WIZZ AIR - 33

• 61 174
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Зависи от мястото, полета и дали ще си го купила заедно с билетите или впоследствие добавиш мястото, второто е по-скъпо.
Дори не съм сигурен,

# 496
Зависи от мястото, полета и дали ще си го купила заедно с билетите или впоследствие добавиш мястото, второто е по-скъпо.
Дори не съм сигурен,
Извинявам се, нещо предният ми постинг не се получи.
Дори не съм сигурен, че ше купувам местата. Исках да се ориентирам за цената. Билетите вече са купени. Явно зависи от много неща, а не е фиксирана цена. Благодаря за отговора.

# 497
  • София
...
Дори не съм сигурен, че ше купувам местата. Исках да се ориентирам за цената. Билетите вече са купени. Явно зависи от много неща, а не е фиксирана цена. Благодаря за отговора.

Щом имате резервация, влезте в нея и симулирайте купуване на места - така ще видите точната цена за всяко място.

# 498
не е фиксирана цена

# 499
Преди месец купих 3 билета + 1 куфар (20 кг) за Лондон за май месец, мислейки си, че с времето ще се вдигнат цените. Днес същият пакет - 3 билета и куфар, са с 300 лв. по-евтини за същите дати. Няма какво да направя, нали?

# 500
За съжаление няма какво да се направи

# 501
Цитат на: perymason link=topic=1087981.msg38309565#msg38309565 d[list
[/list]ate=1551429850]
Дори не съм сигурен,
Извинявам се, нещо предният ми постинг не се получи.

Последно пътувах с Уиз през ноември, най-евтините места бяха по 6 евро на човек на посока. Останалите бяха по 9,15 и 18. Не знам дали зависи и от дестинацията, аз летях тогава до Малта и реших, че за час полет мога да си ги спестя тези пари.

# 502
Преди месец купих 3 билета + 1 куфар (20 кг) за Лондон за май месец, мислейки си, че с времето ще се вдигнат цените. Днес същият пакет - 3 билета и куфар, са с 300 лв. по-евтини за същите дати. Няма какво да направя, нали?
Аз като купя билети за някъде, спирам да им следя цените точно поради тази причина- нагоре, надолу- не можеш да предвидил. Тогава тази цена те е устройвала, така че не страдай и се наслаждавай на пътуването ✈

# 503
Аз като купя билети за някъде, спирам да им следя цените точно поради тази причина- нагоре, надолу- не можеш да предвидил. Тогава тази цена те е устройвала, така че не страдай и се наслаждавай на пътуването ✈

Аз също!
Страх ме е да отворя сайта, че в началото на февруари дадох цяло състояние за билети за април до Лондон.

# 504
  • sf
И аз по принцип не гледам повече, но днес метнах един поглед и съм щастлива 😁 Януари купих билети Сф-Барселона за април за 50лв, днес струва 533лв .
Връщането ни обаче ще ни излезе солено, ако не ме послушат останалите и чакаме до средата на март.

# 505
Здрасти,

Имам Wizz Flex добавен и се опитвам да си сменя датата на полета за по-ранна такава, но в сайта излиза съобщение, че е невъзможно за полети преди 1/11?
Не ми се звъни засега на контактния център по обясними причини, а и все пак какъв е смисълът от таксата за „гъвкавост” ..
Някой с подобен проблем?

# 506
Проверихте ли формата на датата? Да не променяте на 11 януари вместо 1 ноември?

Другият вариант е да нямате дискаунт и съответно достъп до зимното разписание все още.

# 507
Успешно се преборих, този път системата ми съдейства, благодаря все пак Simple Smile

# 508
Задължително ли трябва да си правя профил за да се чекирам от приложението?

# 509
Бордните карти трябва да са в профила на някой който има регистрация, чекираш се през него.

Общи условия

Активация на акаунт