Кралски работи и клюки - 21

• 46 433
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пак е добре, че Уилям не се ожени за Меган типаж.
Кой ще му позволи подобна волност?  Grinning

Аз се забавлявам с кралското семейство, интересни са ми. Мегън малко изплиска легена, но ще й дам втори шанс.

# 691
Nature Sparkles Всички се забавляваме с тях и не вярвам някой тук да се  притеснява за Меган
.. а и както казват  - няма втори шанс за първи впечатления.. Smile

# 692
Аз се забавлявам с кралското семейство, интересни са ми.
Че те за какво друго стават.
А,и обичам да гледам роклята на датската баба над тази тема.Цветът ми е любим!

# 693
  • София
Гледам я Мегън и се чудя. Три пъти съм била бременна, обаче никак не ми е идвало отвътре да са ми сложени така ръцете на корема. Да, случвало се е да съм с ръка на корема, обаче по-скоро инцидентно и инстинктивно в ситуация, в която съм преценила, че коремът и бебето в него са заплашени. Обаче така да го обгръщам, докато ходя ....  Thinking За мен по-естествена е стойката, когато бременната си подпира кръста и прави леко чупка назад с тялото, така че да компенсира изместения център на тежестта и да даде допълнителна опора на кръстта.

# 694
  • София
Че те за какво друго стават.
Е, за хейт стават, разбира се, но аз не бих влагала усилия в това да плюя по някой от тях. Да изкритикувам - да; да кажа, че нещо не ми допада - да, но всичко извън добрия тон не ме влече.

И за протокола - изобщо не си спомням да съм си държала корема, докато бях бременна. Ни отгоре, ни отдолу. Ползвах го само вместо масичка в леглото.

# 695
  • На топло

Темата ми беше за развлечение и разтуха, публикуваха се интересни снимки, които нямам време аз сама да търся. Сега вече е пълна боза и огромна група народ се упражнява да пише простотии, измишльотини и пошлотии. И поне от 20 страници няма почти никаква информативност.
За мен пребиваването тук си изгуби смисъла, само се натоварвам. Хубав ден и успех на всички!

Явно не всички се забавляват 😂
Някой страда и се натоварва.
И мисли, че в темата се пишат само простотии и пошлотии. Моля, моля, без лъжи!

Врабчо, да не си мъж и да си влюбен в Мегън? 😇😂

# 696
  • София
В крайна сметка обаче аз съм доста толерантен човек и смятам, че всеки има право да се излага както намери за добре  Mr. Green Кои сме ние та да му пречим  Laughing

# 697
  • в сърцето на един мъж...
Горкия Хари, не заслужава това, което му е случва. Дано жена му в крайна сметка малко се стресне и да влезе в крак.
За София - не знам колко време са й дали да влезне в семейството, дали е имала светски изяви толкова, колкото Мегън, но още от самото начало се вписа страхотно във фамилията. За мен тя е много сериозен пример как ако искаш нещо да работи, то може да стане веднага, а не да търсиш начини да го саботираш. И за нея имаше кофти коментари, и за нея обясняваха, че е работещо момиче, а танцьорка на екзотични танци е далеч по-впечатляващо от актриса Simple Smile Обаче разликата е от земята до небето - и походката и е като на кралска особа, и държанието, и тоалетите, всичко е както трябва. Докато при Мегън нещата стават все по-зле всеки път като излезе.

# 698
В това семейството май Баба Бети има най-малкото Его.

Такава душичка 😆

Тежка е царската корона!

# 699
  • До сърцето...
Радика, приготви ли новата тема вече?

Ами не съм Flushed Вие с такава скорост изписвате, че май ще я пусна наполовина ... Yum

# 700
Радика, приготви ли новата тема вече?

Ами не съм Flushed Вие с такава скорост изписвате, че май ще я пусна наполовина ... Yum

Ние изписваме - изобщо не сме виновни ... Simple Smile Тя Мегън да се появи на още едно мероприятие с корема в двете ръце, ще трябва да приготвите едновременно три теми, не една ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Но сме Ви много благодарни за труда и предоставената възможност да споделяме мнения ! Flowers Rose
Като цяло тонът в тази тема е положителен и толерантен!

# 701

Nature Sparkles Съгласна съм но кралските семейства вече не са същите като преди
промениха се , пепеляшките станали принцеси са много,събрани от къде ли не..
какво ново и хубаво да научиш и пишеш за тях като са родени далеч от двореца и им липсва
възпитанието на първите седем години.. кралското  величие не се  получава защото си  облечен
с дизайнерски дрехи
трябва да се родиш и отраснеш с него..да Меган или Мате Мерит  или София  и не знам още коя
са станали принцеси* чрез брак  и нищо повече..затова е според мен и разликата в писаното преди
и сега в кралските теми.

# 702
Принцеса София

Скрит текст:

# 703
  • София
Моля да не ми се смеете, но имам едно питане. Тъй като следя главно английското кралско семейство, нямам идея коя е принцеса София. Гугъл ми изкарва само някаква глуповата анимационна героиня и нито дума за въпросната жена. Следя темата отскоро и затова не съм още в час. Дайде някакъв линк към нея или поне цялото й име, че само с принцеса София нищо не се получава.

# 704
Моля да не ми се смеете, но имам едно питане. Тъй като следя главно английското кралско семейство, нямам идея коя е принцеса София. Гугъл ми изкарва само някаква глуповата анимационна героиня и нито дума за въпросната жена. Следя темата отскоро и затова не съм още в час. Дайде някакъв линк към нея или поне цялото й име, че само с принцеса София нищо не се получава.
https://www.google.com/search?ei=6z0SXKqAGMSkwAL-3a2gCA&q=%D … 10i30.SYk-uvvDoG4

Общи условия

Активация на акаунт