Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 32

• 45 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Признавам, че някой коментари за наем ме изненеадват и затова искам да попитам колко е според вас наем за апартамент 65 кв.м - самостоятелна кухня с кът за хранене, хол, спалня, баня и самостоятелна тоалетна и 2 остъклени балкона. Локация - Бели брези на метри от Дойран и на 7 минути от Красно село. Има и място за паркиране пред блока. Апартамента е напълно обзаведен, и дори наскоро ремонтиран за подчертавам - лични нужди, не за да се продава или отдава. А, да- ТЕЦ, СОТ, кабелна, телефон, кафе под нас, закуски и пресен хляб на кръстовището; лекар- в блока до нас, аптека - отсреща; училище - на 5 минути по права линия....и всичко каквото ви дойде на ум. Та???????. Благодаря за мнението

Около 600, това е апартамент за един човек или двойка

# 646
За 600 ще му се изредят 600 души Wink

# 647
Здравейте! Търся да закупя тристаен апартамент в гр.Варна - района на Колхозен пазар, Погреби , Победа , Автогара, Зимно кино Тракия,Христо Ботев.

# 648
Нещо забавно, извадка от статия:
"- Прогнозирам лек спад на цените на апартаменти, което ще е продиктувано от няколко причини: повишено предлагане на новопостроени апартаменти, леко повишаване на лихвите по кредитите.
- Намаляване броя на купувачите .....
- Не се очакват сериозни сътресения на пазара за недвижими имоти. Считам, че ценово няма да има изненади и сделките ще се правят в една урегулирана спокойна среда, което е добре за всички участници на пазара."
Това е което си мислят брокерите. За мен "растежа" приключи; който продал, продал.......но дали ще е плато или склон надолу....тове е въпросът Wink

# 649
И рецесията през 2019 щяла да наподобява тази от 2008.

# 650
И рецесията през 2019 щяла да наподобява тази от 2008.
Какво точно ще наподобява от 2008, защото тогава в БГ само цените на имотите бяха високи, кризата се получи чак 2010. Т.е.имаме още 2 години да продаваме скъпо?

# 651
Големи мераци за поевтиняване...ама трябва да измислите машина на времето и да се върнете 4-5 години назад...Simple Smile

# 652
Големи мераци за поевтиняване...ама трябва да измислите машина на времето и да се върнете 4-5 години назад...Simple Smile

Започна си поевтиняването, и даже наемите спадат Wink

# 653
Съгласен. Следя апартаменти в Дървеница до Онкологията - на 28.12 ги намалиха с 12000 Е.

# 654
На мен ми се струва,че наемите се увеличават пък - това 800 лв. и нагоре за двустаен СС няма как да е трайна тенденция.

# 655
Нищо не мърда при следените от мен апартаменти, но за сега не сме харесали нищо, че да го чакаме да пада. Ако реално намерим подходящо жилище със сигурност ще има пазарлък Simple Smile .

# 656
Няма спад, няма и да има. Купувайте сега, че след 5 години цените ще са двойни.

# 657
  • София
Глупости, аз следя няколко квартала, в най-желания се задържаха, в един от по-непредпочитаните се усеща спад дори...
Не мога да прогнозирам какво ще е занапред, но това наблюдавам последните месеци.

# 658
Факт е че аз следя обяви в скъпи квартали. Никой не намаля, но и никой не купува. Ще видим Simple Smile !

Иначе от форумни съвети не се влияя, изградих си някаква представа за разумна и надута цена, та не бих се изхвърляла определено.

# 659
И моите впечатления са за задържане в скъпите квартали, в които се оглеждам, но понеже те са почти изцяло само СС, никакви нови обяви не излизат. Завъртяха се с около 5%-10% надолу непривлекателни имоти, които се продаваха полетта, а после изчезнаха като обяви - последни етажи без асансьор, апартаменти на булевард, кофти разпределения. Почти нищо не виждам да се купува, факт.

Общи условия

Активация на акаунт