Любовен триъгълник

• 13 718
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Ами да си го слага, на 18 е, живее в 21 век, няма да я пребием с камъни. Сега й се е паднало, ако ще някакъв дядо по форумите да цъка с език. Така и така Б е бройкаджия.

# 76
  • София
Това,че съм ученичка в 12 клас не означава,че нямам ангажименти!Все пак имам един родител.Помагам с каквото мога!Не стоя на заведения по цял ден.Нито пуша,нито пия,нито на дискотеки ходя...
Ей това ти е грешката. Това е възрастта за ходене по дискотеки, а ако пийнеш веднъж седмично, животът може би ще ти се стори по-хубав. За пушенето - недей, щом не си започнала.
Човек, който казва "две висшета", една ли ще учи след 12 клас. И в крайна сметка не е задължително, темата не е за това.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 10:42 от Cuckoo

# 77
  • София
Това не е никакъв любовен триъгълник , ами чуденка да си го сложа ли с Б докато съм с А. ( ей тука вече ще стане мазало )
Ти нищо не разбираш.
На Б може да му е по-хубав и сега се чуди дали си заслужава жертвата.
Така или иначе сегашния не я брои за жив човек, скандал и вдига ...за бележете - защо тя първа си направила татуировка, той трябвало (?!?!!)  да е първи  Crazy Crazy Crazy Представете си за нещо по-сериозно какви скандали ще са , и няма да мине само със скандали. Та, така и така сегашния й не става, тя е на 18г., защо да не пробва с Б. като и е трепет? Не е казано да се жени за него. Сега и е времето да учи, да ходи по дискотеки и да се забавлява, а не на 35-40 /ненаходила се/ с мъж и 1-2 деца.

# 78
На всички дето много дрънкат глупости и едва ли не се чудят с какво още да ме обидят-Прави сте!Тук в този форум има и лица под 18г.Мислите ли,че е редно да пишете такива неща?!”Може да му е по-хубав”  Ако съм имала това за цел-нямаше да пиша тук,нямаше да се тормозя!Щях да ида и дори  този проблем да не е писан тук!Омръзна ми от подобни мнения.Все още има хора,които след развода смятат,че жената не трябва да бъде вече с друг и е срамно.Изобщо защо пишете подобни простотии,колкото да си чешите езика?!

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 13:15 от alisspetrova

# 79
Защото освен правописът и мисълта и подредбата и са ти под всякаква критика и лелите те взеха на подбив. Доста от нас имат деца на около твоята възраст, но такава инфантилност хич не е нормална, освен ако не си си сложила няколко годинки в плюс.

# 80
  • София
alisspetrova, не се прави на света вода ненапита, щом си с гадже от 13-годишна.
Наистина, някои прекаляват с нравоученията, тя има още 10 години за намиране на постоянен мъж/партньор/баща на детето й. За мен 18 не е време за суперсериозна връзка, по-скоро за трупане на опит.

# 81
Няма да отговарям и да слизам на ниво!!!!
Уж сте зрели жени/мъже,а пишете подобни неща!Оставете правописът!Човек се учи,докато е жив!Обаче възпитанието се създава до 7 годинки...После е късно.Лошото в хората е в повече вече.
Какво значи “Не се прави на света вода ненапита”?ЗАЩО ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА ПОЛОВ АКТ щом си във връзка?!По-нагоре съм писала на колко години ми е била първата целувка.Дори и да не вярвате нещата са такива.Твърдо не подкрепям момичетата като Сузанита.Против тези неща съм!

# 82
Стига се ядосва. Кажи реши ли нещо, взе ли някакво решение.

# 83
Девойко глупава, всичко се изписа за да ти се помогне. Наивна си, глупава, неграмотна дори! Не се обиждай от това, а си вземи поука.

# 84
Съвсем пресоли манджата.

# 85
Реших че ще се разделя с приятелят си,когато съм готова.След това ще си дам време и когато съм готова ако всичко е същото между мен и Б. ще опитаме.
Аз вече няма да пиша повече тук.Който иска на ЛС.На обиди и тн няма да отговарям.ВСЕ ЕДНО ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ ГРЕШИЛИ И НЕ ГРЕШИТЕ!!!!
50 %подкрепа получих и 50% само хулене...Всеки си избира какъв да бъде.Наивността ми идва от там,че съм доверчива,добра и търпя до последно.Ако може би имах повече право на глас пред майка ми-щях да бъда по-сигурна в себе си и нямаше да съм в това положение.Лек ден на всички!

# 86
Ако авторката мисли да прави нещо да го прави , ама по бързо и категорично.
 Имала 2 м  да реши??? Не нямаш 2 м ...както жените слагат мъже във френзоната , така и мъже го правят. Тъй че докато "мара се побара" дето има един лаф...влака може да си намери нови пътници.

# 87
авторката сама не знае къде я сърби. То гаджето ли не беше, ухажора ли не беше, майка и ли, наивността и добротата и, .... все причини за мрънкане.
Авторке, горещо ти препоръчвам да започнеш да четеш книжки. Ама не бози, а смислена литература. Това е начина да подобриш доста от нещата които ти куцат. 

# 88
Ако авторката мисли да прави нещо да го прави , ама по бързо и категорично.
 Имала 2 м  да реши??? Не нямаш 2 м ...както жените слагат мъже във френзоната , така и мъже го правят. Тъй че докато "мара се побара" дето има един лаф...влака може да си намери нови пътници.
Искам да го оставя,но той ме заплашва със самоубийство.Не е толкова лесно,колкото изглежда.Дори и да съм сама реших,че не искам да съм с приятелят си,но как да го оставя,след като ме заплашва?!

# 89
Искам да го оставя,но той ме заплашва със самоубийство.Не е толкова лесно,колкото изглежда.Дори и да съм сама реших,че не искам да съм с приятелят си,но как да го оставя,след като ме заплашва?!

Ти не отговаряш за неговите действия. Не си длъжна да стоиш с манипулатор. Дали ще се самоубие или не - не зависи от теб, това си е негово решение. Но да стоиш с някого, да спиш с някого заради подобни заплахи - не си го причинявай.

Общи условия

Активация на акаунт