На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 123 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Ст.Загора
И аз да попитам , харесвате повече турската кола или запазената марка на кока-кола . Не че пия кола , но да знам ако реша някой път да взема .
Аз харесвам турската Кока-кола. Взимали сме PVC бутилка за из път, а на дюнерите продават малки кенчета. И двете са доста добри и не ужасно сладки и газирани. Тяхна си кола, тип нашето Дерби или Гергина, примерно, не съм пробвала.
Благодаря за пояснението , и аз така предположих Hands Thumbsup

# 226
  • Стара Загора
Някой хапвал ли е дюнер в мола? Никога не съм минавала от страната с бързите храни, а утре ще ходим и да знам дали от центъра да си взема. От 2 месеца ми се яде турски дюнер и ще прегреша. И в Мадо хвърлих мерника на халвата със сладолед, която някой похвали в тази тема. На салепа слагат ли му захар, че да предупредя без или с много малко. Не обичам да пия сладко, а с десерт ще ми дойде too much. Grinning

# 227
  • Varna
Ивче,
слага му се захар душа.  Така, че ако те питат как го желаеш, предупреди ги, че не искаш
с много шекер.
В Одрин не съм пила салеп, защото зимата не съм била там. Виж в Истанбул и зимата сме
вършали и там където съм си купувала салеп, шекера си беше барабар със салепа. Нямало
е как да си кажа желанието. Но е било нормално сладко, не е накъртвало от шекер.

# 228
И на нас повече ни харесва турската кола, особено кенчета. Последния път купихме кенче кола с кафе. Страхотно е, яд ме е че взехме само  няколко.
Ей напомни ми и на мен,ч е като се връщахме от Анталия, от една бензиностанция грабнах 2 такива кенчета с кафе, чудно е, и не се бях сещала да гледам в Одрин Sad

# 229
Някой хапвал ли е дюнер в мола? Никога не съм минавала от страната с бързите храни, а утре ще ходим и да знам дали от центъра да си взема.

Ние последната вечер си взехме от там и си ги ядохме в хотела, че бяхме каталясали вече. Не знам как се казваше мястото. Имаше много промоции и комбота, пици също продаваха, ние си взехме тогава 2 дюнера, 2 пъти пържени картофки и 2 айряна за 19.90 лири. Ти си яла в kumpir box (по спомен), е от другата страна на ескалаторите са тези дюнери, по средата и близо до ескалаторите. Биваха. В центъра съм яла и по-хубави, но един път се оказа, че там им свършили хлебчетата.

# 230
  • Ст.Загора
Някой хапвал ли е дюнер в мола? Никога не съм минавала от страната с бързите храни, а утре ще ходим и да знам дали от центъра да си взема. От 2 месеца ми се яде турски дюнер и ще прегреша. И в Мадо хвърлих мерника на халвата със сладолед, която някой похвали в тази тема. На салепа слагат ли му захар, че да предупредя без или с много малко. Не обичам да пия сладко, а с десерт ще ми дойде too much. Grinning
Ивче от центъра предпочитам аз , в мола в Чорлу си взех техен дюнер, ами кофти беше , една дебела панировка на някакво подобие на месо . Точно от теб съм научила най- хубавите дюнери в центъра и сладоледите на Ондо .

# 231
  • Стара Загора
Благодаря ви. Значи от центъра ще е. Blush Другите ще ги водя пак в Tavuk dunuyasi, но на мен не ми се яде пак там. Всеки път хапваме и сега съм решила да е дюнер, че нашите не приличат на нищо. Иначе в Кумпир Бокса е хубаво. Моите познати като ходят и ги гледам че все там сядат. Аз го смених, защото в Тавук повече ми харесва обстановката и как овкусяват.
Дюнер хубав ядох и от едно заведение, по път към Селимие, накрая на главната, но тези до Алтай сладкарничката ми харесаха повече сякаш. Дано утре да има и не са ги променили.

Беличке, значи ще им кажа бираз шекер. Grinning А той салепа няма ли някакъв вкус по принцип, че тези в пакетчетата сигурно имат добавена захар?

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 20:21 от iv4enceto_91

# 232
Някой който ще пътува тези дни трябва ми нещо спешно?

# 233
  • у нас
Еее, тяхната кола не е като нашето Дерби (то направо е бъркоч). Колата е същата като тук, но просто не е толкова газирана.

От както отвориха МОЛ -а, само от си хапваме дюнери. Сега ми изкача името на Уста Дюнер (едното заведение). Винаги имат готини промоции.

# 234
  • до едно тепе
Ивче тези в пакетчетата освен захар имат и канела. Аз не съм и фен и може би затова не ми хареса салепа на пакетче особено. Бях взела от Мигрос марка. Мисля да пробвам без канела да видя как е.

# 235
# 236
  • Sofia
Здравейте, дали някой има възможност да ми вземе едни обувки от фло , понеже няма вариант да пътувам скоро? А дали има фирми за доставка от турция понеже не намирам такава?

# 237
  • Стара Загора
Изненадващ курс на лирата в Хеброс. Яд ме е че нямах повече пари в кеш да обменя.

# 238
  • у нас
Ивче, какво му е изненадващото? При нас е по-нисък.

# 239
Изненадващ курс на лирата в Хеброс. Яд ме е че нямах повече пари в кеш да обменя.

Ивче, най-изгодно в Харманли е чейнджбюрото на "Еспресото". Близо до "Хеброс" е.

Общи условия

Активация на акаунт