WIZZ AIR - 33

• 61 221
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
  • София (Възраждане)
Раян бяха задали нещо като 24 или 48 часа, по-скоро 48, в уведомителен имейл, но не мога да го открия в архивите ми. Да не би пък да има някакви общовалидни условия в тази връзка?

# 406
  • Варна
Изчетох Общите условия, никъде не намерих срок. И в имейла няма. В профила ми - също. Все се надявах някой в темата да знае със сигурност. Благодаря ви все пак за отделеното време. Съгласявам се с промените на Wizz и приключвам въпроса.

# 407
  • Sofia
Здравейте,

имам закупено членство на Wizz discount за 2-ма човека ( от октомври 2018). Сега искам да закупя билети за 4 човека в една резервация - може ли 2-ма от пътниците да ползват Wizz discount, а другите 2-ма да платят по стандартна цена без отстъпка? Опитах се да направя такава резервация( 2 билета с отстъпка и 2 без), но немога.

# 408
Здравейте,

имам закупено членство на Wizz discount за 2-ма човека ( от октомври 2018). Сега искам да закупя билети за 4 човека в една резервация - може ли 2-ма от пътниците да ползват Wizz discount, а другите 2-ма да платят по стандартна цена без отстъпка? Опитах се да направя такава резервация( 2 билета с отстъпка и 2 без), но немога.

Не може, за съжаление. Или трябва да купите два билета с членство и на отделна резервация - два без членство. Другият вариант е да купите ново членство за 1+5, или пък само членство за двама на един от другите пътници и така да купите на два пъти по два билета с различните членства, като собствениците на членствата да са в отделни резервации.

# 409
Здравейте, закупих и аз билети и отделно искам да закупя приорити. Този куфар с колелца, който пише, че може да се качи в салона какво означава? Че ще си го кача с мен в самолета или ще ми го сложат в товарното?

# 410
Отговорът е:
Този куфар с колелца, който пише, че може да се качи в салона ...Че ще си го кача с мен в самолета
И от сайта:
WIZZ Priority
Ако закупите услугата WIZZ Priority (или тя ви се полага с пакетите WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO или WIZZ Plus), имате право да вземете със себе си безплатен ръчен багаж (макс. размер 40 x 30 x 20 cm) и допълнителен багаж на колелца (макс. 55 x 40 x 23 cm). Гарантирано е, че ще можете да вземете и двата багажа със себе си в салона, освен ако това е невъзможно поради оперативни причини.

# 411
Благодаря, наистина може да ми е малоумен въпроса, но за ръчния багаж пише, че е на борда, а другия в салона. Затова исках да съм сигурна, че няма да е в товарното.

# 412
Не е малоумен. Просто на повечето въпроси отговора е в ЧЗВ на сайта.

# 413
в салона значи при вас, другия вариант е в багажното
всъщност и двете са на борда Wink

# 414
Здравейте имаме билети за 18.04 и 21.04 до Лондон и обратно.
В едната посока с wizz,  и в другата с Ryanair.  Датите бяха съобразени с един футболен мач, който беше на 20 април. Но сега гледам датата на срещата е променена на 22 април. Имам ми някакви опции или си изгавям с билетите

# 415
Здравейте имаме билети за 18.04 и 21.04 до Лондон и обратно.
В едната посока с wizz,  и в другата с Ryanair.  Датите бяха съобразени с един футболен мач, който беше на 20 април. Но сега гледам датата на срещата е променена на 22 април. Имам ми някакви опции или си изгавям с билетите
Изгаряте със самолетните билети.
Когато купувате билети за мач и самолет, винаги гледайте да има поне 2 дни престой в града, преди и след датата на мача. Иначе си е рисковано и изгаряте или с билети за самолет или с тези за мач.
Ако решите да не ходите на мач, пробвайте на място да ги продадете.

# 416
  • sf
Има такса за смяна на полет, но в повечето случаи цената не си заслужава. За жалост, ако нямате застраховка, горите.

# 417
Не изгаряте съвсем. Simple Smile Може да си смените полетите, но това е платено. В сайтовете и на двете авиокомпании може да видите какви са таксите. И може да се окаче, че да си купите нови билети е по- изгодно, отколкото да сменяте полета и таксата за това.

# 418
Със сигурност изгарят с някаква сума. Ако решите да сменяте дати, дано тя да е по-малка.

# 419
  • Варна
Току що видях в приложението ,че има промяна в пътният план. Променени са часовете за излитане и на двата полета с по 4,5 часа по-късно.
Не бях отваряла от няколко дни приложението. Аз трябва ли сега нещо да правя? Или нещата остават така?
Полетите са на 29.05 и 12.06 има ли вероятност пак да променят часовете?

Общи условия

Активация на акаунт