Домашно насилие

• 24 431
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Джулиет, наистина твоята награда ще бъде безразличието. И когато изчезне от сънищата ти.
Аз не знам и не искам да знам нищо за онзи, който ме смачка навремето. Видях го преди няколко години за две минути и след повече от 15 години от раздялата ни установих, че треперя. И кошмарите се върнаха. А дори не беше чак толкова системен тормозът - имам предвид психически ме беше смачкал напълно, но сравнително рядко посягаше да удари и само един път ме е пребивал до степен да не мога да стана от леглото на другия ден. Много жени преживяват далеч по-ужасни неща от мен.
Така че - пожелавам ти спокойствие и пълно безразличие.
Мечтая за този ден, когато ще се събудя и няма да чувствам нищо. Засега не желая нито да разбирам нещо за него, нито да го виждам, все още е твърде болезнено.

# 271
Може да е всичко но те си имат баща и тя няма право да ги оставя в заблуда да едното е на вторият ми зет но говоря за големите ми племенници те имат право да знаят истината и да виждат баща си .Тя няма право да ги отделя от него да не говорим че в случая попада по закон в ролята на така нареченият очуждаваш родител

# 272
Ти не можеш да се оправиш със собственото си едно дете, но даваш акъл на сестра си как да гледа нейните ????

# 273
Ти остави това..
Не ми отговорихте авторке,ако искате де.Не се заяждам.

# 274
Не й давам акъл но не е нормално да ги отделя от баща им още повече след като съдът му е присъдил време за свиждания.

# 275
Той ако иска, има опция да си вижда под режим децата. Не го мисли.

# 276
Ти остави това..
Не ми отговорихте авторке,ако искате де.Не се заяждам.
На кое не отговорих извиняваи .Просто ми припомни въпроса да не връщам темата назад.

# 277
Той ако иска, има опция да си вижда под режим децата. Не го мисли.
Не го мисля просто казвам че човекът си е в правото

# 278
На каква възраст беше детето,когато ви го отнеха?
Пишеш,че си започнала работа месец след раждането? Авторке,каква е истината за отнемането на детето ви?
Като казвате "нейните пари", какви пари и на коя са те ?
Ето това,и допълвам : на колко е сега?

# 279
На каква възраст беше детето,когато ви го отнеха?
Пишеш,че си започнала работа месец след раждането? Авторке,каква е истината за отнемането на детето ви?
Като казвате "нейните пари", какви пари и на коя са те ?
Ето това,и допълвам : на колко е сега?
На 2 и говорех за парите от майчинството и детцките че са си били за нея а започнах работа защото се роди екстремно недоносена и беше в кувиоз 3 месеца и това беше единственият начин да не полудея и естествено да се издържам а майчинството си го оправих едва когато си я прибрахме от болницата.Това го обесних защото някой тук ме изкараха че едва ли не съм от определен етнос няма да го споменавам и едва ли не подобно на тях съм разчитала на тия пари да се издържам.

# 280
Обърквам се, първо казваш , че сестра ти гледа страхотно децата. После, че не дава на баща им да ги вижда и си е хванала друг мъж. Това не може да е страхотно гледане, както и да вкара децата в къщата на майка ти , която е алкохоличка.
Елодия имам чувството, че си страшно объркана. Знам, че би искала всичките ти близки да са добрите хора които да са около теб. Но те не са, и колкото и да се опитваш да ги оправдаваш обръча около теб се стяга.
Моя съвет е да потърсиш организация за дом. насилие , в по-големите градове има. Пиши в интернет и ще ти излязат адреси и телефони. Свържи се, говори с тях. Имаш страхотна нужда от психолог. От професионална помощ за да си подредиш живота и мислите.
Ако продължаваш едновременно да ги плюеш, а след това да ги оправдаваш ще се затъваш още повече. Трябва ти единно мнение за тях. Единно решение как да си продължиш живота.
За мен ти вътрешно трябва да получиш катарзис и да предприемеш стъпките. И съм сигурна, че ще си много щастлива. Какво като ще си самотна майка на квартира. Има още безброй такива. Като си стъпиш на краката ще го осъдиш за издръжка. Изход има повярвай ми, само трябва да го пожелаеш.
Но потърси организация тип анимус задължително.

# 281
Мисля, че темата напълно се обезмисли. Сметнах, че авторката желае да чуе историите на жени, преживели някакъв вид насилие, как са решили да се махнат и какво става след това, но явно я интересуват съвсем различни неща, а моюичетата се опитват да я убеждават в нещо, което тя не желае да чуе. Няма смисъл!

# 282
Обърквам се, първо казваш , че сестра ти гледа страхотно децата. После, че не дава на баща им да ги вижда и си е хванала друг мъж. Това не може да е страхотно гледане, както и да вкара децата в къщата на майка ти , която е алкохоличка.
Елодия имам чувството, че си страшно объркана. Знам, че би искала всичките ти близки да са добрите хора които да са около теб. Но те не са, и колкото и да се опитваш да ги оправдаваш обръча около теб се стяга.
Моя съвет е да потърсиш организация за дом. насилие , в по-големите градове има. Пиши в интернет и ще ти излязат адреси и телефони. Свържи се, говори с тях. Имаш страхотна нужда от психолог. От професионална помощ за да си подредиш живота и мислите.
Ако продължаваш едновременно да ги плюеш, а след това да ги оправдаваш ще се затъваш още повече. Трябва ти единно мнение за тях. Единно решение как да си продължиш живота.
За мен ти вътрешно трябва да получиш катарзис и да предприемеш стъпките. И съм сигурна, че ще си много щастлива. Какво като ще си самотна майка на квартира. Има още безброй такива. Като си стъпиш на краката ще го осъдиш за издръжка. Изход има повярвай ми, само трябва да го пожелаеш.
Но потърси организация тип анимус задължително.
Ти се бъзикаш издръжка та той не плаща на другите си две деца та на нея изобщо не му дреме сега предстои да го съдят за това че не плаща .

# 283
А що се отнася до майка ми не ги оправдавам но истината е че тя вече е дала всичко от себе си на мен и сестра ми и има право на малко собствен живот и свобода отдавна не е длъжна на никои .

# 284
А що се отнася до майка ми не ги оправдавам но истината е че тя вече е дала всичко от себе си на мен и сестра ми и има право на малко собствен живот и свобода отдавна не е длъжна на никои .
Тя не е длъжна, но доколкото разбирам, в момента точно на нея лежат четирима внуци и две дъщери.

Общи условия

Активация на акаунт