Кралски работи и клюки - 21

• 46 441
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • Майничка
Голецът е от класа на лъчеперките, каквито са пъстървовите и сьомговите риби. Има много видове, но малко от тях имат собствено название на български - гулеш, сивен (не са еднакви видове, вторият се среща основно в Канада).

# 646
Очевидно Хари се е ментал на майка си - не достатъчно умен и със съмнителен вкус към тъмнокожи.
За една отракана "кака" от Холивуд, дори и треторазрядна явно е било лесно да го омагьоса. Само че, колко дълго ще продължи, защото както знаем вскя магия си има времетраене... Simple Smile
Еми ще го гледаме с любовници, какво толкова.

# 647
  • До сърцето...
dariVale, червената риба има уникален вкус. Не случайно е включена в това завъртяно меню. Никаква цаца или щипок не може да я замести  Grinning
Това е като да сравняваме трюфел и печурка, все гъби, ама...

# 648
dariVale, червената риба има уникален вкус. Не случайно е включена в това завъртяно меню. Никаква цаца или щипок не може да я замести  Grinning
Това е като да сравняваме трюфел и печурка, все гъби, ама...
Пошегувах се за цацата. Ясно е че са им спретнали нещо уникално като вкус, вид и рецепта.
Ама съгласете се, че една добре препържена цаца със запотена халба бира на бургаския бряг /или кой което Черноморско кътче обича/ си е също гурме - за душата Simple Smile

# 649
  • Down south
@ Радика,

Чак ми става неудобно, че ти влагаш толкова труд във формирането и представянето на темите, а ние бистрим разни риби и раци.
Моите уважения към всичко, което правиш!

Това, което не спира да ме изумява, е явното персонално приемане на някои от коментариите. Имам чувството, че дадени потребители, "някак си"  Whistling  се идентифицират с кралските персони и реагират сякаш коментариите ги засягат лично.
Темата все пак е за "работи и клюки"

# 650
Мисля, че знам защо се държи постоянно за корема Меган...прочетох нещо за позитивните хормони които се предават на бебето чрез докосване на корема и понеже Меган е израстнала с йога си мисля, че са някакви движения от там..нищо чудно да търси баланса за бебето и себе си пред толкова хора. Каквото и да си пишем из форумите аз съм убедена, че целта и не е да се фука с корем.

# 651
  • Bristol
Мисля, че знам защо се държи постоянно за корема Меган...прочетох нещо за позитивните хормони които се предават на бебето чрез докосване на корема и понеже Меган е израстнала с йога си мисля, че са някакви движения от там..нищо чудно да търси баланса за бебето и себе си пред толкова хора. Каквото и да си пишем из форумите аз съм убедена, че целта и не е да се фука с корем.
Аз също вярвам в тази енергия и също си докосвах корема много, докосвам много и любими хора или ако ги боли нещо децата, докосвам болното място. Не знам дали наистина помага, но на мен ми помага, а и на децата най-малкото психически ги успокоява това докосване. Затова и не се дразнех от докосването на Хари и държането на корема на Меган. Но последните снимки от модните награди, дори и на мен ми дойдоха в повечко Simple Smile

# 652
Да аз съм чела дори когато човек примерно е ядосан трябва да прегръща други хора или децата

# 653
Аз наистина не съм виждала бременна да си придържа по този начин корема. Само Дева Мария на картинки и филма с Йосиф на магарето на път за Витлеем. Като гледам Хари с тази брада и той на Йосиф го докарва. Само магарето им липсва. Joy
Чета коментарите на англичаните в предишните постове и те се съмняват в костюм на бременна. По време на бременност, нямаш усещане, че корема ще ти падне, та чак и от долу да го придържаш. Жените, които са били бременни, ще ме разберат какво искам да кажа. Да си погали корема, да го докосва с ръка, да, но другото са правежи и нищо общо с бременен корем. Лоша, много лоша актриса. Ако имаш нещо друго под роклята, го придържаш да не падне, нармално.  Тя до вчера никакъв корем нямаше, сега се появи с огромен. Много силно натъртване на бременността си, та чак съмнително. Знам ли, може наистина да е фалшива бременност. Може да не искат африкански гени в рода си. Като се роди бебето, ако няма нищо от тези гени, направо ще си затвърдя мнението. Тези гени са доминантни и абсурд да не се появят. Абе, мисля си конспирацийки разни Stuck Out Tongue Winking Eye
А за тревата, 100 % съм сигурна, че не са спирали да си я пушат. Това в шоу средите си е съвсем нормално.
Горката наградена дизайнерка. Остана в 6-та глуха заради позьорството на Меган. Друг път пак да я поканят да раздава награди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля че Меган с тези снимки загуби голям процент от февовете си.

# 654
  • На топло
Мисля, че знам защо се държи постоянно.....
Не само ти го знаеш. 😀
Още сутринта прочетох такава статия, със същите разсъжнения.
Няма лошо - енергии, йоги...

Но, защо пред публика???

Има моменти, в които човек е сам вкъщи, в парка, сред природата или с най-близките си, на спокойствие може да си пипа корема колкото иска.
Или задължително 24 часа в денонощието ръцете трябва да са отгоре?
В краен случай докосването може да е нежно и дискретно.....
Ами бременните, които работят с ръцете си? Какво правят 😂
Излизат в отпуска за 9 месеца....

# 655
  • София
Понеже повечето ни информация е от "източник близък до двореца", една такава статия ми попадна вчера - как Уилям, улегналият Уилям, искал да се откаже от Ст. Андрюс още след първия семестър, защото му било скучно и му липсвали приятелите и нощните клубове в Лондон. Добре че му "издърпали" ушите, че иначе нямаше да срещне Кейти...та след като Уилям и Кейт (чиито подпийнали снимки сме виждали) са улегнали, защо и с Хари да не се случи същото, пък макар и по-късно. Не казвам, че ще стане, но не е невъзможно.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 09:40 от Lana

# 656
Да, пълна циркаджийка е. Хубава жена, аз съм и фен, но с тези придържания е много смешна.

# 657
Мегън е лъвица, доколкото ми е известно. Лъвовете са доста инфантилни в търсенето на вниманието на околните, а тя си е откровено смешна, особено в ролята на член на кралското семейство. Няма какво да се обиждат фенките. Жената просто толкова си може, а наблюдателите трябва твърде широко да затворят очи за да не забелязват колко е комична.

# 658
  • На топло
Голяма излагация е поведението на Мегън.
И веднага се активизираха експерти по йога и енергии да ни обясняват колко сме задръстени и как нищо не разбираме ✌😂😇

# 659
Аз наистина не съм виждала бременна да си придържа по този начин корема. Само Дева Мария на картинки и филма с Йосиф на магарето на път за Витлеем. Като гледам Хари с тази брада и той на Йосиф го докарва. Само магарето им липсва. Joy
Скрит текст:
Чета коментарите на англичаните в предишните постове и те се съмняват в костюм на бременна. По време на бременност, нямаш усещане, че корема ще ти падне, та чак и от долу да го придържаш. Жените, които са били бременни, ще ме разберат какво искам да кажа. Да си погали корема, да го докосва с ръка, да, но другото са правежи и нищо общо с бременен корем. Лоша, много лоша актриса. Ако имаш нещо друго под роклята, го придържаш да не падне, нармално.  Тя до вчера никакъв корем нямаше, сега се появи с огромен. Много силно натъртване на бременността си, та чак съмнително. Знам ли, може наистина да е фалшива бременност. Може да не искат африкански гени в рода си. Като се роди бебето, ако няма нищо от тези гени, направо ще си затвърдя мнението. Тези гени са доминантни и абсурд да не се появят. Абе, мисля си конспирацийки разни Stuck Out Tongue Winking Eye
А за тревата, 100 % съм сигурна, че не са спирали да си я пушат. Това в шоу средите си е съвсем нормално.
Горката наградена дизайнерка. Остана в 6-та глуха заради позьорството на Меган. Друг път пак да я поканят да раздава награди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля че Меган с тези снимки загуби голям процент от февовете си.
Аааа, тя свекървата го е приготвила вече:

Общи условия

Активация на акаунт