Домашно насилие

• 23 241
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
Не, просто казвам, че не си му майка, за да го наричаш "детето ми".
А след 2 години, като не те е виждало, хептен няма да си му никаква.
А на теб кой ти каза че дъщеря ми не ме вижда.

# 751
Дъщеря ти те вижда чат-пат като някоя леличка.
Не като майка.
Един ден дъщеря ти ще се запита "Защо майка ми не направи всичко, за да сме заедно".

# 752
Не, просто казвам, че не си му майка, за да го наричаш "детето ми".
А след 2 години, като не те е виждало, хептен няма да си му никаква.
А на теб кой ти каза че дъщеря ми не ме вижда.
Ами ти самата каза по-напред, че виждаш детето веднъж в седмицата.
Че магазинерките в кварталния магазин виждат моите деца минимум по два пъти на ден.
Всъщност, къде е Сирената?
Липсва ми в тази тема...

# 753
Добре, не искаш помощ . Ок, няма да предлагаме .
Искаш само са споделяш. Сподели всичко, което искаш, няма и да коментираме със съвети , ще те изслушваме. Разказвай всеки твои ден, без прикривания , защото ти казваш на час по лъжичка , и все нови и нови неща в картинка излизат, които на моменти шокират , а са доста съществени .
Ако поискаш съвет, тогава ще получиш.
Успех и дано всичко се нареди в живота ти щастливо и балансирано!

# 754
Елодия не желае помощ и съвети, иска да  поговори с някой за ежедневните си проблеми. Не се хабете вече!

# 755
Правилно не съм искала помощ , нито съм малумна,нито тъпа,ако се почувствам застрашена знам какво да правя-има съд,има полиция,има съдебна медицина,има уграничителни заповеди.Но истината е ,че за пореден път се сетих защо нямам в реалния живот приятелки жени.

# 756
  • София
Забрави патолози.

# 757
Както и да е много знам,къде да се обърна и какво да правя.

# 758
Няма и да имаш никакви приятели с това държание.
Чета и се възмущавам максимално, след пребиването заради което си отишла в полицията и са ти взели детето, посиняванения преди раждането, мъж алкохолик, пребити деца от предни бракове, ограничитителни заповеди, сестра с безброй кредити, майка и баща не ставащи, прецакани сделки, виШу, преводач, психолог, астролог, зъби, квартири. ....... и още и още .......
Всичко това са твои разкази, все по-ужасяващи, всичко в продължение на дни. Тема с гръмко заглавие - домашно насилие !  Всички тука се втурнахме със куража, съвет и помощ, защо още от първа страница не написа, личен дневник на елодия и да си споделяш на час по лъжичка историите. И когато те съжалявахме ти пускаше още и още.
Но когато взеха да се навързват прекалено много неща, а ти ставаше още по-нагла обърна палачинката.
Грозно е, ужасно е и по-добре спри.
Сама казваш, че соцялните когато ти викат уж за да подобрят родителския ви капацитет нищо не правят същественно, а ти им вярваш за детето. Детето, което е оставено на място, опасно за него.
Имала си проблем със зъбите, затова не можеш да започнеш хубава работа с виШуту. А как работи като брокер, как се среща с клиенти ?
И апартамент не търсиш, ти цяла година седиш без да си мръднеш пръста за детето, как ли пък да не търсиш.
Не си типичната жертва, по- скоро сама си правиш нещата така.

# 759
Не знам какви са ти приятелите мъже, ти сама се оплака, че си се обърнала за помощ към тях, пък те ти искали сексуални услуги.
Прави са социалните, че нямаш родителски капацитет. Личи ти от всичко - думите, външния вид, начина на живот, цялата ти биография. Работодателите също виждат колко тежко е положението.
Но най-тежкият ти проблем е липсата на реалистична оценка по който и да е въпрос. Ако поне не беше толкова опърничева и слушаше какво ти казват по-разумните от тебе, би могло да има надежда.
Ако самата ти не беше жертва от дете (мога само да си представя какво си преживяла от ранна възраст, за да се получи това, което си в момента), бих те определила като престъпник към собственото си дете.
Всъщност при мъжа ти положението е същото - и той е жертва на семейството си.
И така двамата офомяте още една жертва, при това вероятно с физически увреждания заради вас двамата.
Дано от социалните служби се активизират и прекратят тая агония на горкото детенце, като му намерят прилични родители, ако ще и от чужбина да са.
Мисля, че тия дейности по увеличаване на родителския капацитет са с някакъв срок. Вече цяла година те чакат да си повишиш родителския капацитет и не си мръднала нито на сантиметър. Няма да те чакат цял живот.
Няма и да напуснеш златния, то се вижда. По-важен ти е и от детето, и от самата тебе.
Не съм вярвала, че ще застана в полза на отнемане на дете от майка му, но в този случай като че ли няма друга възможност. И ти не си виновна, че животът те е повредил така, но то пък е съвсем невинно, горкичкото.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 08:12 от Анонимен

# 760
Не мога да повярвам!!!
Накрая ние сме виновни , че предложихме помощ на един индивид, който искаше да се махне уж от там където е, защото...не ми се изброява всичко, а накрая какво???
В шок съм!

Надявам се момичета, които са претърпели насилие да не се страхуват да споделят тук и да приемат протегнатата им ръка, която е такава безкористна, без очаквания или нещо в замяна!

П.с само да питам, че вече няколко пъти го срещам, но явно не съм чела достатъчно , но защо коментирате външния й вид? Къде я видяхте , че си позволихте подобни коментари ?

# 761
Може ако под родителски капацитет се разбира завирането в някви миризливи дупки и да си права.

# 762
Може ако под родителски капацитет се разбира завирането в някви миризливи дупки и да си права.
А кой те е съветвал да се завираш в миризливи дупки?
Ти сега в такава ли си, че вече една година не ти дават детето?
Ако не беше тотално заслепена, щеше сама да видиш коя точно е миризливата дупка и как се намираш в центъра й. Стой си тогава при парфюмирания и се радвай на живота. И дете нямаш да ти се пречка. Подозирам, че при цялата си обърканост си даваш сметка какво означава да се обвържеш с дете - каква отговорност и какви лишения изисква. Включително ограничване или спиране на някои не дотам полезни навици.

П.с само да питам, че вече няколко пъти го срещам, но явно не съм чела достатъчно , но защо коментирате външния й вид? Къде я видяхте , че си позволихте подобни коментари ?
Напиши ника й в Гугъл и ще ти излезе нейна обява от 2014 г. във Freelancer, където се представя за опитен преводач и психолог. Там има и снимка. Далеч съм от мисълта да критикувам хората на тема красота, но тук става дума за съвсем друго - сама си направи изводите. Не се съмнявам, че и хората в ежедневието си ги правят.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 08:37 от Анонимен

# 763
Всичко е излишно
The end 🤐

# 764
Обзалагам се че половината тук сте с повторен брак и незнам защо се имате за много добър пример с обикалянето от мъж.

Общи условия

Активация на акаунт