Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 205
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 560
# 1 561
  • София
Тотална деградация на Албена. Нищо чудно да се появи по оная телевизия с врачките, баячките, маговете. Не знам дали я има още.
И оня шемет с катерицата Беатрис:
https://www.youtube.com/watch?v=ZUpU0SfpOp8

# 1 562
Карла на квадрат...ти уби всичко детско в мен. Вярно ли това? Аз фейсбук нямам и не съм запозната много, много с клюките...УжасТ.

# 1 563
  • Варна
Тотална деградация на Албена. Нищо чудно да се появи по оная телевизия с врачките, баячките, маговете. Не знам дали я има още.
И оня шемет с катерицата Беатрис:
https://www.youtube.com/watch?v=ZUpU0SfpOp8

Хахахаха ,точно за там е ,голямо попадение.Другаде няма да я цанят

# 1 564
  • София
Сега ще кажа ерес, но мен най-много ме кефи Цецко. Не мога да повярвам докъде ме докара ББ!
Цецко е забавен, ненатоварващ, държи си на приятелите и е лоялен, възпитан човек е, никой не обиди.
Вярно, че върти дупето на чалга и че е клю клю, но е безобидно клю клю - прави го незлобливо.
От всички в къщата, той е най-приятен за компания.
Цецо е предизвикал единствените положителни емоции у мен този сезон - със своите имитации и с искрената радост, която музиката и танците предизвикват у него, макар и такива, които аз не харесвам. Но като го видя как искрено се радва, ми се иска да го прегърна (но не както W*sh иска да прегърне Джулиана).
Искаше ми се да не се беше случвал скандалът с Емануела, тогава той успя много да ме изнерви. Въпреки че тя беше права, начинът, по който се защити, нападайки го на база "ориентации" (нейни думи), ми пречи да я подкрепя в спора.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 02:34 от La Vikinga

# 1 565
# 1 566
  • София
Това би предизвикало кошмари у Джулиана, както вярва в подобни неща:

# 1 567
Чухте ли обаче колко махленски и противно викаше иначе изисканата Златка майка си по телефона.. чак мен ми стана неудобно и срамно :O

# 1 568
  • Испания
Скрит текст:
Това би предизвикало кошмари у Джулиана, както вярва в подобни неща:

Отвратително, но чудесно пасващо на нея и ненормалната ѝ майка. Гнус!

Няма ли някаква забрана за подобни продажби и някакви санкции за подобни чудовища?

# 1 569
  • София
Отвратително, но чудесно пасващо на нея и ненормалната ѝ майка. Гнус!

Няма ли някаква забрана за подобни продажби и някакви санкции за подобни чудовища?
Можем да постваме почти всичко в интернет пространството и да ни се размине без сериозни последствия...
Човек, претендиращ с интелект, какъвто е Вулева, не би следвало да вярва в подобни неща, камо ли да се занимава с тях. Rolling Eyes Всичко е много показателно.

# 1 570
... Човек, претендиращ с интелект, какъвто е Вулева, не би следвало да вярва в подобни неща, камо ли да се занимава с тях. Rolling Eyes

Не е задължително тя да вярва, а само клиентките й. Заблудени овце винаги е имало и ще има.

# 1 571
  • София
Не е задължително тя да вярва, а само клиентките й. Заблудени овце винаги е имало и ще има.
Да се занимаваш с нещо, в което не вярваш (ако приемем, че е така), също не те прави умен. И то, точно с това.

# 1 572
Момичета ,има ли епизода от днес ?
 Ровя ,търся ,на Мари постовете гледам ,не намирам...
Помощ ...имам нужда от дневната си доза злоба и простотия ...

# 1 573
# 1 574
Добро утро....до сега си бъбрихме с Г.Б. по телефона..даН ви изядох времето...свинявайте Blush

Ко станА снощи...че изтървах?

Общи условия

Активация на акаунт