Проблеми с половинката

• 8 933
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Ако съм на твое място и знам, че бързо ще си намеря работа - багажа и при майка ми, докато си намеря квартира в нейния град. Също и нов номер и блокирам в социалните мрежи, ако направо не си изтрия профилите. Ще направя всичко възможно, за да не може тоя хубавец да ме намери. Възможно е и направо да не се прибера от България. Иначе ще има да звъни, да се обяснява в любов и да се "променя". Махай си го от главата и си живей живота.

# 31
Да,бе ще се крие като мишка,заради някъв си недорасляк..Като ме "намери",най-много да отнесе още по-силен шут в задника,щом първия му е бил недостатъчен..

# 32
Ако е достатъчно силна психически, ще му бие по-силен шут. Но, ако е добре обработена, може и да се огъне. На мен от написаното ми изглежда с добре промит мозък. Единственото сигурно е, че трябва да го разкара. То и от квартирата може да го изгони, щом тя плаща почти всичко. Ама не ми се мисли колко време ще я пречаква от работа и ще ѝ хлопа по вратата. Нито колко пъти ще ѝ звъни по малките часове да я тормози. А щом се чуди дали е прав да ѝ забранява да се прибира в България, да ѝ следи телефона и да я кара да си продава колата, защото той имал, ме съмнява да не се пречупи....

# 33
А каква е целта на темата ти? Не си сигурна, че трябва да го нариташ или не ти стига смелост? Написала си само лоши неща за приятеля си, защо тогава си с него?

Не ми стига смелост и да, за съжаление съм написала само лоши, защото вече не издържам.. Хубавите неща бяха първите 2 години, после не знам какво му стана.. И успява да ме кара да се чувствам виновна и доста време бях затворена в себе си, не че сега е по-различно, просто събрах смелост да напиша, за да намеря малко подкрепа, не знам и аз.. Опитах всичко и все има крясъци и недоволства от негова страна

Ако е достатъчно силна психически, ще му бие по-силен шут. Но, ако е добре обработена, може и да се огъне. На мен от написаното ми изглежда с добре промит мозък. Единственото сигурно е, че трябва да го разкара. То и от квартирата може да го изгони, щом тя плаща почти всичко. Ама не ми се мисли колко време ще я пречаква от работа и ще ѝ хлопа по вратата. Нито колко пъти ще ѝ звъни по малките часове да я тормози. А щом се чуди дали е прав да ѝ забранява да се прибира в България, да ѝ следи телефона и да я кара да си продава колата, защото той имал, ме съмнява да не се пречупи....
 - не искам да се пречупя и не искам да съм с промит мозък. Просто той в един момент дори започна да ми дава примери как една жена не бива да оставя половинката си за каквото и да било и започва да ми говори и обработва и вече не искам да е така. Да, страх ме е, ако остана там 100% ще ме търси, а телефона ще гърми по всяко време, не само в малките часове.... Не съм луда, искам да се оправя просто имам нужда от смелост... само това ми липсва

Ако съм на твое място и знам, че бързо ще си намеря работа - багажа и при майка ми, докато си намеря квартира в нейния град. Също и нов номер и блокирам в социалните мрежи, ако направо не си изтрия профилите. Ще направя всичко възможно, за да не може тоя хубавец да ме намери. Възможно е и направо да не се прибера от България. Иначе ще има да звъни, да се обяснява в любов и да се "променя". Махай си го от главата и си живей живота.

- Да, ако остана там ще има и извиняване, рев, сълзи, обяснения как това не бил той и как няма повече и как ще се промени и ще стане по-сериозен, но думите са напразни. Мислех, че ще се оправят нещата, но просто няма никакъв напредък, просто той не иска. Понякога ме излушва, съгласява се с мен и изглежда толкова сериозен, сякаш ме разбира и  става едно голямо..... НИЩО и остава едно голямо разочарование.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 16:16 от sunshine_karli

# 34
Разбирам те. Трудно е наистина. При хипотетични ситуации всеки може да каже - аз бих била шута моментално без да се обръщам назад. Но на практика не е толкова лесно за съжаление. Дали ще ти помогне да събереш кураж ако си представиш живота си с него в следващите 1-2-5 години, като си наясно, че с времето нещата неминуемо ще ескалират и ще става все по-зле. Просто колкото повече стоиш с него, тои смята, че му прощаваш за поведението му и той почва да ти пробва границите, за да види докъде ще стигне. Уви, може да стигне много далеч, ако не теглиш чертата. Можем само да гадаем докъде, но определено няма да си  сложи спирачки сам и няма да се промени с разговори.

# 35
Колкото и да опитвах имам чувството, че напредък нямам. А  честно казано вече дори не знам как се държи един истински мъж.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 08:30 от AnMary

# 36
  • Варна
Не мислиш за себе си, затова не ти стига смелост. Сложила си в центъра на своя свят един паразит и го обгрижваш.
Ти къде си и това ли заслужаваш?

# 37
  • Linz
Щом нещо не те кара да се чувстваш ок, значи не е нормално. Точка!... И няма значение какво мислят другите, важната си ти.

# 38
Със сигурност не се държи като този, който описваш. От какво те е страх?! -работиш, деца нямаш, независима си. Е, може и малко да ти е празно в началото, но ще видиш, че има и по-добър живот. Съвсем млад човек си, така че не си пропилявай хубавите години.

# 39
  • София
Не съм луда, искам да се оправя просто имам нужда от смелост... само това ми липсва

И самооценка. Simple Smile
Не позволявай да се държат така с теб и да те притискат. От къде на къде някакъв сульо ще ти вика и крещи? Майка ти теб така ли те е учила- да крещиш на хората и да ги унижаваш. Ако не- то чукни си главата, мило момиче, че и ти не заслужаваш това.

# 40
Защо не се върнеш в България за празниците, тъкмо ще се отделиш малко от него и ще ти се поизбистри главата.

# 41
  • Варна
Мога да дам пример с моя мъж, за мен той е моят истински.
Умен е и е от най-добрите в областта си. Говорим на всякакви теми, ценим и си даваме лично пространство, работим заедно (имаме двор) и знаем какво харесва другия.
Той осигурява стабилния семеен бюджет (пътува по море),  прави и дребни хубави неща - кафе сутрин, води ме на работа като е на брега и като цяло аз имам усещането за мъж, приятел и опора в едно.
Гордея се с него, разчитам на него и сега ми липсва щото замина преди седмица.
Има и още, целта ми е да видиш едни нормални отношения за да разбереш, че не ти е до него мястото.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 16:44 от Мира Иванова

# 42
   Не съм чела всички коментари по темата. Независимо каква националност е и това няма изобщо значение, защото този мъж е една голяма развалина. Повечето от участниците във форума са ви посъветвали правилно - да зарежете този плужек. Как ще ви забранява да си идвате в България и да виждате родителите си?

# 43
sunshine_karli, един истински мъж може да има много лица. За едни е романтик, за други е мъжкар и колкото хора, толкова мнения. Общото е, че един истински мъж кара жената до себе си да се чувства щастлива, спокойна и обичана. Един истински мъж поставя семейството си на първо място и жената до него се чувства в безопасност. Щом се страхуваш от реакцията му, нямаш истински мъж до себе си.

# 44
НЕ го разбрах това дето те било срам какво щели да кажат родителите, приятелите и познатите ти ако се разделите. Защо срам, за какво? Защо ще си казват нещо? Разделяла съм се с доста интимни приятели, но нито веднъж не съм се и замисляла кой какво ще каже или помисли. Камо ли пък срам😮 да не искаш да кажеш радост и облекчение. Щото това съм чувствала след всяка раздяла, инициирана от мен. Кой какво ще кажел.., леле мале. Това е твоят живот. Един единствен път една приятелка само каза: поздравления, браво на теб, добре че го разкара.

Общи условия

Активация на акаунт