WIZZ AIR - 33

• 61 176
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Т.е. системата умишлено дели съпрузи, за да им даде шанс да подишат независимо един от друг и прочие?Joy
Смейте се, но на мен ми е кеф като сме отделно. Мога да си поспя на воля.  Laughing А иначе слушам дуднене през цялото време.  Laughing И най-обича да разказва някой случай от поредицата  "Самолетни катастрофи".  Laughing

# 361
Т.е. системата умишлено дели съпрузи, за да им даде шанс да подишат независимо един от друг и прочие?Joy
Пътувахме без запазени места и пак ни разпределиха един до друг. Мъжът ми хич не беше доволен. Grinning Grinning

# 362
Смейте се, но на мен ми е кеф като сме отделно. Мога да си поспя на воля.  Laughing А иначе слушам дуднене през цялото време.  Laughing И най-обича да разказва някой случай от поредицата  "Самолетни катастрофи".  Laughing
Ха, ММ си умира от страх да лети и последният път ден преди полета си пуснал да гледа предаване за самолетни катастрофи.
Все съм купувала места, последният път само не купих, на отиване бяхме на един ред, различни седалки и се сменихме с една двойка, които уж си купили места едно до друго, а бяха от двете страни на пътеката. На връщане бяхме през два реда, но за полети, траещи по час-два, не мисля, че е проблем.

# 363
то зависи от човека, за някого и половин час е проблем, за други 12 часа не са проблем...

# 364
  • София
Във връзка със запитването ми
„вАжат ли мобилни бордни карти на летище Братислава?”
днес получих официален отговор от Wizz:

"...Позволете ни да Ви препоръчаме да принтирате бордните си карти за двата полета. Молим Ви да обърнете внимание ,че съгласно нашите Общи условия за превоз на пътници и багаж :

9.10. Ако не сте изтеглили мобилната си Бордна карта или не сте отпечатали такава (в случай на чекиране онлайн), или не можете да представите Бордната карта на изхода за качване в самолета по някаква друга причина, можете да се чекирате на летището срещу заплащане на таксата за чекиране на летището.

Пожелаваме Ви прекрасен ден.

С Уважение,

ERIK KOSTADINOV

CUSTOMER SERVICE DEPARTMENT | Wizz Air Hungary Ltd. (member of Wizz Air Group)
wizzair.com"
Доста многозначно, не мислите ли?

# 365
  • BG
Здравейте! Имам въпрос. По време на резервация на пътуване само с ръчен багаж ми излезе опция да добавя и чекиран, срещу доплащане от €10. Имам ли право да пренасям течности в него? Извинявам се, ако вече е обсъждано, нямам възможност да прегледам цялата тема. Благодаря предварително и хубава вечер!

# 366
Няма проблем да пренасяте течности в чекирания багаж. Разбира се, без изрично забранените. Може да сложите бутилка вино, по-големи от 100 мл разфасовки козметика и т.н.

# 367
  • BG
Няма проблем да пренасяте течности в чекирания багаж. Разбира се, без изрично забранените. Може да сложите бутилка вино, по-големи от 100 мл разфасовки козметика и т.н.
Много много Ви благодаря! Flowers Bouquet

# 368
  • гр. София
Босонога херцогиня - отговора е еднозначен - трябва да имаш свалена pdf БК, принтирана. Явно четеца на кода в Братислава, специално на УИЗ  не сканира от мобилно устройство.

Vallentinna - имаш време за 5 реда да напишеш, но нямаш 10 сек. за търсачка?

Темата се обезсмисля, ако на всеки 10 мнения се задава въпрос, на който е обърнато внимание на страшно много места.

# 369
  • BG
Lina_n_n, да беше подминала поста. Извиних се предварително. Грозното отношение товари темата, а не въпросите. Повече позитивни емоции ти пожелавам!

# 370
Босонога херцогиня - отговора е еднозначен - трябва да имаш свалена pdf БК, принтирана. Явно четеца на кода в Братислава, специално на УИЗ  не сканира от мобилно устройство.
...

Отговора е измиване на ръцете.

На нито едно летище няма четец на кодове на Уиз. Навсякъде това се прави от летищен персонал с машинки на летището.

На Братислава съм минавала с pdf карта на телефона.

И за пореден път ще кажа - може да има летища, които не четат мобилна бордна карта, но всички четат кода от формата pdf, в който е и разпечатаната бордна карта.
Та когато си запазите картата в този формат на телефона, няма да имате проблем на нито едно летище - като споменавам, че има летища, където изрично е написано, че се ходи на гише(като пример се сещам за Дубай).

# 371
  • гр. София
Мимии, аз също се надявам да си права.
Аз лично, в такъв случай бих се презастраховала (характер), защото (лирично отклонение Simple Smile) имам приложение на телефона за всякакви карти за отстъпка - не всички четци (разбирай вериги от магазини) могат да сканират кода. Само предполагам (не съм го проиграла този вариант), че в Братислава УИЗ е със стар / базово  оборудван гейт.

# 372
Чекирахме се днес сутринта.
Сложиха ни с детето, че даже и с мъжа ми, заедно.
Само голямата ми дъщеря я запратиха някъде. Но пък тя ще се смени с татко си.

# 373
Чекирахме се днес сутринта.
Сложиха ни с детето, че даже и с мъжа ми, заедно.
Само голямата ми дъщеря я запратиха някъде. Но пък тя ще се смени с татко си.
Колко време преди полета? Веднага като започнаха 48-те часа ли?

# 374
Имам въпрос, защото адски много се колебая - двупосочен билет за Барса  за края на май за 292лв? Да купувам ли? Явно скоро няма да пуснат намаление в цените....

Общи условия

Активация на акаунт