WIZZ AIR - 33

• 61 182
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Много ви моля за отговор в имейла имам код за потвърждаване какво да го правя ? Също и нямам багаж да чекиране ще сме с безплатния .. трябва ли да се чекирам 2 дни преди това ... За бордна карта (понеже позната каза че не се чекира а и излезна направо бордна карта ,тя е в Германия) .. Днес ми дойде и фактура . Не знам какво да правя ,помощ.

# 226
  • sf
Нищо не правиш. Отговор не връщаш. Чекираш се 48ч преди полета и си разпечатваш бордната карта.

# 227
Здравейте, моята чуденка е ,дали мога да имам в ръчния си багаж таблетки за миялна ?

# 228
  • София (Възраждане)
Може, носила съм!

# 229
  • Luxemburg
За първи път ще пътувам от Франкфурт. Много време ли ми трябва, за да стигна до гейта и знаете ли на кои гейтове обикновенно са полетите до София? Ще съм с 2 деца, та да се настроя психически. Приятел, който пътува с Бгеър и Луфтханза ми каза че му трябват едно 30мин до стигане на гейта.
За багажа разбирам, че безплатен е само раничка до 40/20см. Тъкмо лятото купих на децата куфари за ръчен багаж и ще си останат неизползвани. Но 20€ ако трябва да дам за ръчен, по-добре чекиран за същата сума.

# 230
  • София
Рони, за Франкфурт, за достигане до гейта си предвиди повечко време. Луфтханза са обикновено на доста по-близките гейтове.

# 231
Здревейте една приятелка си взе билет за вторник но сега няма да може да дойде и исках да попитам дали някой знае кое е по добрият  (сигурно тов вече е дискутирано някъде но нямам време да търся) вариянт  да откажем полета или да не се яви на летището изобщо. Ако не се яви изобщо има ли такса? Билатът не е флекс ако това има значение от първия вариянт за раница с добавено допълнително приорити

# 232
Предвидете си повече време за Франкфурт, защоти Уиз са на друг терминал, до който се стига с влакче. Освен това има километрични опашки преди да се влезе в зоната за проверка, което също отнема време.

# 233
  • sf
Не се чекира и не отива. Няма глоба.
Иначе имат вариант за смяна на полет, смяна на име, но таксата често е по-висока от цената на самия билет и не си заслужава.

# 234
  • София (Възраждане)
А ако пътникът е чекиран и не се яви, дали "тормозят" другите пътници от резервацията заради липсата му?

# 235
Иначе имат вариант за смяна на полет, смяна на име, но таксата често е по-висока от цената на самия билет и не си заслужава.

а ако се е чекирал вече?

# 236
Не.

А ако пътникът е чекиран и не се яви, дали "тормозят" другите пътници от резервацията заради липсата му?

# 237
Няма значение, че се е чекирал. Щом не се е явил на гейта - не пътува и това е.

а ако се е чекирал вече?

# 238
  • sf
Не се сдържах 😉

# 239
  • София (Възраждане)
Яко!

Общи условия

Активация на акаунт