Кралски работи и клюки - 21

• 46 512
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • на пистата
Защо постоянно го държи този корем от долу,все едно се притеснява да не падне 🤔

# 466
Интересно как са ѝ разрешили да е с тъмен лак. В "Звездни компромати" е качена снимка и ми прилича на черен....

# 467

Ако и тежи и има болки в кръста, нищо чудно, че се поддържа. Моя приятелка дори носеше колан последните месеци от бременността си.

# 468
  • на пистата

Ако и тежи и има болки в кръста, нищо чудно, че се поддържа. Моя приятелка дори носеше колан последните месеци от бременността си.
Е тя го.държи още от първия месец.

# 469

Е тя го.държи още от първия месец.

В началото според мен беше поза, защото не и личеше и искаше да насочи вниманието към несъществуващия си корем. Сега обаче я разбирам, изглежда си едричък този корем. А може и натам да гравитират ръцете и. Като не знае къде да си ги дене... А може и отново да позира, макар че вече не е нужно, всички го виждаме и без да го огради с рамка.

# 470
Меган се опитва да привлича вниманието към корема си, което вече не е необходимо, тъй като видно от снимките корема вече е доста добре изразен. Но просто има такива жени

п.п. Една моя позната правеше същото - постоянно си опъваше дрехите, за да се вижда по-добре корема и се оглеждаше да види дали другите го забелязват. Нямам идея на какво се дължи подобен тип поведение

# 471
Когато коремът тежи,обикновено бременните се изпъчват и подпират с ръце кръста и гърба.
За мен беше и си остава поза.
Каквото и да е,едва ли ще го гледаме дълго,ако съдя по големината...каква ти пролет,направо  ще кандидатства за първо бебе за 2019...
Грозна бременна няма.

# 472
  • София
Интересно как са ѝ разрешили да е с тъмен лак. В "Звездни компромати" е качена снимка и ми прилича на черен....
Че защо да ѝ забранят...това че кралицата предпочита розов, не значи че е забранен. Някакви измислици са това според мен.

Едва ли се обажда на Бети: "Бабо, ще връчвам модна награда, може ли да съм с тъмен/червен лак?" Simple Smile

# 473
Така съм чела по статии. Може и да не е вярно, но нито баба, нито Кейт, нито Меги до момента са били с различен от розов.

# 474
  • София
Така съм чела по статии. Може и да не е вярно, но нито баба, нито Кейт, нито Меги до момента са били с различен от розов.

Така пишат, факт. Може да не ѝ допада на Бабет, но едва ли го е забранила https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a25462981/megh … h-royal-protocol/
Пък и тя самата нарушава разни правила (най-пресен пример от Мишел Обама), така че за един лак Simple Smile

# 475
Не мисля, че Мегън пита някого какво да облече и как да се лакира.
Твърде много Боливуд има при нея, а семейството е изненадано и не знае как да реагира. И коментарите хич не са ласкави. Наричат я "MeAgain" по форумите. Но това  е най-малкият им проблем в момента. Може дори и за PR да са я пуснали така.

Между другото - Хари с нея ли е бил?

# 476
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз родих края на март, и по това време декември месец корема ми беше подобна големина  Laughing
Всяка структура и жена са различни, едни имат огромен корем по време на бременност, други по-малък.

За това че си държи корема, специално на тази снимка си е поза Simple Smile според ме.

# 477
На бременната ми фотосесия нямам толкова снимки с ръце на корема.
Яко позира. Защо така...?!

# 478
  • Бургас
Нобелови награди

Максима на официална вечеря

# 479
Ау, кралицата и престолонаследничката си разменят роклите. Къде са блюстителките на кралския протокол?

Общи условия

Активация на акаунт