Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 56 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
При ЧХГ под 1000 трудно се вижда нещо. Пуснете утре още едно и ако нараства -веднага на лекар. В началото би трябвало да се удвоява на 48ч, ако всичко е наред.

# 61
Здравейте, не съм вярвала,че така ще се радвам ,че ЧХГ пада.Днес е 106,което мисля,че вече е сигурен мисед,а не извънматочна.
Права ли съм момичета?

# 62
Биохимична. Най-лекият и добър вариант.

# 63
Не е мисед. При мен сакчето растеше и чхг беше високо. Ако не бяхме предизвикали аборта, кой знае кога тялото ми щеше да разбере.

# 64
Бамби, като беше на коментар с доктора, какво различно ти предлага, нещо ще смените ли сл. път? На твоите години съм, любопитно ми е, и затова питам. Ако искаш, можеш и да не ми отговаряш.Smirk
предложи ми да се откажем.
Понеже няколко пъти отказвам дя само спомена че ако решим си стои като вариант.
При мен, според него, процедурите са ми много.
Питах го ако все пак решим да опитаме пак ще се занимава ли с нас. Каза че решението е наше, той само може да изрази мнение.
Разбрахме се че ще се видим пак като решим нещо.

Пробвала ли си на друго място, мислили ли сте за Турция? А и какво те притеснява дя, ако толкова много искате второ детенце? Аз нали все  дон.мат-л ползвам и тая бариера на чуждите гени отдавна съм я прескочила. Признавам си, че не ни беше лесно, обаче. Важно ни е да има здраво детенце/ дечица, с що-годе неизкукуригала майка. Ако можеше в Турция да се ползва дон. сп., отдавна да съм офейкала натам. Сега, като се ровя за донорско инвитро в чужди държави, излиза, че и мен трябва да ме замразят за някакъв период, докато наваксаме с парите. Цените ми застанаха на гърлото.
   Щастлива Коледа и дай Боже следващата да е пълна с детски смях в домовете ни!

# 65
  • София
Имам си мои си притеснения, може да са глупави, ама като са ми в главата не мога да ги пренебрегна. Все пак вече родените деца имат нужда от адекватни родители, не майка с бръмбари в главата .
Мислила съм много пъти и за други клиники и държави, преценила съм че няма какво повече да направят, не мисля че някой нещо е сбъркал досега. Пък и няма място със 100 процента успехи.
И в крайна сметка все пак съм доволна, че имам едно здраво дете, за умното и най-хубавото е ясно Grinning

# 66
  • София
Донорският материал не е решение за всеки. Хората са различни. Ние също отказахме и решихме, че ако стане с наш си материал, стане, ако не, значи не е било писано. Въпрос на разбирания и вътрешни усещания.

# 67
Донорският материал не е решение за всеки. Хората са различни. Ние също отказахме и решихме, че ако стане с наш си материал, стане, ако не, значи не е било писано. Въпрос на разбирания и вътрешни усещания.
Зазу, ако имахме с мъжа ми едничко и да се борим за второ, сигурно и аз така щях да мисля или вероятно отдавна щях дя съм се отказала. Но варианта да останем изобщо без дете, за мен не е решение. Да ,всеки човек е различен, което пък е добре. Шарен свят, хора всякакви. Както казват, невъзможността за едни е възможност за други. Вече и осиновяването сме приели, с напредването на годините, но и там не е лесно. Надявам се, късметът в най-скоро време да ни сполети всичики!

# 68
  • София
Мен това което ме спира е и това че имаме дете, имам страхове че няма да се отнасям еднакво.
Макар че и преди него не исках дя, имах си усещането че ще станат нещата.
Вече го нямам и може би ще спрем, но не ни е дошло решението все още. Колебая се.

# 69
Остави нещата сами да се решат..
Постави посоката на новогодишната баница и може да ти се падне.

# 70
Успех на всички в новата тема! Не съм влизала от 2 седмица и сега прочетох всичко.На последният преглед при Стаменов, той даде зелен светофар за ЗЕТ. Лигавицата е добре, след 1.5г.лечение.Той не казва, но имам чувство, че чаках медицината да напредне, за да ми даде шанс за дете.
"Чакаща" и аз съм на 45г.и се боря.
Бамба, аз на твое място бих пробвала с ДС, но така е лесно отстрани да се дават съвети.
Имам приятелка с 2ри брак и заедно с мъжа си гледат общо дете и деца от др.бракове. То като е добра средата, гените нямат проблем.

# 71
Ина, много се радвам за теб момиче.

# 72
Успех на всички в новата тема! Не съм влизала от 2 седмица и сега прочетох всичко.На последният преглед при Стаменов, той даде зелен светофар за ЗЕТ. Лигавицата е добре, след 1.5г.лечение.Той не казва, но имам чувство, че чаках медицината да напредне, за да ми даде шанс за дете.
Бамба, аз на твое място бих пробвала с ДС, но така е лесно отстрани да се дават съвети.
Имам приятелка с 2ри брак и заедно с мъжа си гледат общо дете и деца от др.бракове. То като е добра средата, гените нямат проблем.
Успех, ина73! Какво лечение приложи Стаменов за лигавицата? Много дълго време е отнело. И аз имам проблем с нея, без лекарства не мога да я докарам повече от 7-7,5 мм. А пък, когато бях в "Надежда" имун. б-я обикновено не ми беше добра. Слагаха ми РВМС и се оправяше. При Калчев ги няма тия екстри, а само вливки се правят. Аз не знам има ли разлика между NK клетки в кръвта и същите в матката? Някои казват да, други не.
  Борбата ни не е лека, ама никак.Всеки път съм ентусиазирана, с големи надежди, при започване на нов опит. Но времето е безпощадно просто. Дето има една приказка, чувствам се като на 20, ама не мога да го докажа.

# 73
Успех, ина73! Какво лечение приложи Стаменов за лигавицата? Много дълго време е отнело. И аз имам проблем с нея, без лекарства не мога да я докарам повече от 7-7,5 мм. А пък, когато бях в "Надежда" имун. б-я обикновено не ми беше добра. Слагаха ми РВМС и се оправяше. При Калчев ги няма тия екстри, а само вливки се правят. Аз не знам има ли разлика между NK клетки в кръвта и същите в матката? Някои казват да, други не.
  Борбата ни не е лека, ама никак.Всеки път съм ентусиазирана, с големи надежди, при започване на нов опит. Но времето е безпощадно просто. Дето има една приказка, чувствам се като на 20, ама не мога да го докажа.
Имах сраствания и имах на два пъти балов катетър два пъти хистеро, лекарства, следенне на лигавицата и последно PRP за лигавицата. Аз знам,че NK в матка и в кръвта са различни и различно се лекуват /въздейства/. То те в общият случай са полезни-борят външни вируси и др.клетки.

# 74
  • Sofia
Бамба,и аз като теб имам същите страхове за второ дете с ДЯ.И на мен Стаменов ми предлага няколко пъти да се откажа вече,въпреки че съм на 38г.,но с месеци не успаваме да извадим изобщо Я. Не съм готова обаче още да се откажа, въпреки че е ясен края.

Общи условия

Активация на акаунт