Избор на сушилня - Тема 11

• 87 253
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте имам сушилня Lg-TD-C70140E но дрехите ми излизат влажни ако някой има такава или подобна ако може да сподели как е и на каква програма суши. Защото нямам упътване а в Интернет има само на френски. https://www.lg.com/fi/tuki/tuki-product/lg-TD-C70140E

# 91
  • София
Момичета, имам чудене - сушилня Бош от коя серия да взема. В Технополис ми препоръчаха серия 6, защото е А+++, а серия 8 е А++ - но нали серия 8 е по-нова, не трябва ли и да е по-хубава?

Аз преди 2 седмици си взех Бош 8 серия А +++  Peace

Те тия консултанти и за украса не стават  ooooh!, отиди и  питай
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTW85590BY/p/683894
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTY887W6/p/683921

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 16:44 от kimbolina

# 92
  • София
Здравейте имам сушилня Lg-TD-C70140E но дрехите ми излизат влажни ако някой има такава или подобна ако може да сподели как е и на каква програма суши. Защото нямам упътване а в Интернет има само на френски. https://www.lg.com/fi/tuki/tuki-product/lg-TD-C70140E
Значи като чуя такъв въпрос "вие на коя програма сушите" и лошо ми става. После се оплаквате, че не сушала. Ами няма да суши докато не се научите да си ползвате уредите. Имат по 10-15-20 програми за отделните материи, за бельо, за одеяла със силиконв пълнеж, за якета и т.н. и т.н., отделно имат опции сухо за за гладене, за сушене и за не знам си какво. Ползвайте ги тея машини според това какво сушите и как искате да го изсушите, а не всичко на програма Х, щот Пенка от втория етаж толкова й разбира на нейната и тя само на програма Х сушала. После почвате ми тя не суши, ми тя ми сви дрехите и подобни.
Инструкциите е трябвало да ги поискате от този, който ви е продал машината, ако е купена от БГ е длъжен да ви даде на БГ. Ако не е купена от тук ползвайте гугъл.

# 93
  • до най-прекрасния мъж
В сайта на Технополис има качени инструкции на много неща, проверете там, ако моделът се предлага от тях. Има и на БГ, аз си прочетох на моята преди да си я взема.
Редактирам: Никой от по-големите техномагазини не предлага сушилни LG. Евентуално при продавача, от който е купена трябва да се провери.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 09:47 от blue.angel

# 94
  • София
Аз суша само на памук супер сухо. Квото оцелее. И чаршафи, и памучно бельо, и сутиени. Нищо не деля. Всичко пера заедно, суша заедно. Само цветово са ми отделно.

# 95
  • София
Аз суша само на памук супер сухо. Квото оцелее. И чаршафи, и памучно бельо, и сутиени. Нищо не деля. Всичко пера заедно, суша заедно. Само цветово са ми отделно.
Неправилното използване на един уред, не е повод за гордост, та чак да се хвалите в обществен форум с това. Все едно един автомобил да се шофира само на втора скорост и каквото такова.  Mr. Green

# 96
  • София
Неправилното използване на един уред, не е повод за гордост, та чак да се хвалите в обществен форум с това. Все едно един автомобил да се шофира само на втора скорост и каквото такова.  Mr. Green

Поне дрехите ми са сухи и нищо не съм съсипала. Та, правилно, неправилно...
Аааа, освен това ползвам омекотител, на който не пише изрично, че става за сушилня и не ми е предизвикал пожар.
Афродита, разбирам, че доста си на Ти с техниката и прането, но укроти малко тона.
Ако те напрягат некомпетентните мнения, дай си малко почивка. В крайна сметка не те кара никой на сила да помагаш.

# 97
Здравейте, наскоро си взехме сушилня Bosch, записвам се да следя темата 🤗

# 98
  • София
Както казах, на почти всички дрехи има задраскана сушилня. Това означава да не ги суша.
Аз засега напаснах изкуствени+ютия+съкратено време така че да ми излизат сухи и да не се свиват.

# 99
  • Пловдив
И аз така-суша всичко на памук екстра сухо и каквото оцелее,но съм свела до минимум изкуствените материи,и омекотител слагам на всяко пране,вече 8-ма година съм със сушилня,целогодишно я ползвам,и през лятото.Забелязала съм,че на много етикети е отбелязано дрехата да не се пуска в сушилня,не го спазвам.Когато имам по-малко кг дрехи,пускам на програма за време-warm timed program и сама определям продължителността на сушене.Не ползвам програми за деликатни,синтетика.

# 100
Значи като чуя такъв въпрос "вие на коя програма сушите" и лошо ми става. После се оплаквате, че не сушала. Ами няма да суши докато не се научите да си ползвате уредите. Имат по 10-15-20 програми за отделните материи, за бельо, за одеяла със силиконв пълнеж, за якета и т.н. и т.н., отделно имат опции сухо за за гладене, за сушене и за не знам си какво. Ползвайте ги тея машини според това какво сушите и как искате да го изсушите, а не всичко на програма Х, щот Пенка от втория етаж толкова й разбира на нейната и тя само на програма Х сушала. После почвате ми тя не суши, ми тя ми сви дрехите и подобни.
Инструкциите е трябвало да ги поискате от този, който ви е продал машината, ако е купена от БГ е длъжен да ви даде на БГ. Ако не е купена от тук ползвайте гугъл.
Явно не четете написах че нямам упътване а в Интернет намирам само на френски. След като не можете да помогнете не се заяждайде. Спално бельо суша на памук екстра сухо и пак излизат мокри айде щом сте толкова компетентна ми кажете защо

# 101
  • София
Скрит текст:
Явно не четете написах че нямам упътване а в Интернет намирам само на френски. След като не можете да помогнете не се заяждайде. Спално бельо суша на памук екстра сухо и пак излизат мокри айде щом сте толкова компетентна ми кажете защо
Не четеш ти - казах ти, че упътване на български се иска от продавача, ако е купена от БГ е длъжен да ви даде на БГ. Ако не е купена от тук ползвайте гугъл - имам предвид преводача, щом няма готово преведено.
Защо белиото ти не е сухо - възможни причини според мен:
1. Има плик с дупка, в която се навират по-дребните неща, стават на топка и сензора не може да ги отчете коректно.
2. Зареждате прекалено голям обем, макар и да се вписва в допустимите кг.
3. Толкова си може машината.
4. Препълнен контейнер за вода.
5. Непочистен от предно сушене филтър на вратата.
Жалко е, че приемаш за заяждане пост, който не ти харесва, понеже съм ти казала да си използваш програмите по предназначение.

# 102
Ето на английски да четеш:
https://www.brelect.fr/ve/TDC70140.pdf

# 103
  • Варна
...
Относно топките - за всички дрехи ли се ползват? За пухените якета знам, за другите дрехи се чудя - много ще тропат, не знам дали ще ги издържа...
Според това, което пише на опаковката на топките, които взех - съдействат за по-бързото изсушаване на дрехите... Консултанта в магазина каза, че с тях и без тях - все тая.
Купих си де, но само веднъж ги използвах до момента - много тракаха.  Смятам само за пухени якета и завивки да ги ползвам, не искам да си създавам проблеми със съседите Wink.

Плетивото - не вълнено, на каква програма го сушите? Синтетично?
В инструкциите на моята сушилня пише да не се слагат гумирани дрехи, да де но по някои от якетата имам гумирани елементи - възможно ли е да ги прецака?! Мисля си, че не би трябвало да е проблем, предвид че топките са от някакъв вид гума, но знае ли човек....

# 104
Чак пък да тракат Shocked Аз имам тези от картинката и не забелязвам такова тракане, че чак съседите да го чуват. И да има някакъв допълнителен шум, той е пренебрежжим на фона на общия шум newsm78

Общи условия

Активация на акаунт