С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 34 136
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Аз предлагам да събира заедно майка и свекъри, за да няма обидени и сърдити. Може в отделна къща в квартала. Хем да са им под ръка, хем да не са им на главата Wink
Може и родителите на булката да принадят след време Joy

# 61
  • София
Темата не беше ли за това с какво ви дразнят свекървите? А не с какво ме дразни снахата и с как обичам мама? Предната тема ... айде отиде, ама тази вече 5-та страница се говори само за на Кремена майка й и злата снаха. И за двойния аршин, с който Креми гледа на сина си и на майка си - за едния може да остане, за другия  не може?? Няма капацитет в къщата за още един човек, ама няма проблеми - единия ще спи в хола, а мислено се надява как и двамата сина ще се разкарат и тя щяла да се шири с мама  Crazy Както и да е, това си е нейна работа, ама не разбирам защо тази тема се разисква в темата с какво ви дразнят свекървите?????? В тази история, дори няма дразнеща свекърва. А за пореден път свекърва я окупирала с ищасите си. Кремито да си пусне нейна тема. В тази цялата история е спам. spam2 spam2 spam2

# 62
  • при късмета
Ами самата Креми се явява свекърва и явно за някои е дразнеща. Съвсем по темата си е.
Разликата е, че иска младите да са отделно, а не да напира за това

# 63
..., а мислено се надява как и двамата сина ще се разкарат и тя щяла да се шири с мама  Crazy ...
И какво лошо има в това Simple Smile
А иначе аз още в началото казах, че ако Креми не беше от "нашите", досега да сме я овикали тук каква гадна свекърва е. Ако ли пък и снахата пишеше, едно 80 % от темата щеше да е на нейна страна. Имали сме ги не една или две такива онеправдани снахички, попаднали на вещици свекърви, получили пълна подкрепа от съфорумките. 

# 64
  • София
..., а мислено се надява как и двамата сина ще се разкарат и тя щяла да се шири с мама  Crazy ...
И какво лошо има в това Simple Smile
А иначе аз още в началото казах, че ако Креми не беше от "нашите", досега да сме я овикали тук каква гадна свекърва е. Ако ли пък и снахата пишеше, едно 80 % от темата щеше да е на нейна страна. Имали сме ги не една или две такива онеправдани снахички, попаднали на вещици свекърви, получили пълна подкрепа от съфорумките. 
Нищо, само ми е странно такова мислене - децата вън, че с мама да се ширим. За мен по нормално е или всички вън и да се шири сама /с мъжа си де/ или да е предвидила по-голяма къща със спаля и баня към всяка спалня за всички деца и родители, иначе е двоен аршин. Ама нищо де, те децата ще порастнат, ще си вземат живота в ръца, ама тя един ден ще се пита къде е сбъркала.
НО Темата е за оплаквания ОТ поведението на свекървки, а не за оплаквания направени от свекърви от поведението на снахи!  spam2

# 65
Вие сте чисто луди.
Какво значи двоен аршин?

Ми мн ясно че е по-редно да изриташ птичетата от гнездото, за да се научат да летят.
А не да изриташ старата врана да я изядат вълците.
Ма мн сте интересни.

Га се грижеха за вас родителите нищо не казахте. Га Доди вашият ред - вече не е модерно. Тъй ли

# 66
Според мен двоен аршин ще е ако в еднаква ситуация се отнася различно към двете си деца. Или към двете майки - свекървата и майка й. Отношението към родители и към деца няма как да се сравнява.

Като не искаш спам, давай твоята свекърва насам Simple Smile

# 67
  • при късмета
[quote author=₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ 
Нищо, само ми е странно такова мислене - децата вън, че с мама да се ширим. За мен по нормално е или всички вън и да се шири сама /с мъжа си де/ или да е предвидила по-голяма къща със спаля и баня към всяка спалня за всички деца и родители, иначе е двоен аршин. Ама нищо де, те децата ще порастнат, ще си вземат живота в ръца, ама тя един ден ще се пита къде е сбъркала.
НО Темата е за оплаквания ОТ поведението на свекървки, а не за оплаквания направени от свекърви от поведението на снахи!  spam2
[/quote]
Това, което си написала няма нищо общо с начина на мислене на Креми. И нещо много важно забравяш във фактологията, има малко дете, което скоро няма опция да е вън.
И тя няма претенции да са вън всички, както и водещия мотив не е да се шири само и единствено с майка си. Всички тези твърдения са абсолютно неверни. Има претенции да излезе единствено сина, който иска да създава собствено семейство и в това няма нищо укоримо. При положение, че ги е приела и издържала изцяло толкова време, не само, че има причина да го прави, а е закъсняла

# 68
  • София
Синът /с девойката/ кой го е възпитал? Кой го е направил мамино синче, дето за едни яйца ходи да кара майка си и после половинката да му изпържат, че ръцете му са в ... до лактите? Така е научен не само с храната, ами изцяло с живота си - да не пипва нищо и да има само изисквания. Кой го е научил - Кремито. Сега си бере плодовете на възпитанието. И за мен не е нормално да си прави той ново семейство,и в същото време да живее до полата на мама, под покрива на мама и със заплатата на мама. Иначе да си има безплатен секс на една ръка разстояние. Реално той създава връзка с момичето без да има капацитета за тази връзка. Девойката също. Обаче защо Кремито недоволства срещу поведението на сина си, след като самата тя така си го е възпитала - не е ясно и не е по темата "с какво ви дразнят свекървите"!

# 69
И пак разсъждавате сякаш майката на Креми е някоя грохнала старица. А тя е здрава права жена, която и в Америка може да започне работа.

А по темата - Бог да прости свекърва ми, че й ровя кокалите, но ме дразнеше с неразбирането, че идвам от друго семейство, по друг начин живяло, а очакваше едва ли не веднага да се грижа за семейство, като нея, по нейните разбирания.

# 70
Креми, да ви е честита новата гостенка! Голяма свежарка е и тя Heart

.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 17:21 от Анонимен

# 71
И аз да се запиша при вас, в моя случай обаче имам за свекърва бабата на ММ понеже той няма майка и майката на баща му го е гледала. Той я слуша за всичко и винаги е най-правата и знаеща на света. Пред него мила добра с мазната си усмивка, а като останем сами само се чуди за какво да ми намира кусури. Днес като бяхме на гости искаше да даде на дъщеря ни (7+м.) вафла за обяд, защото аз умишлено не бях взела храна, с цел да си тръгнем по-бързо. 😡 Да не говоря как един път като идем да я види ми казва, че била слаба да съм ѝ давала повече да яде, а на следващия е дебела и трябвало по-малко да яде..

# 72
Е, тя щом му е баба, нормално да не е адекватна, сигурно е на 80+. Но не ходи щом те дразни, два пъти в годината и това е. Тя не е виновна, че е стара и глупава, но и ти не си.

# 73
И аз така искам, но ми се налага по-често. Ако зависеше от нея и от ММ през ден ще съм у тях.. 😒 Не знам как да опиша колко ми е неприятна.. И как ми е казвала докато бях бременна, че "заради мен ММ нямало да отиде в чужбина да си реализира професията" и "че сега не е момента за бебе, но като е станало няма как да го върнем", и накрая бебето го кръстихме на нея защото ММ настоя и исках да му огодя. Да кажа само че бебето си беше желано и не е "станало" ей така както тя си мисли.

# 74
Креми, отдавна трябваше да сте си поговрили добре и нещата да са различни преди баба им да дойде на гости. Но ти самата явно не го искаш реално.

Минни, защо въобще й обръщаш внимание? Вие си решавате кога ще имате дете, как ще се казва, с какво ще се храни и дали ще я виждате толкова често.

Общи условия

Активация на акаунт