Лакове за нокти - 126

• 64 446
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Prismatica Aerie

... 3-ти февруари, пускат новите ПП  Mr. Green
Благодаря ти и аз за инфото Heart

# 721
  • София
Защо да се шегува? Как се ползват капките според теб?

Криси, много ти отива cloud! 🌷

Извинявай, не разбрах, към мен ли нещо? Flowers Hibiscus  Аз така ги ползвам може и да не съм права Rolling Eyes

# 722
Не, не! Ето как стават недоразуменията. Над моят пост някой беше писал дали се шегуваш, с цитат. Ама или е затрито или потребителката си го е редактирала.

# 723
Този Сапфира...е просто ..........страхотен еее *мрън*

# 724
Има ли къде да разгледаме новите цветове на picture polish? Уж търся в Гугъл, но не ми излизат.

# 725
Не, те никога не се разкриват предварително. В самия ден на пускането (понякога предишния ден), преди официалния час ги пускат на суотч в инста на определено време.

Иначе ето новата колекция на  OPI - TOKYO:

# 726
Ясно Simple Smile Значи ще ги видим след няколко дни.

Rice, Rice Baby сигурно ще ми е 28-мия dusty pink лак в колекцията Grinning

# 727
  • Някъде там
Новите колекции на опи ми се виждат винаги едни и същи Blush .

# 728
Точно това влизах да пиша Joy

# 729
  • София
Точно това влизах да пиша Joy
Отдавна са пълна скука

# 730
В някакъв ужас съм... Снощи по нощите се лакирах, защото днес пътуваме към София и все пак да не ходя нелакирана, нали... Та, събрахме сутринта бебета, кошове, буркани с пюрета и още половин апартамент, сядам в колата и викам "Сега ще си снимам ноктите за форума."... Лошо ми стана като се погледнах. Едно, че лакът по някаква причина си е сменил цвета (явно е твърде стар), второ целите ми нокти са на черти и балончета... Ама ей го, на... На снимката не личи толкова Joy

Скрит текст:

# 731
  • Germany
Арабеск, много ти е добре на снимката!
Надя, прекрасни нокти имаш! Иначе не трябва да ми казваш такива неща. Имам още десетина непробвани и съм решила да правя пауза с пазаруването.
От новата колекция на Опи нищо не ме грабва за щастие.
Ариа, много красив!

Аз днес съм без лак, само с два слоя Евелин 8в1. Бях го забравила този заздравител и колко бързо ми растат ноктште с него. Жалко, че толкова ги изсушава, а аз и без друго съм със сухи нокти, суха кожа...

# 732
Аз започнах една Ейвънска основа, против чупене и белене на ноктите, като че ли съм доволна, няма формалдехид.

# 733
Новите колекции на опи ми се виждат винаги едни и същи Blush .

Е, който е понапазарувал от старите трудно ще се впечатли Grinning
За лудите, дето имат по няколкостотин лака само нишови  Wink
Гледах я в ИС новата на ОПИ и мисълта ми беше....ъъъъ, на моите ръце такива приглушени не стоят. Приличат ми на Исландската донякъде. Но си харесах 1-2, от които разбира се, нямам никаква нужда!

Ариа, много ти отива и получаваш огромна червена точка, че с бебе и такъми и преди път си положила усилия Hug

# 734
  • София
Аз да се оплача. Естествено поръчах януарския Gem на A England, но от 14.01. до днес ни вест, ни кост. Писах на превозвача вчера /ползвам GGBG/, но даже не благоволиха да ми отговорят. Утре ще им звъня и ще ги попилея. Мрън Imp

Общи условия

Активация на акаунт