WIZZ AIR - 33

• 61 208
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • на село
Може да се добави само за една посока и само за един човек. Аз съм го правила с полет на връщане, че не можахме да се съберем в куфарите.

# 196
Аз заплатих само на връщане ,само за мен Simple Smile Да попитам след резервиране звънят ли ? Понеже имам пропуснато от странен номер.

# 197
  • София (Възраждане)
Никой не звъни:(

# 198
Може ли да взема електронен термометър?

# 199
  • Германия
Може ли да взема електронен термометър?
Може.

# 200
Благодаря!

# 201
За електронен е ясно, а живачен може ли? Предполагам в ръчния не може, а в чекирания? Дъщеря ми учи в чужбина, от тук като тръгваше затова не взе, защото не знаехме как ще е с пренасянето, но там си купи и от двата вида. Като се прибира дали ще може да си ги вземе или да ги оставя там.

# 202
  • София (Възраждане)
Носила съм живачен в ръчен.

# 203
Здравейте, извинявам се за може би глупавия ми въпрос, но мислите ли дали ще пуснат намаление на 14 февруари? 5 човека ще пътуваме до Барселона, а цените за 3 дни ги надуха адски много. Благодаря.

# 204
  • Германия
За електронен е ясно, а живачен може ли? Предполагам в ръчния не може, а в чекирания? Дъщеря ми учи в чужбина, от тук като тръгваше затова не взе, защото не знаехме как ще е с пренасянето, но там си купи и от двата вида. Като се прибира дали ще може да си ги вземе или да ги оставя там.
Живачен може в чекирания багаж и да е в опаковката си. Според тази информация

# 205
Здравейте, извън Вашия въпрос ще попитам дали случайно ще пътивате и с количка за детето? Нещо, което мен вълнува, но за жалост явно никой не се е сблъсквал с този въпрос до сега.
Благодаря предварително
Защо не звъннете или пишете на wizz направо? За мен 4 годишно дете е голямо за количка, може би и за другите, пишещи тук и затова никой не отговаря... От друга страна в сайта не пише до колко години е позволено да се носи количка.
Аз мисля,че четох до 2 гд имаш право на количка. В сайта им е обяснено.
Има "пътуване с бебе" и често задавани въпроси.
Дете над 2 гд не е е бебе.
Ние май месец ще пътуваме с бебе на годинка ,а голямата ни дъщеря ще е на почти 3. Тя няма право на количка,а и не ползва ,макар да ми се иска заради дългите разходки, които плануваме да правим.

Зимата пътувахме До Виена и съна  ми бе на 3 и половина, звъннах  на кол център и питах, казаха, че няма проблеми, нямаше проблем и на летището.
На ясно съм, че сина ми е голям за количка. Той и никога не е ползвал и почти не е стоял в нея като бебе. Но за почивка в чужбина и следобед сън нямаме друг вариант, иначе трябва да прекарваме всеки следобед в хотела.
Запозната съм с иформацията в сайта на Wizz. Надявах се да има някой със сходна ситуация като моята.
Благодаря на отзовалите се Simple Smile
Ще си вземем количката и като се налага ще си плащаме Wink

# 206
В mail-a имам съобщение с код ,той ли е за чекиране ? И ми пишеше като поръчвах ,че ще може най-рано след 28 дни , но това е ако съм запазила места ,нали?

# 207
  • Варна
Здравейте, извън Вашия въпрос ще попитам дали случайно ще пътивате и с количка за детето? Нещо, което мен вълнува, но за жалост явно никой не се е сблъсквал с този въпрос до сега.
Благодаря предварително
Защо не звъннете или пишете на wizz направо? За мен 4 годишно дете е голямо за количка, може би и за другите, пишещи тук и затова никой не отговаря... От друга страна в сайта не пише до колко години е позволено да се носи количка.
Аз мисля,че четох до 2 гд имаш право на количка. В сайта им е обяснено.
Има "пътуване с бебе" и често задавани въпроси.
Дете над 2 гд не е е бебе.
Ние май месец ще пътуваме с бебе на годинка ,а голямата ни дъщеря ще е на почти 3. Тя няма право на количка,а и не ползва ,макар да ми се иска заради дългите разходки, които плануваме да правим.

Зимата пътувахме До Виена и съна  ми бе на 3 и половина, звъннах  на кол център и питах, казаха, че няма проблеми, нямаше проблем и на летището.
На ясно съм, че сина ми е голям за количка. Той и никога не е ползвал и почти не е стоял в нея като бебе. Но за почивка в чужбина и следобед сън нямаме друг вариант, иначе трябва да прекарваме всеки следобед в хотела.
Запозната съм с иформацията в сайта на Wizz. Надявах се да има някой със сходна ситуация като моята.
Благодаря на отзовалите се Simple Smile
Ще си вземем количката и като се налага ще си плащаме Wink
Всъщност аз изчетох много подробно информацията на сайта им и никъде не пише до каква възраст се позволява количка.
Дори пишат "детска количка" , което е доста двусмислено при положение ,че водят децата под 2 гд бебета.
Иначе моята дъщеря голямата ще бъде почти на 3 когато ще летим. От едногодишна откакто проходи отказа да стои в количка и съответно не сме купували за породени ,а бебето ползва на голямата. В Австрия обаче за голямата ще взема количка за нея от приятелите ни които живеят там , защото нямам намерение да си стопираме разходките заради изморени деца .

# 208
Здравейте, понеже от повече от 2 години не сме пътували заради малкия човек, който се появи в семейството, сега виждам че има доста промени при купуването на билетите и най-вече за багажа. Правилно ли съм разбрала, че ако се купи първата категория билет (basic) не може да се купи check-in багаж, а само салонен (10 кг)? Ние преди сме пътували само с ръчен, но сега заради малката мисля че ще имам повече багаж, а и с нея не ми се мъкне по летищата и количка, и багаж. Предпочитам да пратя един голям куфар чекиран и да остане по-малко ръчен. Та в този случай значи трябва да купя  WizzGoFamily, така ли? А може ли единия човек от резервацията да е с билет Basic, а само единия да е с WizzGoFamily?

# 209
  • plovdiv
За всеки човек отделно може да се избере
 Приорити с включен куфар до 10 кг.(безплатно може да се предаде на чекинга) плюс раница.
  Чекиран  куфар , а може и двете опции заедно.

backpack РЪЧЕН БАГАЖ безплатно
МАКС. 10 KG  40 x 30 x 20 cm

Заплатени
 check-in-baggage-lacb-v2
ЧЕКИРАН БАГАЖ X 6
149X119X171 CM
МАКС. 10 KG, 20 KG ИЛИ 32 KG

Cabin Baggage New
БАГАЖ НА КОЛЕЛЦА
МАКС. 10 KG
С WIZZ PRIORITY
55 x 40 x 23