Съгласна съм с поста за космическата разлика между Калифорния и Англия. Умният човек обаче се учи, а докато не е - гледа и подражава. Мегън хем се опитва да се впише, хем да изпъкне. За сега не уцелва баланса, а от нещата които показва в публичното пространство според мен май трудно учи! Аз видях до сега две много груби грешки, които показват че не слуша съветниците си, но и не разбира изобщо обстановката в която се намира, а и някои житейски норми по принцип. Първо - на възпоменателното мероприятие по случай жертвите на ПСВ се беше нагласила по рокля без ръкави. За мен е същото като да отидеш на църква с минижуп.
На мероприятието където Хари беше с официален костюм и папионка тя беше по бюстие с презрамка през врата. Липса на синхрон и уважение към него.
Начина по който си държи корема, още от времето когато беше незабележим, а и на последното мероприятие - лошо изиграна сцена от лоша актриса без намесата на режисьор.
От както обявиха годежа им с Хари тя "играе" - принцеса, съпруга, бременна. Обаче по някакви холивудски хиперболизирани сценарии. Чакайте да роди и да се провлачи подир детето, тогава какви циркове има да гледамеееее. Не знам дали изобщо някога ще съумее да заживее живота, който си избра или ще продължи да го играе. И не знам какво ще се случи със спектакъла й когато Хари прогледне ... За сега е ослепен от това, че е екзотично-различна. По това се е метнал на майка си. Но той е мъж, в крайна сметка възпитан от баща си и Камила и когато мине времето мисля ще започнат да го дразнят точно нещата в които сега е влюбен, ако Мегън междувременно не се постарае да се промени. За мен големият въпрос е - тя има ли капацитета да го направи? Ще поживеем, ще видим.