Вегетарианска тема 11 - какво ще готвим днес

  • 45 594
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
Рецепта за кекса,моля? Simple Smile

    Неееее, хвана ме 😜😜😜. От пакетче, прибавих 4 яйца, чаша вода и олио. Туй. Съжалявам.

# 556
  • София
  • Мнения: 20 151
Няма проблем!:)

Ето един от мен:
2ч.ч. Брашно.
1ч.ч. Захар
1/2ч.ч.олио
3,4 с.л.брашно рожков
1ч.л.сода
1кофичка кисело мляко
По желание стафиди,боровинки.
Всичко се бърка заедно и се пече.

# 557
  • Калифорния, САЩ
  • Мнения: 5 756
Мерси. Сма това брашно от рожков ми е напълно непознато. ☹

# 558
  • София
  • Мнения: 20 151
Може да се замени с какао.

# 559
  • София
  • Мнения: 5 007
на майка й готвих супа от лапад, нахуд и булгур
за нас - салати, най-вече краставици с репички
дояждаме яйцата. много ми се услаждат, явно наваксвам липсващи елементи от постите  
паста с домати и маслини
утре пълнени тиквички с леща, паста и зеленчуци

аз минах на 8 часовия прозорец на хранене, засега се получава, макар че сутрин доста тичам и не ям до 13 часа. ок ми е  

# 560
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076


аз минах на 8 часовия прозорец на хранене, засега се получава, макар че сутрин доста тичам и не ям до 13 часа. ок ми е  

на интервални пости ли си?
поне 13ч. без храна трябва, за да се задейства автофагията на клетките.
мъжът ми е на 16ч.

и аз бях преди на толкова 14-15-16ч. зависи вечер какво съм яла.
ние пропускаме закуската.


някой да знае какво мога га направя от полента от маниока? newsm78

# 561
  • София
  • Мнения: 5 007
Да, Ася, иска ми се да опитам. Преди година не ми се получаваше, сега става, но и съм малко куку, та не ми се яде и е лесно. Пробвам 16-те часа.

# 562
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 6 355
Бисквити от полпа от оризово-бадемово мляко. Добавих овесени ядки, рожково брашно, кокосово масло,две сушени сини сливи  и кафява захар със стевия.

# 563
  • Мнения: 9 152
Kакво е автофагията на клетките? полезно ли е за нещо? ; аз редовно изкарвам по над 10-15 часа без храна.

# 564
  • София
  • Мнения: 5 007
Клетките се самоизяждат и обновяват за нов живот 

# 565
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Kакво е автофагията на клетките? полезно ли е за нещо? ; аз редовно изкарвам по над 10-15 часа без храна.


ето какво е

така тялото успява да активира саморегенерацията и се счита, че помага при лечението на някои и при превенцията на някои болести.

днес крем супа от аспержи с мариновани гъби

# 566
  • Там, където мечтите се сбъдват
  • Мнения: 836
Бухти в комбинация със сладко от боровинки/мед, спанак с ориз, аспержи на грил тиган, люти чушлета по рецепта на Йоли, имам и една кладница и мислех да я пека на фурна, но не успях да стигна до нея:)

# 567
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
кюфтета от карфиол
крем супа от картоф, карфиол и аспержи (за детето, да не повярваш  Whistling)

имам доста саламура от морковената туршия.
понеже стана вкусна, се чудех какво да я направя, за да не я хвърля.
слагах до сега по малко в тестата вместо мая и резултатът беше добър.
реших да си направя сух квас. сега съм разбъркала брашно и маринатата и утре ще я слагам по тави да съхне. да видим дали ще стане нещо... Crazy

# 568
  • Мнения: 1 079
При нас последната седмица беше хаос, най-накрая се преместихме в новия апартамент. Няколко дни нямахме кухня и готвих само в ИнстантПот. И роднини на гости имахме, които са много далеч Пт постно хранене, та ми беше сложно с храната.
Пица правих и всеки си реди каквото иска отгоре.
Леща Белуга с класически подправки
Къри патладжан, спанак и сладък картоф върху басмати
Салати с всякакви зелении всеки ден 😄
Всеки ден овесена каша за закуска 😄
Филии до безкрай... ама вече имам кухня и се свърши тоя тестян пост.

Ася, морковената саламура за салатен тресинг с малко сусам, соев сос..?

Ще взема да мариновамнещо и аз тези дни, много ми се е дояло.

# 569
  • Мнения: 9 152

Wednesday28, честита нова къща  и ...кухня! Blush
Напиши моля те, рецептата за къри- патладжана.
Много обичаме патладжан и го ядем редовно в различни рецепти.

За днес имахме боб яхния от три вида боб (червен-kidney bean, едър бял, бял -navy bean), с праз, моркови и червен пипер.

Общи условия

Активация на акаунт