Домашно насилие

• 24 414
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
Знаете ли, понякога ме яд на себе си за пропилените години. Понякога се гневя на бившия си съпруг за причиненото ми. Знам, че най-важното е аз и дъщеря ми да сме добре и никой друг не трябва да ме интересува. Но чисто човешки се питам, ще дочакам ли някога своето възмездие? Вие почувствахте ли някога удовлетворение в тази посока? Просто да си кажете "да, има баланс във вселената"

# 241
  • София
Лунна Жулието, не възмездие, а безразличие трябва да "гониш". Докато си гневна, все още проявяваш някакво отношение. а разковничето е в игнорирането. Все едно това чудовище не съществува. Като го срещнеш да улицата, да го подминеш все едно подминаваш непознат. Да го гледаш с очи, които не го виждат. И реално да не го виждаш. Насилника твоята болка и страх го "храни", доставя му удоволствие. Не му го давай. Тогава си победила.

# 242
http://bg-mam.ma/p/993015/35496894
http://bg-mam.ma/p/993015/35496286
Можеш ли да отговориш, защо след ножа на врата, защо след всичкия ужас си още там?

# 243
Скоро ще се сдобие с ново, ако следва традициите. Дано има още една сестра.
За мен ли говориш първо нямам намерение за второ дете второ не ме насаждайки към разни етноси това че някой е решил да живее така си е негов проблем това е една от причините да не искам и да не мога да живея при майка ми намирам всичко това за ненормално
Не съм чела коментарите след това,понеже последните думи ми приседнаха..
Не можела да живее,било за нея ненормално?!
А нормално ли е ,да си оставите детето(щом не сте тръгнала с бебето) и да продължите все едно нищо не е станало?

# 244
Хора, не рзбрахте ли, че тя не иска да вземе детето. Тя няма намерение да се грижи за него, нито да напусне побойника. Даже в един от по-предишните си постове написа, че е по-добре то да е под покрива на пияната й майка и сестра й, отколкото при нея. Сега зорът й е, че някой друг получва помощите за отглеждане на дете.

Ти нормална ли си ма коя майка не си иска детето изобщо тия детцките за който говориш не са ми дете това са пари на детето ми ти знаеш ли че даже до преди да я изпишат от кувиоз майчинството не си бях оправила щото това са си нейни пари дори и парите дето ги дават за първо дете ги изтеглих едва когато я изписаха това са нейни пари не мой или на някой друг

# 245
  • Варна
Сигурно ще се учудиш, но има доста "майки", които не си искат децата. Бая изоставени новородени има по болниците непрекъснато. И не са само мургави братя, те даже не си оставят децата щото не им се загърбват помощите, които получават за тях. Така че има и такива.

# 246
Да ти кажа ли че родих и на следващия месец бях на работа щото тия пари от това майчинство са си нейни и изобщо не сме си и помислили за нейните пари пак ме принизяване до нивото на определен етнос и пак обърка адреса

# 247
  • София
Elodiq, периодично пишеш с много правописни и граматични грешки, а от време на време съвсем правилно. Когато човек те чете, остава с усещането, че говори с двама души. Имаш ли установено някакво психично заболяване?

# 248
Сигурно ще се учудиш, но има доста "майки", които не си искат децата. Бая изоставени новородени има по болниците непрекъснато. И не са само мургави братя, те даже не си оставят децата щото не им се загърбват помощите, които получават за тях. Така че има и такива.
Няма и се чудя това го знам но аз съм интелигентен човек макар да не ви се вярва на повечето тук и не вярвам в случайното забременяване в смисъл това е въпрос на лична отговорност живеем в 21 век има арборти има презервативи детето ми не е плод на неграмотна грешка а е правена 4 месеца преди да почнат всички проблеми

# 249
Elodiq, периодично пишеш с много правописни и граматични грешки, а от време на време съвсем правилно. Когато човек те чете, остава с усещането, че говори с двама души. Имаш ли установено някакво психично заболяване?
Не нямам просто пиша от гаден телефон на който с дисплея нещо не му е наред.И отделно правописа никога не ми е бил силна страна литература психология философия да ок но правопис признавам си винаги ми е бил проблем

# 250
Може би поради прекалено бързане недоглеждане или немарливост както искаш така го наречи знам си този недостатък

# 251
Има много добри математици който с граматиката са зле и какво според вас и те са неграмотни .

# 252
Хора, не рзбрахте ли, че тя не иска да вземе детето. Тя няма намерение да се грижи за него, нито да напусне побойника. Даже в един от по-предишните си постове написа, че е по-добре то да е под покрива на пияната й майка и сестра й, отколкото при нея. Сега зорът й е, че някой друг получва помощите за отглеждане на дете.

Ти нормална ли си ма коя майка не си иска детето изобщо тия детцките за който говориш не са ми дете това са пари на детето ми ти знаеш ли че даже до преди да я изпишат от кувиоз майчинството не си бях оправила щото това са си нейни пари дори и парите дето ги дават за първо дете ги изтеглих едва когато я изписаха това са нейни пари не мой или на някой друг
Аз не знам дали съм нормална, а ти за себе си знаеш ли? Та питам те: след като боклукът ти сложи нож на врата и ти   причини това, че да родиш в 28-ма седмица, ти нормална ли си да си при него, при положение, че още преди година и половина си писала за тези неща, давала си акъл и на други потребителки в сходно положение и знаеш, че си жертва?!
Питам те тези неща, не за да те смачкам, а белким проумееш какви ги вършиш!

# 253
Оф избухнах извинявам се за изказа на ма но ми писна да ме определяте към определени етноси към който не принадлежа и към групите на разни неграмотници.

# 254

Аз не знам дали съм нормална, а ти за себе си знаеш ли? Та питам те: след като боклукът ти сложи нож на врата и ти   причини това, че да родиш в 28-ма седмица, ти нормална ли си да си при него, при положение, че още преди година и половина си писала за тези неща, давала си акъл и на други потребителки в сходно положение и знаеш, че си жертва?!
Питам те тези неща, не за да те смачкам, а белким проумееш какви ги вършиш!
Да знам какви ги вършат боклукът е по добра среда от тази на семейството ми както вече казах с него имам много повече спокойни моменти от тези при майка ми

Общи условия

Активация на акаунт