WIZZ AIR - 33

• 61 177
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Трябва ли в плика с разфасовки течности до 100 мл. да са и паста за зъби и крем за лице или не е нужно те да се слагат в този плик?
Трябва, но понякога пускат и ако не са в плика, докато спирали и очни линии, съм виждала мноого пъти да ги изхвърлят.

# 451
Аз последният път забравих да сложа спиралара в плика, беше си ми в раницата, но нямах проблеми.

# 452
  • гр.София
Крем за лице 200мл може ли да се вземе в ръчния багаж?

# 453
Не, задължително до 100, иначе ще го изхвърлят.

# 454
Крем за лице 200мл може ли да се вземе в ръчния багаж?
Не, 100мл макс. Има го описано на първа страница в темата : https://www.sofia-airport.bg/sites/default/files/security_requirements.pdf

# 455
  • гр.София
А мога да взема няколко неща х 100мл, нали? Не само едно, което да е 100 мл..и всичко да е в един плик с обем 1л

# 456
Да, няма проблеми Simple Smile Но пликът да е прозрачен.

# 457
  • гр.София

И друго да попитам, трябва взема със себе си резервна част за блендер /това са ножчета за блендер/ дали ще има проблем? Пътувам за Германия, ако има значение..дали ще го помислят за опасен предмет

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 12:56 от gsna

# 458
Честно казано нямам идея за това. Предполагам, че едва ли биха го сметнали, за нещо с което ислате да нараните някой, така че аз ако не я жаля много тази част, бих рискувала. Предлагам да я опаковате хибаво в найлон с балончета и да е между дрехите. Като цяло не мисля, че ще ви направят проблем.

# 459
Разрешени са остриета до 6 см. от точката на свързване, ако надвишава могат да го изхвърлят.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:07 от sunny112233

# 460
Момичета, мислите ли, че ще е проблем да пътувам с раница с размери 49х29,5х18см ?

# 461
Не,тя е мека и надявам се ще влезе в статива за мерки при нужда!

# 462
  • Бургас / UK
Здравейте,опитвам се към съществуваща резервация да добавя дете на 11 год. ,но не успявам...Аз ли нещо недовиждам или наистина няма такъв вариант.Ако не става така,мога ли да купя билет като за възрастен  newsm78
Благодаря ви  Peace

# 463
не може да се добавя към съществуваща резервация
трябва да се обадите, или да вземете отделно за възрастен и пак да се обадите да сменят датата на раждане

# 464
  • Бургас / UK
не може да се добавя към съществуваща резервация
трябва да се обадите, или да вземете отделно за възрастен и пак да се обадите да сменят датата на раждане

Благодаря за отговора  Hug Тази дата на раждане защо трябва да се смени, че нещо не ми стана ясно   ooooh! Аз не съм в България и се опитах да се свържа с номерата показани на 1-ва стр.,но не успях...за това питам за тази дата.Пак ще пробвам ,има време до полета.

Общи условия

Активация на акаунт