Домашно насилие

• 23 241
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
  • София
За първи път в тоя форум гледам стари мнения на потребител, пуснал тема. Толкова странна ми се стори тази тема.
Писах просто за да поговоря с някой не за да ми набиват акъл в главата наясно съм че това е тормоз и че трябва да има край
Мисля, че след година ще четем същото или във вестника. Дано детето поне получи шанс по някакъв начин.

# 721

+/- 50 лв. няма да реши проблема. Спрете с тия квартири моля. Точният квартал не е важен.
Елодия, това са 4-5 потребителки, не е краят на света какво са казали те.
Всъщност на нейните финанси +/- 50 лв. са от съществено значение. Както от съществено значение е да не избере квартал с висока престъпност и с лошо общество за детето си.
Но от най-голямо значение е да се махне. Просто да се махне незабавно - до дни буквално.

Елодия, гледах тази твоя снимка от 2012 г., изглеждаш ужасно слаба. Все още ли е така?
Видът ти е нездрав. Храниш ли се добре?
Разбирам, че имаш много проблеми и сигурно предпочиташ 1 кутия цигари пред 1 свинска пържола или 2 кг плодове, но помисли, че това тяло ще те предаде. И тогава детето...какво?
Много е рано да се предаваш. Длъжна си да се грижиш за себе си. Пак ти казвам, много е добре това, че си оправяш зъбите. Но не е достатъчно.
Не се сърди, но непредубеденият поглед веднага би заподозрял наркозависимост или тежка болест. Не казвам, че е вярно, казвам само, че е важно да изглеждаш здрава и силна, за да имаш добри шансове на трудовия пазар.
А и в личния си живот. Става дума за самата теб, не само за детето ти.

# 722
Никой не линчува, айде моля. Толкова хора предложиха и предлагат реална помощ. Реална.
Детето къде го виждаш? А онова, кланото?
Айде малко да помислим и за наистина беззащитните. Тя е голям човек, да се оправя.
Вярвай ти, че за скандали се вземат деца.

# 723
Първо детето ми е добре социалните редовно ходят на проверка и са много добре наясно как е детето ми.

# 724
Първо трябва да й се проясни главата. Не помагаме за това обаче. Всякакви пари и т.н. са на второ място.
Децата са взети, проблемът им е решен. Кога и дали ще бъдат дадени за осиновяване не е във форумната юрисдикция.

# 725
Първо трябва да й се проясни главата.
Не знам дали е възможно.
Единственото постижимо нещо ми се струва да се изнесе от непосредствения риск.
Но е доста вероятно изпадне в подобна ситуация отново.

# 726
Сега още малко ще вземете и да отнеме и на сестра ми децата.

# 727
Никой никакви деца не може да отнема. Не ни е работа.
И в България отнемането на деца е изключително трудно. За да бъде изведено детето отнякъде, значи случаят е много драстичен. Както писах, тук не е Норвегия.

# 728
Социалните си знаят работата и след цяла година работа съвместно с тях са преценили .

# 729
Как се справяш, според социалните? Кога ще можеш да се събереш с детето?

# 730
Точно заради подобни постове все повече жени ще си мълчат и няма да споделят.Аз също смятам да си изтрия постовете.

# 731
Извиняваи ,но няма да ти отговоря защото,тук някои хора решиха да се правят на Господ.

# 732
Вярваш ли в Бог?

# 733
  • София
Точно заради подобни постове все повече жени ще си мълчат и няма да споделят.
Май това ти беше целта.. Провали смисъла на темата, а тук нямаше нито една от редовните съднички на форума, които да обвинят жертвата. Нито една. Не знам дали четеш често, но в тема от 50 стр това е постижение. Както и всичко, което се изписа, впрочем.
Аз не бях чела такава тема. Честно.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 01:21 от The Catcher in the Rye

# 734
По-рано беше писала, че преди настоящия ти мъж, връзките ти са били нормални - каквото и да значи това.

Това е твой цитат от 2007 г.
"здравеите разбрах че за да ми отговорите трябва да задам точен въпрос е добре въпросът ми е такъв на какво в хороскопа ми се дължи голямата каша във личния ми живот винаги тъкмо когато си помисля че всичко е нарес всичко се обърква и то заради мен вечно съм недоволна или искам нещо друго все такива едни объркани неща или пък просто партниорите ми ми омръзват бързо моля ви за помощ защото не мога да си обесня на какво в характера ми се дължат тези неща много ще съм ви благодарна ако ми отговорите наистина е важно за мен за да мога все пак да подредя нещата в живота си и да спра да се лутам насам натам така несигорно защото ужкем съм силен характер но опрат ли нещата до личния ми живот става страшна каша и няма оправяне поне през последните 12 съзнателни годи е така де лутам се ту насам ту натам вече и аз незнам къде съм това не е отговор а продължение на предишния ми въпрос съжелявам ако са малко хаотични изказванията ми просто малко трудно се оправям със писането във фороми".

А това - от 2012 г.
"Благодаря за посрещането ами аз си мисля  че застоят при мен идва от това че преминавам период на саде сати поне доколкото аз съм успяла да си разчета картата ще ми се да разбера колко ще продължи това и дали правилно съм преценила периода или греша и най-вече ме интересува има ли някакви шансове за сериозна връзка скоро защото ми писна от някакви  хора който преминават през живота ми обогатяват се по някакъв начин било то емоционално било то интелектуално стъпват си за миг на краката и си заминава от живота ми и все така ....... Simple Smile Simple Smile Simple Smile"

Правописът и изказът през тези години - все същите, явно и вкусът към мъжете, както и яснотата на съзнанието. А "CV"-то като "опитен преводач" е от 2014 г.

Общи условия

Активация на акаунт