Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 864
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 915
А бе хора.. знаете ли какво се замислих.. Откакто Дичо не е в Д2, не мога да се сетя за една тяхна песен..
Вие можете ли?

Ох... още ви дочитам, че бая съм изостанала, но на този коментар не можах да устоя. Д2 за моите поне капризни представи май не се водят особено бляскави творци. Изключителни изпълнители, талантливи, но не умеят сякаш да творят да му се не види... BaDBluEeYeS, най-вероятно свързваш Д2 с песента "Две следи", която записаха по времето на Дичо и, която не е тяхна песен, а един кадърно изпълнен кавър на Щурците. Grinning Забоксувала е българската сцена, за което на мен лично ми е тъжно, искрица няма, стимул няма, вдъхновение няма... котира се и е модерно в днешно време "да ти пръсна дисплея и панела"...
Свързвам Д2 с Ледено момиче, Аз и ти, 100 години, Бунта на еЛ..А, бе много си го харесвах, когато бяха с Дичо. Харесвам и Две следи, даже повече техния кавър пред оригинала...
Харесвам и Дидо, но ей на..не мога една негова песен да се напъна да се сетя. Всъщност сега се сетих за едно негово изпълнение, любимото ми от Стар Академи - Soldier of fortune..Много ми хареса как я изпя и ей на колко години все с нея го свързвам. Обаче като фронтмен на Д2..нищо.

а на дичо без д2 песен знаете ли

# 916
  • Вестерос
Падам, Милена какви нокти и колко пръстена
Скрит текст:

Чудех се какво има в Гергана, а тя махнала бретона Grinning
Скрит текст:

# 917
# 918
аз не слушам д2 но нямаха ли няква известна песен точно с дидо 'ако една стена разбиваш с глава ляляля'. значи щом неслушащ д2 се сеща за поне една са свършили нещо
Оо, да.. сетих се, сега като я каза, но пусто не помня как се казваше, имаше беше доста готина и май е първата му с тях.
"..ако не виждаш бряг и си сам във мрак.." това помня аз.

# 919
Мале Милена окичена като циганска сергия, и си представете всичко това вонящо на цигари, ще падна честно.....
Аз си мисля все повече, че продукцията ни изигра с фалшивоте си спойлери и знаци, които уж ни остави неволно и сега ни се присмиват ехидно 😂😂😂😂😂

# 920
  • Вестерос
Хахахаха вижте къде са скрити операторите

# 921
  • София
аз не слушам д2 но нямаха ли няква известна песен точно с дидо 'ако една стена разбиваш с глава ляляля'. значи щом неслушащ д2 се сеща за поне една са свършили нещо
Оо, да.. сетих се, сега като я каза, но пусто не помня как се казваше, имаше беше доста готина и май е първата му с тях.
"..ако не виждаш бряг и си сам във мрак.." това помня аз.
"Тук и сега"  Peace

# 922
Хахахаха вижте къде са скрити операторите

защо малкия дришльо има най-хубав стол

# 923
  • Стара Загора
И сега КАКВО ? Тежки моменти са имали продуцентитИ. Какво ли са измисли за да не изпуснат "Златната кокошка"?
Абсолютно нереалистично ще бъде Дидо да победи НУРИ.

# 924
Ох дано четат сега преди финала , дано се усетят и да не вземат и рам да гласуват за него..
патките де от фермата не...от публиката
Но се съмнявам

# 925
  • Sofia
Роман-джентълмен  Shocked,според Хриса.
Според него си пък-показал ценностите си като човек. Shocked Shocked
А аз къде съм спала през цялото време? ooooh!
Или нещо не съм в ред,или имам изкривена представа за нещата.
А финалните му думи ми докараха едни определени позиви,ама...айде...

Дами, трябва масово да посетим очни центрове ! Да не видим качествата на този забележителен млад мъж Роман, а да го ругаем като грубиян, неграмотник.... Само "няма смисъл" е в час, всички сме за преглед Mask
Аз трябва да търся и ушен лекар, защото ми се счу, че Росица говорейки срещу Нури в разговор с Ваня, нарече Жорката "крехък 20 годишен мъж".  Rolling Eyes
По твоята логика аз съм за лекарска комисия- уши, очи, мозъка ми е в ступор и почти съм се хванала за сърцето като Гошо.
Joy

Изключително ме учудиха тази вечер Росица,Лили и Данчо Йовчев.Останалите гласуваха очаквано.
Между другото,аз освен,че съм против да участват звезди,наравно с обикновени играчи,съм и против гласуването на разните му там гост-звезди.По тази логика,можеше и И и А да се включат в гласуването,само те липсваха.Миналата година не помня дали Каролев гласува накрая.Накой да ми припомни,ако знае.Мисля,че във вота трябва да участват изключително и само редовните фермери.

п.п.Да си допиша,че 13 нови отговора,докато публикувам  Mr. Green

Тиф,и аз ги забелязах ноктите и пръстените на Милена,няма такъв кич. Wink
А освен операторите,се смях и на машината за вода,като си наливаше едната близначка-и тя опакована в чували. Laughing

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 04:17 от avi10

# 926
  • Варна
а на дичо без д2 песен знаете ли

Това наистина ми хареса. Grinning Grinning Право в целта! Стига сте отъждествявали дадена група единствено с вокала или оркестър единствено с диригента. Групова игра е това, тръгнеш ли много АЗ да налагаш и да се мислиш за най-великия и единствения ще те изритат веднага от "стадото" и дружките, и феновете на отбора като цяло.

Скрит текст:
Относно грешните спойлери... Защо си мислите, че са грешни... аз спойлер имам за 4-мата финалисти и ми се струва съвсем реално младото да надцака със същата мъдрост и хладнокръвие така обожествяваното и непобедимо старило. Нури колко дуела има реално? Как и на каква цена ги спечели? Показа ли слабост? Ами показа! Дидото си нюха като лисугер отстрани и съм сигурна, че отсега още стратегия строи. Считан за по-слабия и кекавия, ама може и за пореден път да изненада... Ти да видиш... Ще се радвам и си го признавам. Обичам такива играчи. Точно с Дидо с удоволствие на една маса бих седнала на покер турнир, където обикновено последните стават първи или първите мачкат всички останали с една добра ръка просто... Stuck Out Tongue

# 927
Както обича да казва любимия професор: "Гледах и не вярвах на ушите си!"  #Crazy Не мога да повярвам, че онези кокошки с половин мозък, а някои дори и без мозък изпратиха това леке на финал.  Shocked Положението стана: "Бий мА обичам тА." Такъв изпечен манипулатор като Роман, досега в никой от сезоните не е имало. Не е истина как пресметливо и хладнокръвно "осребри" личната си трагедия, за да се добере до финала.  Rolling Eyes  А усмивката му накрая казваше всичко. "Налапахте въдицата ми шарани! Духайте супата!" Видяло се е вече- в неделя чек за 100 000, а напролет Оскар за главна мъжка роля. Добре го изигра. Даже по-правилно е да се каже добре ги изигра.  Sick
Оскарът за второстепенна мъжка роля отива при умиращият лебед Георги, който сал не си преряза вените от зор.  #Crazy

# 928
Хора, сега го разбрах Гошо.Изживях го.
Оцъклих очи, фанах се за сърцето, пулса беше към 129/малко повече от неговия/, тряснах по масата, скочих от стола и си облякох пижамата с меченце/ нямам блуза с Левски.
Разбрах го човека

# 929
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако спойлерите са верни, а аз предполагам, че са, смятам, че е станало като с фермерския дуел между Дидо и Нури. Победа за единия, после за другия и накрая Дидо бие на Алманаха.
Надявам се все пак една от битките да не е пренасяне на вино с уста.

Общи условия

Активация на акаунт