Кралски работи и клюки - 21

• 46 451
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Добавям се.
Тъкмо чета в тукашните медии, че принц Хари бил много чувствителен към критиките, валящи отвсякъде към съпругата му. Искал всячески да я защити. Компенсация,  за това че преди години, не е могъл да защити майка си, която е била често в "окото на урагани"

Нормално е да е чувствителен. Той обича тази жена и я вижда в светлина, в която другите не могат. И вярвам, че му е болно. Но е добре да се погрижи тези критики към нея да намалеят с времето. Защото той може да се скъса да я защитава, но яко тя не промени поведението и стайлинга си по време на публичните изяви, тези критики ще стават все по-тежки и жлъчни, а това в един момент ще се отрази и на отношенията между тях. Ясно е, че промяната няма как да стане за няколко месеца, но прави впечатление, че Меган дори не се старае да покаже положителна промяна. Дори напротив - поведението й става все по-дръзко и разграничаващо се спрямо останалите членове на кралското семейство, а в една консервативна Англия това неминуемо води до все по-голямо недоволство към нея

Истината е, че в Холивуд /а и не само/ се знае, че лоша реклама няма. И колкото по-предизвикателно и лудо се държат, толкова повече се говори за тях и по-известни стават. Но за член на кралското семейство това е недопустимо. И смятам, че в един момент на баба Бети ще й писне и наистина ще ги прати в забвение, а това ще се отрази зле на Хари, който не е свикнал да стои в сянка

Мои размисли са това разбира се

# 676
О, баба Бети със сигурност ще вземе мерки. Въпроса е вече колко още й остава, за съжаление, а пък синът  й доста демонстративно подкрепя Мегън, държи я за ръка и т.н.

# 677
# 678
  • На топло
Мегън пусна духа от бутилката. Сега ще я разнасят с години. Най-хубавите моменти от живота сама си ги развали....🙄
Още 2 коментара, право в десятката!!!
За Даяна, която също беше преследвана от медиите.

# 679
Интересно, обаче какъв контраст са Хари и Уилям. Колкото единия е уравновесен, спокоен и улегнал още от по-младите си години, толкова другия е див и необуздан и то години наред.
Уилям и Кейт ще наследят фирмата,работят здраво,раждат,градят имидж,но те знаят за кого го правят.Тяхната е трудна,но си имат цел.Интересно как биха се държали,ако бяха на втора линия.Мисля,че класно,но не толкова отдадено и активно.
Хари има още век да си празнее.Нито някой ще наеме Величеството на работа,нито Величеството умее нещоТой е Дева,които са най-добрите във всичко,с което се захванат.И като няма с какво,вилнее яко по купони.Мегън наистина трябва да е точния човек до него,за да го спре,иначе във всяко отношение тя е кръпка към семейството.Свръхамбициозна,но няма да стане жена на крал,затова граби внимание с каквото може.Трябва да си убеден атеист,за да мислиш,че постоянното навиране на корема  в милиарди очи и прожектори няма да притесни детето.Интересно  как жените никога няма да сложат впита рокля,ако имат паласки,голям задник и пр.Но забременеят ли,някои веднага надяват ликрата,за да опишат и пъпа,и стриите,Меги пък го очертава с ръце.И с какво се гордеят:че природата решила те да са сред тези,които могат да бременеят и че дефицитите им са сериозни.А дали има лоша реклама,Меги няма как вече да пита свекърва си,но пък примери в семейството бол...

# 680
Все повече изглежда, че Хари се ожени за майка си.

# 681
I am no royal etiquette expert but I know that posing like that is highly inappropriate. I suppose you can not polish and educate someone who is not willing to accept her duties. Meghan should have continued to be actress in Suits where she played this highly irritating paralegal. She is not royal and will never be. She loves cameras, attention too much, everything is about her- and it is everything what our royal family is standing against. I am not sure why the Queen approved this marriage. Harry - what a fool.

За мен точно подчертаното е в корена на всичко. Тя просто е опиянена от вниманието. Успешна или неуспешна актриса, не знам каква е била, но не го е имала.
Но да влезеш в най-консвервативното и обсъждано европейско семейство и после всички други да са криви, че не разбират твоята калифорнийска воля за свобода... Хм.
Постнатите снимки в Инстаграм не знам какво общо имат с Мегън. С изключение на една, на която Уилям е с униформа, а Кейт с една ръка върху корема, другите се ежедневни снимки, някои хванати докато вървят. Видяхме и нейните снимки от официално събитие, а и на другите кралски особи и разликата е очевидна за който иска да я види.

# 682
  • о`майна лунна нощ е
Явно от мен кралска снаха няма да стане. Големият корем ми беше изключително удобен да си подпра на него книгата, чашата с чай или чинийка с нещо сладичко, докато съм на дивана или в леглото.

# 683
Явно от мен кралска снаха няма да стане. Големият корем ми беше изключително удобен да си подпра на него книгата, чашата с чай или чинийка с нещо сладичко, докато съм на дивана или в леглото.
Извинете за спама, но винаги се сещам за това: Joy
Скрит текст:

О, баба Бети със сигурност ще вземе мерки. Въпроса е вече колко още й остава, за съжаление, а пък синът  й доста демонстративно подкрепя Мегън, държи я за ръка и т.н.
Внук ѝ. Wink

Коментарите в медиите винаги са предимно отрицателни и хейтърски. Отворете който и да е сайт и вижте. Няма статия без хейт. Рядко някой се обосновава защо мисли така и така. В чуждите сайтове положението е същото.
Аз дори се радвам, че в нашата тема поне пишем прилично културно защо не/харесваме някого. Simple Smile

# 684
О, ама аз имах предвид точно Чарлз Wink  т.е. синът й

# 685

да оплакнем окото с истинска принцеса и кралица
че Меган ми дойде в повече от сутринта..

..сигурна съм че Бети ще я прати където и е мястото..
даде и 6 месеца и учител да се научи на основното ..като не става
ще  разбере  за какво иде реч по другия* начин..Smile

Скрит текст:

# 686
  • На топло
В това семейството май Баба Бети има най-малкото Его.

Такава душичка 😆

# 687
За тази разлика говорим, ама някои хора не искат да четат с разбиране. Не си отишла да даваш награди, да те снимат камери и да се подпираш, нали?!

# 688
Пак е добре, че Уилям не се ожени за Меган типаж.

# 689
  • Бургас
Радика, приготви ли новата тема вече?
Добре че Мегън се появява тук-там, та да изписваме страниците.

Не разбирам какво толкова дразни Мегън. Голям праз, че се оженила за принц. Утре други ден ще изпадне в забвение и ще се появява на някоя сватба и кръщене.

Общи условия

Активация на акаунт