Домашно насилие

• 23 239
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Ако нямащо против несполучливи връзки не означава бита пребивана и тн или сега и несполучливите връзки ще излязат насилие май във вашите глави всичко е насилие.

# 736
  • София
май във вашите глави всичко е насилие.
Ти обърни внимание на своята глава.

# 737
Звучиш нелогично, стига писа. Чети когато искаш, обмисляй.
Времето, прекарано в темата можеше да е време с детето ти.

# 738
Не, не визирам наличието на предходни биячи в живота ти.
Визирам пълното ти объркване поне от 2002 г. насам, а ти декларираш такова поне още 12 години назад. Това прави общо 30 от твоите 36 години живот.
Не твърдя, че си виновна.
Казвам само, че имаш тежки проблеми. Очевидно не си в състояние да овладееш хаоса в живота и в главата си практически през цялата си съзнателна възраст.
Ако не искаш да продължиш да си жертва, като начало ти препоръчвам да се съсредоточиш върху 1 или най-много 2 конкретни стъпки.

1. Изнасяне на квартира - евтина, чиста, в добър квартал, без излишни претенции относно партери и тавани.
2. Развод

За детето социалните към момента са преценили добре. Ти сега не си готова за дете. Може би ще бъдеш, но не е сигурно.

# 739
Спрете с филма,който рисувате в собствените си глави - изнасилвания и всякакви други такива простотии ,да има ли сме тежък период ,но нещата вече отдавна не са такива,нямам и няма да имам нищо общо с вашите представи за жертви - нито ми се прибират парите,нито съм спряна от някъде,нито приятелският ми кръг е уграничен,нито пък съм видиш ли системно посинена или нещо подобно.Пуснах темата за да разбера някой в следствие на работа върху отношенията си успял ли е да спаси връзката си , но вие тръгнахте в съвсем друга посока, стана ми интересно още какъв филм ще нарисувате освен изнасилванията и останалите описания през ,който минахте.

# 740
А, ясно, сега вече работите по връзката си с Хомо Еректус и всичко е тип-топ.
Наистина не е възможно да се помогне на човек, който не желае. Не го заслужаваш, но това е твоят избор и никой не може да ти попречи - поне докато не те освидетелстват. Поне най-после си призна очевидното, че няма да промениш нищо.
Успех.

Детето наистина е добре да бъде осиновено от някоя двойка, която ще му даде нормален живот.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 22:55 от Анонимен

# 741
  • София
Не, не вярвам, че един насилник може да се промени. Крайна съм в това отношение, смятам, че само слаби жени се залъгват по този начин.

Прегледах последните няколко страници. Момичета, Пълна луна е права, няма смисъл от такова нахвърляне. В крайна сметка животът си е нейн, тя взима решенията си.

Елодия, дано успееш да изплуваш. Всеки е затъвал в някакъв момент от живота си, важното е да вярваш в себе си и да не се приемаш като пораженец. И друго: като бивш преводач с английски език, завършил англ. филология, съвсем откровено ти казвам, че този път не е за теб. Желая ти успех.

# 742
Елодия , тръгнахме в друга посока, както казваш ти, защото дори тук в темата каза, че заради едни чехли станал скандал, тормоз, не помня бой имаше ли. Няма значение обаче, под тормоз си и всички ние тук искаме да ти съдействаме, да погледнеш и да действаш, да не се страхуваш (защото смятам , че и от страх го правиш инатенето,отказите,оправданията), да си смела.

# 743
Нито се страхувам ,нито каквото и да било и не казах,че е имало скандал ,а че се е развил и пак почнахте с боя повишаването на тон няма нищо общо , а що се отнася до детето ми престанете да се правите на Господ и да я давате за осиновяване.

# 744
  • София
Ама какво дете. Да надуеш корема от някой бияч и да родиш не те прави майка.

# 745
Какво е сериозна нужда? Кога една жена е в такава, според теб?

# 746
Изказваш се така сякаш детето ми е плод на грешка или резултат на неграмотност по темата за презарвативи е пак си в грешка.

# 747
  • София
Не, просто казвам, че не си му майка, за да го наричаш "детето ми".
А след 2 години, като не те е виждало, хептен няма да си му никаква.

# 748
Сега остава и да ме изкараш неграмотна по въпроса що туй чудо презарватив ,кога и за какво се ползва.

# 749
Не, мила, в грешка си ти, и затова детето ти не е при теб....но това няма значение.
Дано имате късмет - и ти, и тя.

Общи условия

Активация на акаунт