Какво ни казват планетите тази седмица? - 3

• 63 964
  • 799
  •   1
Отговори
# 165
Аз да попитам, някоя планета във въздушен знак няма ли? Joy Изобщо не ми тръгва добре годината, с много въздух съм в наталната карта...

# 166
  • SF
Ох, милата... И аз съм с много въздух, и моята година никак не тръгва добре...  Simple Smile

# 167
Аз съм със земни главно, но и мен хич не ми е ок , Въобще даже, чакам да се случи чудо

# 168
Аз съм воден знак! Моята година започна кошмарно! Какво ли значи това?

# 169
  • SF
Това значи, че по-натам ще тръгне гладко!
Не ви ли се е случвало бомбастично обещаващо начало на някоя от изминалите години, а по-късно нещата да забоксуват и да си кажете "А как добре започна всичко и какви хубави обещания и пожелания си направихме!"

# 170
Миналата година ми се случи това - започна си супер годината, а втората половина беше кошмарна за мен и така си и продължава. Воден знак съм.
Дано нещата скоро да тръгнах в по-добра насока, че...

# 171
Дано за всички годината претърпи своя обрат и на финала завърши и започне добре! Виждам , че вярата и надеждата не е загубена и дано звездите блеснат във всички очи! Всеки чака своя звезден миг, година , век! Пожелавам ви търпение, вяра и високо вдигнати глави.

# 172
  • София
2019 година я определят като късметлийска. Ще видим.

# 173
На мен влизането на Марс в Овен ми донесе много енергия и добро настроение.

# 174
  • SF
На мен ми донесе раздразнение и едно такова бунтарско поведение, което не е типично за мен и се чудя как да го овладея.

# 175
На мен ми донесе раздразнение и едно такова бунтарско поведение, което не е типично за мен и се чудя как да го овладея.

Няма скоро да ти мине!!! Simple Smile пък и м.януари е много войнствено настроен : ще се "бият" планетите от Козирог с тези от Овен, планетите от Стрелец с тези от Риби,обаче тези от Риби ще се "слушкат" и "гушкат" с тези от Козирог,а пък онези от Стрелец ще са добре с онези от Овен - ами ,ситуацията е много силна и слабо предсказуема Grinning.
Но общо взето ще се борим със себе си.

# 176
М-да... Благодаря, Титания. И аз се чудех защо ми се иска в последните дни да си купя автомат.
До края на месеца значи може би ще ме напира и за танк.😂
Честит Йордановден!

# 177
  • SF
Аз нямам планети в Овен, нито в Стрелец, нито в Лъв и този огън ми е много чужд...  Но пък Марс ми е в Козирог. След около 2 месеца ще предстои и квадратура транзитен-натален. Дотогава трябва да репетирам овладяване на страстите, за да не разочаровам хората около мен, за да не ги наранявам. Своето си няма да постигна, поне тях да не ги стресирам с поведение и необузданост. (Стелиум във Везни).

# 178
Интересно ще е около 20 ти тоя месец, съвпад на Венера и Юпитер (щедрост, доверие, благородство )в Стрелец, като двете планети са в секстил (страст, сексапил , интиктивни действия, жизненост, активност)с Марс в Овен, същевременно първите две ще са в квадратура с Нептун (любовни драми, прекален идеализъм, затваряне в собствен свят), а Марсът със Сатурн (блокиране на енергията, бездействие).

# 179
Написахте ли желания?

Общи условия

Активация на акаунт