Домашно насилие

• 23 257
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
Освен партер и таван не иска квартира извън Изгрев и под 200 лева. Обидно й е някак да обитава такава дупка, под която не си разпрягат конете някои съграждани.

# 706
Модератор дали няма да свърши работа?

# 707
А аз на какъв език да ти обедня,че 80 процента от тия обяви не са реални.

А ти звънна ли поне? Или е наизуст?
Не си в позиция да си такива големи претенции ! Ние тук всячески се опитваме да ти помогнем , а ти се държиш като гаден тийн! Честно! А си на 36.

И аз мисля , че има наркозависимост

# 708
Сега вече и наркозависимост.

# 709
Ами смятай какви изводи си правят за теб хората от думите ти...

# 710
Ами смятай какви изводи си правят за теб хората от думите ти...
Тя ако можеше това да сметне ..еххеее...

# 711
Сега вече и наркозависимост.
Кажи, кога ще си търсиш квартира.
Независимо каква си - луда, наркозависима или просто опърничева коза, не заслужаваш да бъдеш пребита или дори изнасилвана.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 21:19 от Анонимен

# 712
В комплект и за двете, а що се отнася до партерите и таваните вече ти обясних,че това не са жилища,а чисти дупки.

Да, мерси, конфликтът е, хем заради мъжа ти, хем заради парите. С парите разнирам, че се опитвам да оправяш бакиите, а мъжа защо не искаш да разчистиш? Минала е една година, откакто са ти взели детето. докога мислиш да чакаш?

# 713
Както й да е вече бях в превъплъщението на наркоманка,циганка, психично болна и кво ли още не  .

# 714
+/- 50 лв. няма да реши проблема. Спрете с тия квартири моля. Точният квартал не е важен.
Елодия, това са 4-5 потребителки, не е краят на света какво са казали те.

# 715
Елодия, здравей,

аз всичко разбирам. Разбирам защитните механизми, разбирам защо избираш да си жертва, разбирам защо отблъскваш всяка протегната ръка, разбирам тежкото ти детство, минало, настояще. Разбирам и защо обичаш този изверг.

Разбрах абсолютно всичко за теб, даже някой, който не знае, че мразя до дъното на душата си ЛС, ми прати твоя фб профил, който, ако някой иска ще споделя и тук, публично. Знам., че си реален човек, че говориш истината, че мислиш и живееш всичко, което казваш.

Но, знаеш ли, отговорността за твоя живот си е личо твоя - можеш да стоиш при мъжа си, колкото искаш, да го обичаш въпреки, да му слугуваш, да избираш него преди детето си, можеш да чакаш да те заколи или да се гръмнеш. Ти си пълнолете човек със сибствена воля и имаш право на тези избори, които, колкото и да ми е трудно аз уважавам.

Но, Елодия, има един закон, който не си прочела внимателно и в който пише, че отговорността към децата е на цялото общество, а не само на родителите. Всеки, който .знае или е свидетел на насилие над дете е длъжен да сигнализира властите и дори е наказуем с глоби в немалък размер. Аз считам, че твоето дете расте в риск и ти, с тввоя живот си прякото доказателство за това.

Елодия, знам, че не четеш дълги текстове, за това ще го кажа кратко - утре мисля да прозвъня всички институции в Пловдив, които се занимават с твоя случай и малката принцеса да получи по-добра грижа. Нямаш и няма и да имаш капацитет; както няма и твоята сестра и твоята майка. Но, ако мога да дам шанс на едно дете, това спасява целия свят.

Ти прави, каквото си искаш - зъби, прецаквания на бивши шефки, преводи, може даже да даваш психологически консултации. Оправяй се, както главата те учи. Успех.

# 716
Незнам какво ще сигнализираш но социалните са си свършили работата що се отнася до детето ми както и съдът така че гледай себе си не случайно работя със социалните .

# 717
И не ти а те ще преценят дали съм опасна за детето си и дали не съм.

# 718
Никой не заслужава това, на което я подложихте. Човек със сериозни проблеми, без да се наемам да поставям етикети, какви точно са те, отново подложен на публичен линч. Не ви прави чест, дами.

# 719
Никой не заслужава това, на което я подложихте. Човек със сериозни проблеми, без да се наемам да поставям етикети, какви точно са те, отново подложен на публичен линч. Не ви прави чест, дами.
Вие,ако бяхте на мястото на детето?
То какво е виновно..
Подкрепям авторката на предния пост,колкото и да е крайно.

Общи условия

Активация на акаунт