямаме въздух /може и в преносен смисъл Simple Smile /. Около обяд - Луна тригон с Юпитер - празник е,леко е на душата,емоциите са максимални,подаръците - също.
Сряда,26.12, Луна в Лъв - голям огнен тригон,весело е,жизнено,пожеланията са изречени,добри думи са казани от сърце и душа.Луната намалява,може да почувстваме и лека умора. Около 19 ч и 50 мин Луната вече е в Дева - натежава земната енергия с 4 бр. планети.Хубав аспект със Слънцето - добре сме.
Четвъртък,27.12, ето го напрегнатия ден - Луна опозиция Нептун и в квадрат с Юпитер,ок.12 ч. на обяд. Изнервени сме,настроението го няма,може би няма да сме доволни от изминалите празници или пък това,че трябва да си прекъснем почивните дни ни се отразява зле.Ескалация на негативни емоции.
Петък,28.12, Луната е още в Дева в опозиция на Марс,но с положителни аспекти към Плутон и Венера - Марс ще мълчи,т.е добре е да махнем с ръка на дразнителите около себе си,все пак чакаме истинския празник на промяната - Нова година.Слънцето бърза към своя управител Сатурн,а Марс се е запътил към последните градуси на Риби,точно в унисон с отиващата си година.Луната ингресира в 22ч и 23 мин във Везни ,за да ни даде глътка въздух и да постави на предна линия междуличностните отношения и намирането на баланс ,там,където трябва.
Събота,29.12,точно по обяд,баланса в самите нас никакъв го няма - Слънце,съвпад със Сатурн в Козирог в квадрат с Луна от Везни. Вероятно ще ни е некомфортно,тягостно,неловко,все нещо няма да ни е наред.Но след 18 ч настроението се завръща, и ще се окаже ,че сме се притеснявали излишно.Меркурий се отдалечава от квадратурата си с Нептун,но пък Юпитер я започва / точната ще е в средата на м.януари догодина/.
Неделя,30.12,интересен ден - Луната,Венера ,Меркурий и Плутон правят много рядка конфигурация,която дава отговори на връхлетелите ни отнякъде негативни емоции ок.обяд.Иначе денят е предпразничен и суетата и суетнята са налице,както и радостта,очакванията и доброто настроение.
Понеделник,31.12,последният ден от 2018-та година.За всеки от нас тя се е проявила в една или друга светлина,
но каквато и да е била,тя си отива.Да я изпратим с усмивка, може би уморена или щастлива.В този ден ок.3ч 34 мин Луната навлиза в Скорпион,за да прави компания на Венера и двете някак да се подкрепят взаимно / и за двете този знак е труден/.Хубавото е,че ще посрещнем Новата година без лоши предизвикателни аспекти,с прекрасна земно-водна конфигурация между планетите в Скорпион,Козирог и Риби.Също и образуващ се положителен аспект между Меркурий в Стрелец и Уран в Овен - възможно е да започнем Новата година с нови приятели,прекрасно пътуване и страхотни изживявания.Уран,единствената ретро планета,застава мирно в очакване да се обърне директно,по-късно,догодина Grinning .Марс  - той изпраща старата година в последния градус на Риби,там където змеят захапва опашката си и образува зодиакалния кръг. Има нещо знаменателно в това положение на Марс,почти магично,вероятно изпращаме една марсова,напрегната година,то си беше и така - Марс бе ретротраден.Ще бъде отново такъв след 2год.
Пожелавам на всички да бъдете умни Grinning, пестеливи Grinning Grinning и много,много щастливи Grinning Grinning Grinning !!!

# 116
  • Sofia
Здравейте отново! Титания, благодаря ти за прогнозата. Благодаря и на всички останали в темата.

Първо малко да ви разкажа за вчера, че се случиха две важни астро-събития:
- Вчера точно в 0.19 ч. Слънцето излезе от Стрелец и се премести в Козирог, с което отбеляза началото на Зимата на нашето полукълбо. Вчера беше най-късият ден в годината, съответно - най-дългата нощ. Време да се сгреем от уюта на дома си, време да пийнем малко червено вино, да се насладим на почивка и спокойствие. Хубаво е, че се падна почивен ден, събота. Почивен за много хора. Другите са работили предпразнично, работят и днес. Прегръщам ги. Да си вземат от моята топлина Simple Smile Когато Слънцето се намира в строгия дисциплиниращ Козирог, тогава е дошло време да направим честна и обективна равносметка на отминалото време. Да планираме нови дейности за следващата година. Да поработим повечко също така. Да не се скатаваме от отговорности и задължения.
- Вчера точно в 19.53 ч. беше Пълнолунието по оста Козирог - Рак. Слънцето транзитираше в първия градус на Кардиналния Земен Козирог, а Луната - в първия градус на Кардиналния Воден Рак. Възможно е да сте чувствали някакво напрежение или превъзбуда, и да сте се люшкали между много и разнообразни "трябва да...". Козирогът ни тласка към работа, постигане на успехи, катерене на върхове, докато Рак ни приканва да обърнем внимание на дома, семейството и близките си.

Сега да ви кажа малко и за днешния ден: Луната остава в Рак. Прави ми впечатление, че няколко планети в момента седят на своя трон, тоест намират се в своите си владения, където са най-силни. Това са Луната в Рак, Юпитер в Стрелец, Сатурн в Козирог и Нептун в Риби. Атмосферата е типично Водно-Земна, подправена с малко Огън за разкош Simple Smile Единствено Въздухът като елемент не е изявен изобщо в момента.
Луната в Рак ни прави грижовни, домошари, насочени към дома, родата и децата Simple Smile Стои ни се вкъщи. Готвим, подреждаме, украсяваме, приготвяме подаръци. Луната е отлично аспектирана от Венера в Скорпион, Марс и Нептун в Риби, и от Плутон, Сатурн и Слънце в Козирог. Интуитивни и творчески заредени сме. В същото време Юпитер и Меркурий в Стрелец, и Уран в Овен ни дават бликащ оптимизъм, активност и инициативност. Доста хармонична картинка Simple Smile

Утре е Бъдни вечер. Съберете се най-близките. Омесете питка. Сгответе постни ястия. Бъдете истински заедно и се радвайте на компанията си и на даровете от природата. Да почувстваме празника в сърцата си, приветствайки раждането на Иисус. В 19.02 ч. Луната влиза в Огнения Лъв и всичко веднага става по-пламенно и темпераментно. Децата се забавляват и лудуват, ние се изявяваме с размах, хубаво е да се облечем по-празнично, жените да се гримират, да сложат рокля, бижута, време е да светим и да сияем.

Вдругиден е Коледа, ще се поздравяваме взаимно с "Честито Рождество Христово", ще си пожелаваме мир, изобилие, светлина, любов, здраве, ще си подаряваме подаръци, ще седнем на трапезата... хубаво е да си спомним за какво е тази празнична глъчка... да надникнем по-дълбоко в душите си и да се попитаме какво дадохме и получихме през изминалата година, какво е хубаво да дадем от себе си през идващата година, на какви дарове от Вселената ще се зарадваме истински... да погледаме горящите свещи, печената пуйка, украсената елха с радост, възхищение и благодарност, че сме тук и че сме заобиколени от хора, които ни обичат и които ние обичаме. Луна в Лъв. Лъвът отговаря за гръбнака и за сърцето. За самочувствието, творчеството, светските ни изяви, щедростта, радостта, любовта, децата, великодушието. Да се попитаме: прощавам ли, нежен ли съм към своето сърце, а към сърцата на другите хора, дали съм превил гръб от тежки товари, позволявам ли си да се радвам и да играя като децата, има ли забавления в моя живот? Чуйте какво ще ви отговори Луната. Тя знае. Просто я попитайте.

На Коледа стават чудеса! Знам, че звучи изтъркано. Като клише. И все пак - желая ви ЧУДЕСА Simple Smile Защото лично аз не вярвам в чудеса, аз РАЗЧИТАМ на тях! И те ми се случват. Бъдете. Обичайте. Весели празници!

Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

# 117
  • Burgas, Bulgaria
Вихрогонче , разреваме бе женоооо , ааааа 😍
Титания благодаря за прогнозата Hug

Момичета Вихрогонче , Титания - благодаря , че цяла година отделяте от себе си за нас тук ! Благодаря за търпението към  неудачните коментари и лаишките въпроси !

Зная , че всеки ден стават чудеса, точно в този момент майчиното ми сърце , което е на топка , се моли за едничко ....
Желая на всички мир и топлина !

# 118
Благодаря и аз за прогнозите!

Тикве, и ти си като мен, Слънце и Луна в Риби.
Спокойно, не е толкова тежко положението, силна си и не трябва да се предаваш. Пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия начин!

Дано всички да имаме една по-щастлива и успешна 2019!

# 119
Ох. И аз нещо се разнежих.
Искам да благодаря от сърце за всяка прогноза, за времето и емоцията, която влагате!
И наистина от цялото си сърце да ви пожелая здраве, спокойствие и ...нека бъде това, което е най-добро за вас!
И дано през 2019г намерим време да се видим на 4-6-8 очи

Общи условия

Активация на акаунт