Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 160
  • 931
  •   1
Отговори
# 750
Имах установена язва на дванадесетопръстника.
Купихме едно пакетче пчелен прашец от пазара, смесихме го с пчелен мед и ракия. Точните пропорции трябва да питам какви бяха, защото грам спомен нямам. Сутрин на гладно по една супена лъжица удрях, ошматорва за около пет минути, но после е ок. За около месец ми минаха всички оплаквания.
С пиене на прополисов разтвор, за месец, месец и нещо ми минаха оплакванията от непрекъснати болки в гърба и кръста, получени/по мои предположения/ от втората ми бременност и многото килограми/. Болката беше силна, постоянна, като сутрин беше най-сковаваща, след раздвижване през деня, ту изчезваше, ту се появяваше. След като пих прополисови капки, изчезна и вече няколко години не се е появила. За това не съм ходила на лекар, не мога да кажа какво беше... Та, капките/ за лечение на възрастен човек/ се пият три пъти на ден по тридесет капки максимум, разтворени във вода. Аз ги пих ти пъти на ден, по четирдесет, по петдесет капки.
Не съм практикувала само лечение с пчелна отрова, макар че доста са ме жилили, като сме вадили мед.
Мед върху вестник съм слагала на гърба и на гърдите при кашлица и съпътстващите я хубости, вечер, на сутринта се маха това,което е останало. Облекчава много дишането и изчиства дихателните пътища - който го е пробвал, ще знае каква е разликата в дишането - това, разбира се пак, само ако няма алергия към меда...
това се сещам за момента.

# 751
Тази рецепта с пчелния прашец, меда и ракияте ме интересува в детайли ! Също така, колко процентни прополисови капки ползва ? Има 10, 20 и 30 %. Аз си ги правя и за това питам.

# 752
Тази рецепта с пчелния прашец, меда и ракияте ме интересува в детайли ! Също така, колко процентни прополисови капки ползва ? Има 10, 20 и 30 %. Аз си ги правя и за това питам.
Лане, не знам дали ще намеря книгата, по която се водих за капките специално. Руска е, с резултати от опити за лечение с всички пчелни продукти. Имаше я в къщи. Разкошна, обаче отдавна не съм я виждала и нямам представа дали ще я изнамеря... Ще опитам де.
Мисля, че за тридесет процентов разтвор ставаше дума.

# 753

остава да измисля какво Joy Joy  Joy  Joy  Joy

# 754
Оцелях! А, добрютрю! Жу, за жалост не бяхме на пиано бар, а само на пияно Laughing
В неква чалготека ни закараха... пфу! А вечерята беше в Торро... ок беше там, но бяхме на 2 отделни маси щото били забити за пода и не можело да се местят... ще ви пусна фотки по-късно. Прибрахме се в хотела в 5 сутринта.... вчера ми беше тройно критичен ден... днес съм репичка! Mr. Green

Ей за тва ти требе винаги резервен план. Дан допускаш одене там дет не те се оди. Жу-то и аз моехме да минем за резервен такъв. Joy Мъ щом си оцеляла, начи си жеуезна се пак. С тапи в ушите ли беше? Joy
Джаста, мерси. Остана май само безапетитието. Шъ съ пазим още неколко дни.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 16:21 от ina.ina

# 755
Bube, ти си направо мечта ! Влизаш в кухнята и там се вихриш. Съгласно горното описание само трябва да ти се казва какво ни се хапва ! Wink

# 756
едно време, когато живеехме при свекърва ми, тя винаги ни питаше какво да сготви
аз, кат' добра млада снахичка, винаги казвах "каквото ти се готви"
тя пуфтеше възмутено и гледаше леко недобре
сега я разбирам жената
у дома на въпроса "какво да сготвя" получавам същия отговор "каквото искаш ти"
мразя този отговор, за 20на години ми се поизчерпи фантазията, а никой не ще да ми помогне с някоя идея
после има "ама тва не ми се яде, онова от вчера не го обичам, от сутринта съм веган,  ядох го днес вън на обяд и не искам пак ... "
ми .... "@№$%€§*"

за довечера посредством уговорки, заплахи и подобни женски оръжия, успях да измъкна безценна информация от половинЪТ - супа леща и кисело зеле с месо
децата ... ку щът! вечерятата /както всяко друго хранене през деня/ не е задължителна ... когато го разбрах, започнах да живея доста по-лесно!

лане, за удобство на читателите, да приемем, че говорех за секс, не за манджи, става ли?

# 757
Значи Бубе ти сготви първо, щото ако се проточи секса после няма да има време за готвене, а след секс винаги се огладнява. Wink

# 758
за по-лесно "лягам гола в мусаката" Grinning

# 759
Направих аз редовните шоколадови мъфини, ама турнах и портокалови корички.  Ся що съм била сложила. Абе, обяснявам аз, щото един ден га ме няма, ще рупаш мъфини и ще си викаш...: Еееей,  Луна к'ви хубави мъфини правеше, с корички. Joy
Докат' се усети човек и не любимото му става любимо.
Joy
А иначе казано.  Да има повече за мене.

БУбе, гарнирана с картофи и кайма,  с тук там по някое доматено за разкош... Joy

# 760
половинЪТ рече, че ще лепи обущата на дребната /за 2 месеца ги направи на д-ънце това ми ти чудовище!/
но чувам в момента, че реже дъска с трион на балкона - дори не смея да питам как точно ги лепи тез ми ти обуща Rolling Eyes

луне, покани ме на гости, мъфин няма да ти остане! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 761
  Че какво им има на мъфините ато имат и портокалови корички ? Ку не ги искат, дай насам няма да ги откажем !
   Бубе, не лягай гола с мусаката, че току-виж та боднали от ... другия край на тавата  Stuck Out Tongue

# 762
Явно набива крак. И моите пътъци все на въпреки се изтъркват.
Нямате никъде проблем за мъфините. Толкоз са лесни.

# 763
Ваща е лесна. Аз имам да оползотворя около 40 килограма ябълки !  Направо се виждам в чудо ...

# 764
Лун, аз така като правя бисквитена торта и все слагам по някоя добавка за разкош... Лонгурът само ме поглежда ... абе мамууууу... нали знаеш, че не обичам добавки (и едно приятелче има от деЦките години още... и двамата си се събират да ядат бисквитена торта) всеки път като импровизирам нещо ми намират кусури, а аз всеки път ги изненадвам.... да са в непрекъснато напрежение!!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт